او آمارهای رسمی باسوادی در شهرستان اسدآباد را ۹۵ درصد اعلام کرد و افزود: براساس بررسی و پالایشها درصد واقعی باسوادی شهرستان ۹۷ درصد بوده و با اجرای طرح شتاب بخشی که در مهر سال آینده اجرا خواهد شد، پس از اجرای طرح با راهکارهای بومی محلی امیدواریم که هر چه سریعتر جشن ریشه کنی بی سوادی در اسدآباد برگزار شود.
همایی لطیف از راه اندازی مرکز یادگیری محلی شهرستان در هفته جاری به منظور ریشه کنی بی سوادی خبر داد و گفت: با تلاش خوب نهضت سوادآموزی شهرستان و مشارکت و همکاری کمیتههای زیرمجموعه امسال ۴۰۰ نفر از بی سوادان در این شهرستان باسواد شده اند.
اواضافه کرد: هم اکنون پنج مدرسه در شهرستان با دو و یا سه دانش آموز اداره میشود که این امر نشان از توجه دولت به بحث تعلیم و تربیت و آموزش دارد.
مدیر اداره آموزش و پرورش شهرستان اسدآباد در ادامه از راهیابی تیم اقدام پژوهی اسدآباد به جشنواره اقدام پژوهی کشوری خبر داد و گفت: سه تیم اقدام پژوهی اسدآباد از بین دیگر تیمهای اقدام پژوهی شهرستان موفق به شرکت در جشنواره استانی شد که از این سه تیم یک تیم دو نفره شهرستان به جشنواره کشوری راه یافت.
همایی لطیف با بیان اینکه تیم درس پژوهی مرکز یادگیری توانا اسدآباد امسال رتبه اول استان را کسب کرد، افزود: معلمان اسدآبادی در اقدام پژوهی جایگاه مطلوب و رضایت بخشی را در سطح استان و کشور دارند و معتقدند معلم باید پژوهشگر بوده و نظام تعلیم و تربیت با معلمان خلاق و فکور خود دانش آموزانی پرسشگر و خلاق تربیت کند.
او با اشاره به اینکه نظام تعلیم و تربیت همراه با اقدام پژوهی یک سیستم پویا و زنده و پرنشاط خواهد بود، گفت: در سال تحصیلی گذشته تعداد ۲۰۰۰ نفر از دانش آموزان اسدآبادی در جشنواره جابربن حیان و خوارزمی شرکت کردند.
مدیر اداره آموزش و پرورش شهرستان اسدآباد با بیان اینکه در هفته پژوهش از ۸۰ معلم و دانش آموز پژوهنده شهرستان تجلیل شد، افزود: امروز با تحقیق و پژوهش در بخشهای مختلف و گام برداشتن در مسیر تولید علم میتوان برای کشور آیندهای روشن را رقم زد.
همایی لطیف ترویج و تقویت فرهنگ پژوهش در مدرسه و در بین دانش آموزان به عنوان آینده سازان این مملکت را از رویکردهای آموزش و پرورش عنوان کرد و گفت: در چند سال اخیر یکی از مباحث مهم آموزش و پرورش در حوزه پژوهش است که از طریق درس تفکر، پژوهش و پژوهشهای آکادمی معلمان در کشور دنبال میشود.
پاسخ ها