به گزارش خبرنگار گروه استان های اخبار از سنندج ،حجتالاسلام مهدی اخوان صباغ رئیس سازمان دارالقرآن الکریم ،در دیدار با نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری عنوان کرد: اولویت سازمان دارالقرآن ترویج انس و الفت بیشتر مردم با قرآن برای ایجاد زندگی قرآنی است.
اوافزود: ظرفیت تبلیغی قرآن بهعنوان یک محتوای کتاب اسلامی بینظیر است و نیازی به کمک گرفتن از سایر منابع برای تبلیغ فرهنگ دینی و قرآنی نداریم و باید نهایت استفاده را از این ظرفیت قرآن ببریم.
رئیس سازمان دارالقرآن الکریم بیان کرد: ۱۰ درصد مردم روزی یک صفحه قرآن تلاوت میکنند؛ قرآنی شدن جامعه در گام دوم انقلاب به همت تمام اقشار مختلف جامعه تحقق پیدا میکند، مردم باید در کنار انس و الفت با قرآن که نقطه خوبی برای شروع است، زندگی قرآنی نیز داشته باشند که این هدف غایی سازمان دارالقرآن کریم است.
حجتالسلام اخوانصباغ بومیسازی برنامههای قرآنی را یکی دیگر از اولویتهای سازمان دارالقرآن کریم دانست و تصریح کرد: نمیتوانیم از مرکز برای کردستان برنامهریزی کنیم؛ بنابراین باید با کمک نخبگان، فرهیختگان، اندیشمندان کردستانی با استفاده از ظرفیتها، استعدادها، اطلاعات قرآنی استان کردستان بومیسازی برنامههای قرآنی انجام شود تا نتیجه مطلوب حاصل شود.
ماموستا فایق رستمی امام جمعه سنندج، در این دیدار با اعلام اینکه باید آموزههای قرآنی را در جامعه گسترش دهیم اظهار کرد: مسائل جهان اسلام و نیاز جهان بشریت و اسلامی را باید از قرآن استخراج کنیم.
او تصریح کرد: امروز جامعه بیشتر از گذشته نیاز به قرآن دارد چراکه ریشه بسیاری از آسیبهای اجتماعی و فرهنگی را با کمک از دستورات قرآنی میتوان رفع کرد.
ماموستا رستمی در پایان این دیدار به پیشینه قرآنی استان کردستان اشاره و اعلام کرد: استان کردستان یک استان قرآنی و قرآن دوست بوده و وجود قرآنهای تاریخی، نمود عینی اخلاص و ارادت مردم استان کردستان به ساحت قرآن کریم است.
پاسخ ها