netwarestudio281

netwarestudio281

آنفولانزای کتو چیست و چه علائمی دارد؟

افرادی که برای کاهش وزن خود شروع به گرفتن رژیم کتوژنیک می کنند، در اوایل شروع رژیم خود، با علائمی شبیه به علائم آنفولانزا مواجه می شوند که به آن آنفولانزای کتو گفته می شود. این علائم در همه افرادی که رژیم کتوژنیک می گیرند ظاهر نمی شود. جالب است بدانید که آنفولانزای کتو زمانی ایجاد می شود که به درستی از رژیم کتوژنیک پیروی کنند و همه چیزی به خوبی پیش برود و روند کاهش وزن با این رژیم شروع شده باشد.

علائم آنفولانزای کتو را بشناسیم

در ادامه به معرفی برخی علائم آنفولانزای کتو می پردازیم:

سردرد در حالت کتوز

به دلیل کاهش قند خون، کم آبی، عدم تعادل الکترولیت ها فرد در روزهای اولیه شروع رژیم کتوژنیک به سردرد مبتلا می شود.

احساس خستگی در هفته اول شروع رژیم کتوژنیک

از مهم ترین علائم اولیه آنفولانزای کتو، ضعف و بی حالی است که طبیعی بوده و بدن به مرور مجبور می شود خود را با وضعیت جدید سازگار کند. در برخی موارد به دلیل کاهش کربوهیدرات در بدن، فرد نمی تواند و توانی ندارد که به راحتی فعالیت ورزشی داشته باشد. اما با گذشت مدت کوتاهی بدن به چربی سوزی عادت می کند و مشکل حل خواهد شد.

تپش قلب

زمانی که بدن با کاهش کربوهیدرات مواجه می شود، ضربان قلب افزایش می یابد و منجر به تپش قلب می شود. در صورت برطرف نشدن این مشکل و افزایش شدت آن باید مصرف کربوهیدرات را دوباره شروع کرد.

بیشتر بخوانید: خارج شدن اصولی از رژیم کتوژنیک

بوی بد دهان

بوی بد دهان یک عارضه معمول در رژیم کتوژنیک است که به دلیل افزایش سطح کتون در بدن، این حالت بروز می کند. این کتون ها از طریق نفس یا ادرار از بدن خارج می شوند و سبب تغییر بوی دهان می شود.

برخی مشکلات گوارشی

ممکن است فرد در اوایل رژیم کتوژنیک دچار برخی مشکلات گوارشی مانند اسهال و یا یبوست شود، که پس از یک دوره کوتاه برطرف خواهد شد.

گرفتگی پا

معمولا به دلیل از دست دادن آب بدن و کمبود مواد معدنی و مغذی در بدن فرد به گرفتگی عضلات پا دچار می شود در طی یک هفته تا چند هفته این عارضه نیز رفع می شود.

چرا آنفولانزای کتو ایجاد می شود؟

با کاهش مصرف کربوهیدرات، بدن برای تامین انرژی برای سوخت و ساز خود به سراغ چربی های ذخیره می رود، چربی ها را می شکند و به کتون تبدیل می کند. در این حالت در بدن یک تغییر متابولیکی رخ داده و به جای کربوهیدرات از چربی به عنوان منبع سوخت استفاده می کند که به آن کتوز گفته می شود. این تغییر باعث می شود که به بدن شوک وارد شود و در هفته اول دچار آنفولانزای کتو شود.

منبع: foodonly.ir

netwarestudio281
netwarestudio281

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋