همه ساختمانها و بناها به کفپوش مناسبی نیاز دارند. کفپوش، متریالی است که برای پوشش کف ساختمانها به کار میرود. نوع و انتخاب کفپوش بستگی به سلیقه شما و نوع بنا دارد. در ادامه، انواع مختلف کفپوشها، کاربردهای آنها، قیمتها و روشهای خرید کفپوش را بررسی خواهیم کرد.
کفپوش چیست ؟
هر نوع پوششی که برای پوشاندن کف ساختمان به کار میرود، به عنوان کفپوش شناخته میشود. این پوشش ممکن است انواع مختلفی داشته باشد، از چوب و لمینت گرفته تا فرش و کاشی. وقتی از عبارت "کفپوش" استفاده میکنیم، معمولاً به کفپوشهای پی وی سی (PVC) اشاره داریم که متنوع و در رنگها و سبکهای مختلفی قابل تهیه هستند. به شما این امکان را میدهد که از بین مجموعهای گسترده از گزینههای کفپوش، کفپوشی را انتخاب کنید که به طرح و سلیقه شما بپردازد.
هر فضای داخلی یا خارجی نیاز به یک نوع پوشش کف دارد که به آن کفپوش گفته میشود. کفپوشها از مواد و انواع گوناگونی تهیه میشوند و میتوانند بسته به نیاز و سلیقه شما برای کف محیطهای مختلف انتخاب شوند. در اینجا به بررسی انواع کفپوش، مصارف متناسب، قیمتها و روشهای خرید کفپوش میپردازیم.
وقتی از کفپوش صحبت میشود، اغلب به کفپوشهای وینیلی (پی وی سی) اشاره میشود. این نوع کفپوش بسیار رایج و محبوب است و به عنوان کفپوش اصلی در نظر گرفته میشود. کفپوشهای پی وی سی به دلیل قیمت مقرون به صرفهشان و طراحیهای متنوع که به تازگی عرضه شدهاند، انتخاب معمولی برای خانهها و مکانهای تجاری مختلف هستند. این کفپوشها به دو شکل رولی و تایلی موجود هستند. برندهای مختلفی نیز کفپوشهای پی وی سی تولید میکنند. از جمله این برندها میتوان به برند هایکا و برند فلورلا اشاره کرد. برای خرید این کفپوشها، میتوانید به صفحه خرید کفپوش پی وی سی مراجعه کنید. کفپوشهای برند هایکا دارای مقاومت بالا به همراه طراحیهای متنوعی هستند و برای مصارف متناسب با شما مناسب هستند..
به این ترتیب، شما میتوانید انواع کفپوشها را مقایسه کرده و انتخاب مناسبی برای فضای موردنظرتان داشته باشید.
"کفپوشهای پی وی سی در انواع طرحها و رنگهای متنوع تولید میشوند. این کفپوشها به خوبی ضد آب بوده و میتوانند در معرض آب قرار بگیرند بدون اینکه آسیب ببینند. علاوه بر این، این نوع کفپوشها دارای خصوصیات عایق صدا هستند و از انتشار صداهای ناشی از راهرویی و حرکت جلوگیری میکنند. همچنین، کفپوشهای پی وی سی مقاومت خوبی در برابر حرارت و مواد اسیدی دارند. ویژگیهای آنتی باکتریال نیز از مزایای این نوع کفپوشهاست.
همچنین، کفپوشهای ال وی تی نیز به عنوان نسل جدیدی از کفپوشها شناخته میشوند و دارای مواد با کیفیتتری نسبت به کفپوشهای پی وی سی هستند. این کفپوشها مقاومت بالایی در برابر خط و خش داشته و به خوبی در مقابل رطوبت مقاومت نمیکنند. همچنین، خاصیت ضد آب بودن نیز از مزایای آنهاست."
عموماً کفپوشهای پیویسی داخل ایران در اندازههای مختلف تولید میشوند. طولهای معمول برابر 90 سانتیمتر با عرض 15 سانتیمتر دارند. همچنین اندازههای دیگری نیز وجود دارند، از جمله کفپوشهای با عرض 20 سانتیمتر و طول 1 متر و 20 سانتیمتر. همچنین، انواع مختلف دیگری نیز در حال تولید هستند. ضخامت کفپوشهای پیویسی عموماً برابر 2 میلیمتر میباشد.
در کشور ما، کفپوشها دارای روکشهای مختلفی بوده و همینطور با طرحهای مختلف در حال تولید میباشند. انواع طرحهای کفپوش عبارتند از: طرح چوب، طرح پارکتی، طرح بتن، طرح سنگ، طرح فانتزی، طرح ساده و … کفپوش پیویسی که یکی از انواع پرطرفدار کفپوش است، با رنگبندیهای مختلف تولید شدهاند. اگر به دنبال خرید کفپوش با کیفیت و زیبا هستید، شرکت دکورچوب ارائهدهنده انواع کفپوش با تنوع بالای طرح و رنگ به شما عزیزان میباشد.
کفپوشها به سه شکل اصلی نصب میشوند: کلیکی، بدون کلیک، و چسب دار. کفپوشهای دارای سیستم کلیک با کلیک نصب میشوند و اغلب نصب آنها به راحتیتر انجام میشود نسبت به کفپوشهای بدون کلیک یا چسب دار. کفپوشهای بدون کلیک معمولاً با استفاده از چسب ویژه نصب میشوند. کفپوشهای پشت چسب دار هم به علت دارا بودن لایه چسبنده در پشت آنها به سطح نصب چسبانده میشوند. به عنوان مثال، بسیاری از کفپوشهای پی وی سی با استفاده از چسب نصب میشوند و برخی دیگر از نوع کلیکی یا پشت چسب دار هستند.
وقتی میخواهید کفپوش جدیدی را برای محیط مورد نظرتان انتخاب کنید، ابتدا نیاز دارید متراژ محیط را دقیقاً اندازه بگیرید. برای محاسبه متراژ، ابتدا طول و عرض محیط را اندازه بگیرید و سپس این دو مقدار را با هم ضرب کنید. اگر محیط شما به شکل یک مستطیل یا مربع نیست و دارای شکستگیها یا انحناهای مختلفی است، بیشترین طول و بیشترین عرض را برای محاسبه در نظر بگیرید.
حالا که متراژ را محاسبه کردهاید، باید بدانید که بستهبندیهای کفپوش معمولاً مساحتی معین دارند؛ به عنوان مثال، بستههای کفپوش معمولاً 3.24 مترمربع مساحت دارند. شما میتوانید مساحت محیط را به این مساحت معین تقسیم کنید تا تعداد بستههای مورد نیاز برای پوشش کف مشخص شود. این روش به شما کمک میکند تا تعداد بستههای کفپوشی که برای پروژه خود نیاز دارید را محاسبه کرده و بهروزترین متریالها را انتخاب کنید.
پاسخ ها