طرز تهیه سس بادام هندی تند، سس سالاد رژیمی
در این مقاله از ، با طرز تهیه سس بادام هندی تند آشنا می شوید. سس بادام هندی تند، یکی از سسهای محبوب و پرطرفدار در آشپزی آسیایی و به ویژه تایلندی است. این سس با طعمی غنی، کمی شیرین و تندی دلچسب، میتواند به عنوان چاشنی برای انواع غذاها از جمله نودل، سالاد، مرغ کبابی و حتی سبزیجات سرخ شده استفاده شود.
این سس خامه ای بادام هندی مملو از طعم های تازه است و برای لذت بردن از سالادهای مورد علاقه، سالاد پاستا، کاسه های برقی و موارد دیگر عالی است! این دستور تهیه سس بادام هندی تند پر از طعم های تازه است و درست کردن آن فقط 5 دقیقه طول می کشد!
بادام هندی طعم باورنکردنی و بافت خامه ای که ما آن را خیلی دوست داریم در این سس اضافه می کند. مهم است که آن را زودتر از موعد آماده کنید.
بادام هندی | ½ فنجان |
روغن زیتون | ¼ فنجان |
آب خنک | 2 قاشق غذاخوری |
سس سویا | 2 قاشق غذاخوری |
گشنیز | 2 قاشق غذاخوری |
مخمر خوراکی | 1 قاشق غذاخوری |
شهد آگاو | 1 قاشق غذاخوری |
روغن کنجد | 2 قاشق چایخوری |
زنجبیل | 2 قاشق چایخوری |
سریراچا | 1 قاشق چایخوری |
لیمو ترش | 1 عدد |
فلفل قرمز خرد شده | ½ قاشق چایخوری |
نمک | ¼ قاشق چایخوری |
قبل از تهیه این دستور، باید بادام هندی را خیس کنید. بادام هندی را با حدود 1 فنجان آب جوش ترکیب کنید. ترکیب بادام هندی و آب را حدود 30 دقیقه کنار بگذارید تا بادام هندی نرم شود.
آب بادام هندی را تخلیه کرده و سریع آبکشی کنید.
همه مواد را در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا یکدست و کرم رنگ شود.
سس را به سالاد اضافه کنید با در سس خوری جدا قرار دهید به هر صورت که دوست دارید اضافه کنید.
مراحل تهیه سس بادام هندی تند
• این دستور غذا با استفاده از بادام هندی خام بدون نمک بهترین نتیجه را دارد.
• استفاده از آبلیموی تازه بهترین طعم ممکن را به شما می دهد. اگر تنها گزینه شماست، می توانید از آب لیموترش از قبل فشرده استفاده کنید، اما در حالت ایده آل، آبلیموی تازه را انتخاب کنید.
• مخمر تغذیه ای، یک ماده غذایی گیاهی است که به سس شما کمی "طعم شیرین و پنیری" می دهد. اگر چیزی در دست ندارید، می توانید آن را حذف کنید.
• افزودن مخمر مغذی راهی عالی برای به دست آوردن آن طعم پنیری در این سس سالاد غیر لبنی است.
• من دوست دارم در این دستور از زنجبیل تازه رنده شده استفاده کنم. اگر زنجبیل تازه در دست ندارید، به جای آن زنجبیل آسیاب شده را جایگزین کنید و حدود ¼ قاشق چایخوری استفاده کنید.
روش درست کردن سس بادام هندی تند
این سس سالاد را میتوان در ظرف دربسته در یخچال تا پنج روز نگهداری کرد.
• این سس سالاد گیاهی، گیاهی است و بنابراین یک سس سالاد بدون لبنیات نیز می باشد.
• با یک جایگزین آسان این می تواند یک سس سالاد بدون گلوتن نیز باشد.
• می توانید با این سس آماده غذا را تهیه کنید و تا پنج روز در یخچال نگهداری کنید.
• می توان آن را با سالاد، کاسه برقی یا هر روش دیگری که دلتان می خواهد سرو کرد.
گردآوری: بخش آشپزی
پاسخ ها