رسپی ترشی برگ کرفس
ترشی برگ کرفس یک طعم دهنده عالی در کنار انواع ساندویچ ها و خوراک هاست ، ترشی برگ کرفس را میتوانید به تنهایی یا به صورت مخلوط تهیه کنید. در این مطلب از شما را با دستور تهیه ترشی برگ کرفس آشنا می کنیم.
برگ های کرفس معمولا دور انداخته می شوند و کمتر از ساقه کرفس مورد استفاده قرار میگیرند ، اگر میخواهید برگهای کرفس را دور نیندازید ، یکی از بهترین روش ها برای استفاده از آن ، درست کردن ترشی برگ کرفس یا استفاده از برگ کرفس به عنوان طعم دهنده در سایر ترشی ها است.
برای خوشمزه تر شدن طعم ترشی برگ کرفس میتوانید از لیمو و جوز هندی استفاده کنید ، این ترشی طعم بی نظیری خواهد داشت.
از ترشی برگ کرفس میتوانید کنار سوپ ، آبگوشت ، سوسیس یا مرینیت کردن انواع گوشت و کباب یا در انواع کوکتل استفاده کنید.
برگ کرفس | یک بوته |
فلفل خشک خرد شده | نصف قاشق مربا خوری |
رنده پوست لیمو ترش | نصف عدد |
جوز هندی تازه رنده شده | 1 قاشق چای خوری |
سرکه | سه چهارم فنجان |
آب | 1.5 فنجان |
شکر | 2 قاشق چای خوری |
نمک | نصف قاشق چای خوری |
ترشی برگ کرفس و سرکه
برگ های کرفس را از بوته جدا کرده بشویید و روی پارچه نخی پهن کنید تا آبشان گرفته شود سپس به صورت درشت خرد کنید.
برگ های کرفس را در یک کاسه بزرگ ریخته و پرک فلفل ، رنده پوست لیمو و جوز هندی را رویشان بپاشید و باهم مخلوط کنید و سپس داخل شیشه بریزید.
آب و سرکه و شکر را در قابلمه ریخته روی حرارت به جوش بیاورید و سپس داخل شیشه بریزید تا جایی که حدود 1 سانتی متر با در شیشه فاصله داشته باشد.
در شیشه را ببندید و اجازه دهید در هوای اتاق سرد شود سپس در یخچال نگهداری کنید.
بادمجان | 2 عدد |
خیار | 2 عدد |
هویج | 2 عدد |
فلفل دلمه ای | 2 عدد |
سبزی کرفس | 2 کیلو |
سیر | 5 عدد |
فلفل سبز تند | 4 عدد |
سرکه و آب و نمک | به مقدار لازم |
ترشی برگ کرفس و بادمجان
خیار ، هویج و بادمجان را پوست گرفته و مربعی خرد کنید.
فلفل دلمه و فلفل سبز را هم خرد کنید.
سبزی ها را بشویید ، پاک کنید و خشک نموده سپس ریز خرد کنید.
سیر را پوست بگیرید و به مواد اضافه کنید.
همه مواد را مخلوط کرده در یک ظرف شیشه ای برزید و چند قاشق نمک اضافه کنید و بیشتر از نسف شیشه را با سرکه و مابقی را با آب پر کنید و در ظرف را محکم ببندید و 2 - 3 هفته در جایی دور از نور خورشید قرار دهید تا جا بیوفتد.
گل کلم | 2 کیلو |
هویج | نیم کیلو |
خیار | نیم کیلو |
کرفس | نیم کیلو |
بادمجان | 800 گرم |
سیب زمینی ترشی | 300 گرم |
پیاز ریز | 400 گرم |
سیر | 400 گرم |
فلفل سبز | به مقدار لازم |
سبزی ترشی شامل مرزه ، شوید ترخون، نعنا و برگ کرفس | 400 گرم |
ادویه ترشی شامل زردچوبه، فلفل، گلپر و نمک | به مقدار لازم |
سرکه قرمز | به مقدار لازم |
موسیر | 300 گرم |
نعنا و شوید خشک | در صورت تمایل |
ترشی مخلوط با برگ کرفس
گل کلم را به اندازه دلخواه خرد کرده و داخل تشت آب بریزید و بشویید سپس آبکش کنید و روی پارچه پهن کنید تا کاملا خشک شود.
خیار ، سیب زمینی و هویج را بشویید ، خشک کنید و پوست گرفته خرد کنید. بادمجان را بدون پوست گرفتن خرد کنید.
کرفس را بشویید و خشک کنید و سپس برگ ها و ساقه را جداگانه خرد کنید.
پیاز و سیر را پوست بگیرید.
سبزی را پاک کرده بشویید و بعد از خشک شدن خرد کنید.
همه سبزیجات را چند ساعت روی پارچه پهن کنید تا آب اضافه شان کاملا خشک شود سپس در یک ظرف بزرگ ریخته و ادویه بزنید و به همراه فلفل لا به لا داخل شیشه بریزید و سرکه را اضافه کرده و در شیشه را محکم ببندید و در یخچال نگهداری کنید.
می توانید 2 – 3 قاشق نمک به ترشی اضافه کنید.
گردآوری : بخش تغذیه و آشپزی
پاسخ ها