ما قصد داریم در این مقاله بطور مفصل در مورد این دو محصول پر طرفدار و پر فروش آمپلی فایر دیواری و بلندگو سقفی بلوتوث دار برای شما عزیزان توضیح دهیم که چه تفاوت هایی دارند؟ از نظر هزینه کدامیک مقرون به صرفه هستند ؟ کیفیت صدای کدامیک بیشتر است ؟ برای چه ساختمانهایی بیشترین کاربرد را دارند؟ در چه مرحله از ساختمان برای بستن سیستم صوتی خانگی باید اقدام کرد و... تا به راحتی بتوانید سیستم صوت خانگی خود را انتخاب کنید و از آن لذت ببرید.
بطور کلی ما به دو صورت میتوانیم سیستم صوت خانگی خود را اجرا کنیم که هرکدام مزیت های منحصر به فرد خود را دارند همچنین با به کار گرفتن این دوروش برای بستن سیستم صوت کاربران میتوانند در تمامی مراحل ساخت و یا ساختمانی که به پایان رسیده سیستم صوت خود را اجرا کنند و از این مهم تر در تمام پروژه ها با انواع کاربری از جمله : تجاری، اداری، مسکونی، و.. بکار گیرند و از مزیت این سیستم ها بهرمند شوند.
روش اول: استفاده از بلندگوی بلوتوثی + بلندگوی کمکی
در این روش کاربر می تواند از یک اسپیکر سقفی بلوتوث دار استفاده کند تحت عنوان اسپیکر مستر، اسپیکر مستر از نظر ظاهری دقیقا شبیه به اسپیکر های کمکی میباشد. با این تفاوت که اسپیکر مستر یا بلوتوث دار دارای یک برد آمپلی فایر قوی است.
این برد توانایی ساپورت کردن سه عدد اسپیکر دیگر را نیز دارد و برای تغذیه کافیست به آن یک آداپتور12 ولت متصل کنیم. در این روش کاربر میتواند با استفاده از یک بلندگوی بلوتوثی رمزدار و سه عدد بلندگوی کمکی سیستم صوت خود را اجرا کند (تعداد بلندگوهای متصل به اسپیکر مستر در توان های مختلف قابل تغییر میباشند ) و با استفاده از بلوتوث و یا AUX با سیستم ارتباط خود را برقرار کند.
حتی میتوان با استفاده از از سیم AUX صدای تلویزیون و یا ریسیور را نیز از اسپیکرهای سقفی پخش نمود و از آنها به عنوان یک سیستم سینما خانواده استفاده کرد با این تفاوت که:
1 - دارای قیمت پایین تری نسبت به سینما خانواده است .
2 - مانند سینما خانواده دارای سیم های بلند و دست و پاگیر نمیباشد و خیلی راحت تر قابل نصب و استفاده میباشد.
3 - دارای وضوح صدای بالایی میباشد همچنین با استفاده از اسپیکهای سقفی میتوان صدارا بصورت یکنواخت در تمام محیط پخش نمود.
بیشتر بدانید: برای آگاهی بیشتر در مورد بهترین اسپیکر سقفی مقاله بهترین اسپیکر سقفی خانگی در سال 1402 را مطالعه نمایید.
روش دوم: استفاده از آمپلی فایر دیواری
دراین روش کاربر میتواند با نصب یک دستگاه آمپلی فایر دیواری که در انواع مختلفی موجود میباشد و بصورت توکار نصب میشود، سیستم صوت خود را اجرا کند.
در این روش نیز آمپلی فایر دیواری چهار خروجی در اختیار کاربر قرار میدهد که میتوان هر خروجی را به یک اسپیکر متصل نمود (توان هر خروجی ماکزیمم 50 وات میباشد) و در مجموع چهار اسپیکر سقفی داشت (با توجه به توان اسپیکرها میتوان تعداد آنها را نیز تغییر داد) در این مرحله کاربر میتواند به چند طریق با آمپلی فایر ارتباط خود را بر قرار کرده و موزیک دلخواه خود را پخش کند، که عبارت انداز : بلوتوث ،سیم AUX، فلش مموری ، کارت SD، همچنین قابلت پخش رادیو را نیز دارا میباشد.
در این مدل مانند مدل قبلی با استفاده از سیم Aux میتوان صدای تلویزیون ،ریسیور و... را از اسپیکر های سقفی پخ نمود و از اسپیکر ها به عنوان سینما خانواده نیز استفاده کرد.
آمپلی فایرهای دیواری در انواع مختلف موجود میباشد که هر کدام دارای ویژگیهای خاصی هستند و کاربران باتوجه به نیاز وسلیقه ی خود آنها را تهیه میکنند. مثلا آمپلی فایرهای تصویری (آمپلی فایر لمسی دیواری ) این نوع از آمپلی فایرها دارای یک صفحه رنگی 3.5 اینچی ویا 7اینچی میباشند.
این پنل ها بصورت کاملا لمسی میباشند که کاربر میتواند با استفاده از این پنل موزیک مورد نظر خود را انتخاب کند و یا حتی کلیپ ویدیوی مورد نظر خود را در صفحه نمایش آمپلی فایر پخش کند که این مسئله به عنوان یک امتیاز محسوب میشود که کاربر میتواند فایل های تصویری را نیز پخش کند.
آمپلی فایر های 3/5 اینچی دارای سه مدل میباشند دومدل 802 و 803 که دارای صفحه نمایشگر رنگی میباشند و مدل 801 که دارای یک صفحه دیجیتالی میباشد تفاوت در این سه مدل آمپلی فایر فقط در صفحه رنگی و لمسی بودن آمپلی فایر میباشد.
مدل 803 دارای صفحه رنگی و تمام لمسی میباشد، مدل802 دارای صفحه رنگی میباشد و فقط دکمه ای ان لمسی میباشد، مدل 801 دارای یک صفحه دیجیتال میباشد و دکمه های لمسی میباشد. مدلهای 7 اینچ نیز بصوت تمام لمسی و رنگی میباشد.
آمپلی فایرهای رومیزی
این مدل آمپلی فایرها نیز بسیار کاربردی میباشند اما از نظر فیزیکی از آمپلی فایرهای دیواری بزرگتر میباشند و قابل نصب بر روی دیوار نمیباشند اما از دارای ویژگیهای بسیار خوبی میباشند.
آمپلی فایر های رومیزی در انواع مختلف با خروجی های متفاوت 2 ،4،6و.. میباشند با این ویژگی کاربر میتواند اسپیکر های بیشتری را به آمپلی فایر متصل کند.
مورد دیگر اینکه در این مدل آمپلی فایر این امکان وجود دارد که کاربر بتواند صدای هر اسپیکر را بصورت مجزا کنترل کند. که این کار در برخی از آمپلی فایر های دیواری با قراردادن کلید ولوم بر سر راه اسپیکر امکان پذیر است و این قابلیت بر روی خود آمپلی فایر وجود ندارد.
آمپلی فایر های رومیزی دارای یک صفحه نمایش دیجیتال میباشند و کاربر میتواند با استفاده از بلوتوث ،فلش مموری، کارت sd، سیم aux ارتباط خود را با آن برقرار کند.
باتوجه به مطالب ذکر شده و امکاناتی که از هر کدام از آمپلی فایرها بیان کردیم انتخاب بین این دو مدل آمپلی فایر دیواری و اسپیکر سقفی بلوتوثی را برای شما عزیزان بسیار راحت تر و بهتر میشود.
فقط کافیست با توجه به زمان و موقعیتی که ساختمان شما در آن قرار دارد و امکاناتی که نیاز دارید این سیستم ها را انتخاب کنید. مثلا اگر در مرحله ای هستید که امکان قوطی گذاری و سیم کشی را دارید می توانید سیستم صوتی با آمپلی فایر دیواری و یا رومیزی را انتخاب کنید.
به دلیل داشتن امکانات بیشتر و جذابیت بالاتر ولی اگر در مرحله ای هستید که امکان سیم کشی و قوطی گذاری و... برای شما فراهم نمیباشد و یا نیازی به امکانات بیشتر از قبیل پخش موزیک با فلش مموری،کار sd و.. را ندارید میتوانید از سیسستم صوتی (اسپیکر مستر + اسپیکر کمکی ) استفاده نمایید.
کلام آخر
در مقاله آمپلی فایر دیواری یا بلندگوی بلوتوثی توضیحاتی را درباره هر کدام از محصول بیان کردیم، تا شما را در انتخاب بهتر محصول یاری رسانیم.
پاسخ ها