مارک زاکربرگ، مدیرعامل شرکت "متا پلتفرم" اعلام کرد پلتفرم شبکه اجتماعی جدید "تردز"، بیش از نیمی از کاربران خود را از دست داده است.
به گزارش ایسنا، "تردز" در پنج روز نخست راه اندازی، بیش از ۱۰۰ میلیون کاربر جذب کرده و به "قاتل توییتر" معروف شده بود اما اکنون زاکربرگ اذعان کرده که تعداد کاربران این شبکه اجتماعی، بیش از نیمی کاهش پیدا کرده است.
وی گفت: اگر شما بیش از ۱۰۰ میلیون کاربر عضو داشته باشید، اگر همه آنها یا حتی نصف آنها بمانند، فوق العاده خواهد بود.
مارک زاکربرگ که این اظهارات را در تماس با کارمندانش داشت، وضعیت مذکور را عادی توصیف کرد و گفت: انتظار دارد حفظ کاربر با افزوده شدن ویژگیهای جدید به این اپلیکیشن، بهبود پیدا کند.
"تردز" به دلیل کارکرد محدودی که در ابتدای راه اندازی داشت، مورد انتقاد قرار گرفته است. شرکت متا از آن زمان، ویژگیهای جدیدی مانند فیدهای "دنبال کننده" و "برای شما" را اضافه کرده و امکان ترجمه پستها به زبانهای مختلف تقویت شده است.
کریس کاکس، مدیر محصول ارشد متا به کارکنان این شرکت گفته است: متا اکنون به افزودن ویژگیهایی متمرکز شده تا کاربران را در این پلتفرم حفظ کند. یکی از مثالهایی که او زده است، اطمینان از مشاهده تردزهای مهم توسط کاربران در اپلیکیشن اینستاگرام بوده است. این دو پلتفرم، ارتباط نزدیکی با هم دارند و کاربران برای عضویت در "تردز"، باید در ابتدا یک حساب اینستاگرام داشته باشند.
مارک زاکربرگ کارمندانش را در جریان فعالیتهای پیرامون دنیای واقعیت مجازی (متاورس) هم گذاشت و گفت: کار روی فناوری واقعیت مجازی و واقعیت افزوده که اساس متاورس را تشکیل میدهد، خیلی جلوتر از برنامه نیست اما پیش میرود و انتظار ندارد متاورس تا یک دهه آینده، فراگیر شود.
این پیش بینیها، نگرانیها از این که شرکت متا، وقت و هزینه زیادی روی متاورس گذاشته است را تشدید میکند. واحد "رئالیتی لَبز" این شرکت که مسئول محصولات هدستهای واقعیت افزوده و محصولات دیگر است، میلیاردها دلار ضرردهی داشته است.
اما شرکت متا در مجموع، عملکرد مالی مثبتی داشته و سود ۷.۷۹ میلیارد دلار را برای سه ماهه دوم گزارش کرده است.
بر اساس گزارش شبکه خبری بی بی سی، مارک زاکربرگ همچنین درباره پیشنهاد مبارزه در قفس با ایلان ماسک هم صحبت کرد و گفت مطمئن نیست چنین اتفاقی روی دهد. این دو نفر در ژوئن گفته بودند برای مبارزه در قفس مشتاق هستند و حتی لاس وگاس را به عنوان مکان احتمالی این مبارزه، پیشنهاد کرده بودند.
***
تلگرام بازار تریدرهای رمزارز شد
بهبود قیمت رمزارزها در سال میلادی جاری، به یک اتفاق غیرمنتظره در تلگرام منتهی شده و این پلتفرم پیامرسان با ظهور رباتهای تریدینگ محبوب تریدرهای کوچک روبرو شده است.
این رباتها که توسط توسعهدهندگان ناشناس طراحی شده است، با افزایش ارزش آلتکوینها، محبوبیت پیدا کردهاند. توکنهای مرتبط با این برنامههای نرم افزار خودکار، رشد قابل ملاحظه ارزش بازار را تجربه کردهاند که طبق آمار "کوین گکو"، ظرف مدت یک هفته، از ۲۴۱ میلیون دلار عبور کرده است.
با بهبود بازار ارزهای دیجیتالی از ضرر سال گذشته، تریدرهای بیشتری میخواهند حضور پیدا کرده و از فرصتهای موجود در فاینانس غیرمتمرکز، بهره ببرند. رشد رباتهای تریدینگ در تلگرام، به سرمایهگذاران خرد اجازه میدهد به صرافیهای غیرمتمرکز به راحتی دسترسی پیدا کنند و دسترسی به طیف وسیعی از توکنها را فراهم میکند که در صرافیهای متمرکز، موجود نیستند. این رباتها، به کاربران اجازه میدهد مانورهای پیشرفتهای را انجام دهند که پیش از این به سرمایهگذاران پیشرفته، منحصر بودند.
یکی از این رباتها، "یونی بات" (Unibot) است که توسط سازندگان ناشناس، طراحی شده است و به کاربران تلگرام اجازه میدهد معاملات رمزارز را به راحتی ارسال یک پیام متنی، انجام دهند.
رشد سریع رباتهای تریدینگ، برخلاف پیشرفت کندتر بخش فاینانس غیرمتمرکز است. در حالی که آلتکوینها و رباتها افزایش پیدا کرده اند، بخش فاینانس غیرمتمرکز با چالشهایی از جمله رسواییها و ورشکستگی صرافیهای "تررا یو اس دی" و "اف تی ایکس"، دست و پنجه نرم میکند. با این حال، بازار رباتهای تریدینگ، شباهتهایی با رونق فاینانس غیرمتمرکز در سال ۲۰۲۱ را نشان میدهد و از یک جریان جدید برای صنعت کریپتو حکایت دارد.
بر اساس گزارش بلومبرگ، هر چند محبوبیت رباتهای تریدینگ رو به رشد است اما کاربران باید مراقب ریسکهای احتمالی استفاده از چنین رباتهایی باشند. بعضی از این رباتها ممکن است کلیدهای محرمانه را بخواهند که حریم خصوصی و امنیت کاربر را به خطر میاندازد. ورشکستگی "اف تی ایکس"، اهمیت داشتن کلیدهای شخصی برای حمایت از داراییهای کریپتو را بارز کرد. با وجود این ریسکها، به نظر میرسد تریدرها مجذوب راحتی و مزایای استفاده از این رباتها شدهاند.
پاسخ ها