اگر تا به حال یک یخچال خریده اید، یا اولین یخچال خود را در نظر گرفته اید، پس حتما نام یخچال های تجاری را شنیده اید. یخچال های تجاری در سال های اخیر به طور فزاینده ای محبوب شده اند و علاوه بر رستوران ها، سوپرمارکت ها و مکان های دیگر، بسیاری از خانواده ها به فکر خرید یخچال های تجاری نیز هستند. در این مقاله، ما به شما خواهیم پرداخت که یخچال تجاری چیست و چه تفاوتی با یک یخچال معمولی خانگی دارد.
یخچال تجاری چیست؟
یخچال تجاری یخچالی است که برای نگهداری بستنی، نوشیدنی ها و مواد غذایی در یک محیط تجاری مانند سوپرمارکت، فروشگاه نوشیدنی های سرد یا رستوران استفاده می شود. معمولا دارای ویژگی های اندازه بزرگ، ذخیره سازی و تبرید حرفه ای است.
طبقه بندی یخچال و فریزر
به طور کلی، یخچال ایستاده های تجاری را می توان به سه دسته تقسیم کرد: کابینت های نمایش نوشیدنی ، فریزرهای زیر پیشخوان و یخچال های آشپزخانه با حجم های بین 20 لیتر تا 2000 لیتر.
کابینت نمایش نوشیدنی
کابینت نمایش نوشیدنی، معمولا عمودی، ارتفاع حدود 2 متر، عرض درب یخچال با توجه به تعداد مختلف. سبک محبوب موجود در بازار به دو درب، دو درب و سه در تقسیم می شود. سیستم تبرید برای تبرید مستقیم و هوا خنک دو. کلاسیک ترین سبک برای سر بالایی بیلبورد منحنی به اضافه برچسب های کوکاکولا
فریزرهای زیر پیشخوان
فریزر زیر پیشخوانی معمولاً حدود 80 سانتی متر تا 1 متر ارتفاع دارد و فضای ذخیره سازی در پایین و یک پیشخوان در بالا دارد، بنابراین می توان گفت که یک سبک کلاسیک با استفاده دوگانه است. به طور عمده برای بستنی، ذخیره سازی گوشت منجمد استفاده می شود. دمای داخل کابینت را می توان به سه حالت یخچالی، یخ زده و دو درجه حرارت تبدیل کرد. سیستم تبرید نیز به دو دسته تبرید مستقیم و هوا خنک تقسیم می شود. سبک استاندارد موجود در بازار را می توان به 1.2 متر، 1.5 متر و 1.8 متر سه تقسیم کرد. به طور کلی بیشتر از 1.8 متر را می توان به سبک سه دری ساخت.
پس از بهبود مستمر و ارتقا و تکامل رومیزی با کابینت غذا و کابینت سالاد به شکل سینی، برای فروش در فضای باز راحت تر است.
یخچال آشپزخانه
یخچال و فریزر آشپزخانه، صنعت پذیرایی برای یخچال بزرگ آشپزخانه پشت است، زیرا در محیط آتش باز و روغن، مقاوم در برابر سایش، آتش، ضد باکتری و ویژگی های دیگر وجود دارد، بنابراین یخچال آشپزخانه به طور کلی فولاد ضد زنگ است. سبک یخچال آشپزخانه معمولا به دو در، چهار در، شش در و غیره تقسیم می شود.
تفاوت یخچال تجاری و یخچال خانگی
با توجه به اندازه و تخصص تجهیزات برودتی می توان به یخچال خانگی و یخچال تجاری تقسیم کرد.
در مقایسه با یخچالهای خانگی، یخچالهای تجاری معمولا بزرگتر، تخصصیتر هستند و میتوانند مواد غذایی بیشتری را ذخیره کنند. این یک محصول تبرید حرفه ای است که عملکرد و حجم تبرید را بدون از دست دادن تحرک افزایش می دهد. سهولت جابجایی همراه با حجم زیاد فضای ذخیره سازی باعث شده است که آنها به طور فزاینده ای در خانه ها و همچنین جایگزین یخچال های خانگی محبوب شوند.
به همین دلیل است که برخی از خانهها و رستورانها به دلایل واضح شروع به کنار گذاشتن یخچالها و فریزرهای معمولی خود کردهاند تا از یخچالهای تجاری استفاده کنند: ارتقاء به یک یخچال تجاری باعث ذخیره مواد غذایی بیشتر، نگهداشتن آن به شکل عالی و تازه میشود.
چگونه بین یک یخچال تجاری و یک یخچال خانگی یکی را انتخاب می کنید؟ تجزیه و تحلیل ویژگی های زیر را مشاهده کنید تا بتوانید بهترین مورد را با توجه به نیازها و بودجه خود انتخاب کنید.
یخچال خانگی
مزایای.
1. قیمت ارزان
در مقایسه با یخچال تجاری، قیمت یخچال خانگی ارزان است، اگر عادات غذایی ذخیره سازی زیادی وجود نداشته باشد یا کمبود بودجه وجود نداشته باشد، یخچال خانگی نیز انتخاب خوبی است.
2. صرفه جویی در انرژی، سر و صدای کم
از آنجایی که قدرت کمپرسور کم است، در مقایسه با یخچال های تجاری مزایای صرفه جویی در انرژی و صدای کم را دارند.
کمبود
1. فضای ذخیره سازی کوچک است
یخچال خانگی به طور ویژه برای استفاده خانواده های معمولی تولید شده است، بنابراین فضای داخلی کوچک است، تنها می تواند فضای محدودی را فراهم کند، ذخیره سازی مواد غذایی محدود است.
2. به طور ناموزون خنک شده است
یخچال خانگی به دلیل قدرت مبرد ضعیف است، به علاوه باز کردن درب ناشی از از دست دادن هوای سرد، باعث نوسانات مکرر دمای مواد غذایی می شود، در نتیجه منجر به طعم بدتر غذا، ماندگاری کوتاه تر می شود.
یخچال تجاری
مزایای.
1. سخت، مقاوم در برابر خوردگی.
یخچال تجاری شی مخاطب اولیه رستوران، سوپراستور، و غیره است، به دلیل تعداد زیادی از تماس انسان و آتش باز، محیط روغن، بنابراین مقاوم در برابر سایش، پیشگیری از آتش، ضد باکتری و ویژگی های دیگر.
2. پایداری خنک کننده
یخچال تجاری نسبت به یخچال خانگی، دارای p بیشتری است مبرد بسیار قوی برای تامین قدرت، به طوری که غذا به طور مساوی خنک شود، تا اطمینان حاصل شود که ظاهر غذا زیبا و طعم خوب است.
معایب.
1. قیمت بالا
با توجه به مبرد، مواد استفاده شده در مقایسه با یخچال خانگی حرفه ای تر است. بنابراین یخچال تجاری خوب گران است.
2. حجم زیاد
در مقایسه با یخچال خانگی، حجم یخچال تجاری به طور کلی بزرگتر است، در ارائه فضای ذخیره سازی بیشتر در همان زمان نیز رد پای افزایش می یابد، اگر محیط زندگی کوچک است یا مواد غذایی ذخیره سازی زیاد نیست، به طور موقت نمی توان در نظر گرفت.
خلاصه کنید.
یخچال تجاری در مقایسه با حجم یخچال خانگی بزرگتر است، یخچال حرفه ای تر است، اما قیمت و ردپای آن نیز بیشتر است. بنابراین، با توجه به بودجه خود و عادت های معمول خرید و نگهداری مواد غذایی، مناسب ترین را برای انتخاب خود تهیه کنند.
منبع:https://mrsarma.com/
پاسخ ها