آجیل میوه ای است که از پوسته سخت غیر قابل خوردن و یک دانه تشکیل شده است که به طور کلی خوراکی است. به طور کلی و به معنای آشپزی ، به طیف گسترده ای از بذرهای خشک شده آجیل گفته می شود ، اما در یک گیاهشناسی "مهره" به این معنی است که پوسته برای آزاد شدن بذر باز نمی شود (از بین می رود). ترجمه "مهره" در زبان های خاص اغلب به پارافزاسیون نیاز دارد ، زیرا کلمه مبهم است.
آجیل در بازار فروخته می شود
بیشتر دانه ها از میوه هایی تهیه می شوند که به طور طبیعی خود را از پوسته آزاد می کنند ، برخلاف مغزهایی مانند فندق ، شاه بلوط و بلوط ، که دارای دیواره های پوسته سخت هستند و از یک تخمدان مرکب سرچشمه می گیرند. کاربرد عمومی و اصلی این اصطلاح محدودیت کمتری دارد و بسیاری از آجیل ها (به معنای آشپزی) مانند بادام ، پنیر ، پسته ، گردو و آجیل برزیلی ، [1] از نظر گیاهشناسی آجیل نیستند. کاربرد معمول این اصطلاح اغلب به هر هسته سخت خوراکی دیواره ای به عنوان یک آجیل اشاره دارد. [2] آجیل منبع غذایی پر انرژی و غنی از مواد مغذی است. [3]
برای خرید پسته کلیک کنید.
پاسخ ها