mollasadrait

mollasadrait

ثبت شرکت سریع و ارزان

با ثبت شرکت سریع و ارزان آشنا شوید

ثبت شرکت سریع و ارزان

ثبت شرکت از آن دسته کارهایی است که خیالتان را راحت میکند. این را ازین جهت میگوئیم که ثبت شرکت باعثِ حفظ مالکیت معنوی شما در زمینه تجارتِ مورد نظرتان میشود . شرکت شما بدون ثبت شدن ، در حقیقت هیچ گونه هویتی ندارد. ثبت شرکت  ، همان نشانِ حاکمِ بزرگ میتی کُمان است که باعث میشود شرکت شما شان و شخصیت بگیرد .

و هرجایی که وارد میشود ، مورد احترام واقع گردد و حرفی برای گفتن داشته باشد.

اگر سوداییِ افتتاح یک شرکت هستید ، قبل از هرچیزی باید به فکر اعتبار بخشی به آن باشید. ثبت شرکت اولین گام برای ابرازِ وجودِ شرکتِ شما به عنوان یک شخصیت حقیقی و حقوقی است. ثبت شرکت اولین مرحله از تجاری سازی برند و شخصیت بخشی به شرکت شماست.

ثبت شرکت فوری و ارزان از واقعیت تا دروغ!

ممکن است شنیده باشید که بعضی موسسات مثلا با دریافت تنها بیست هزار تومان میتوانند برای شما فرایندِ ثبت شرکت را محقق کنند. شما نباید فوراً اغوا شده و این مبلغِ هرچند ناچیز را به حساب آنها واریز کنید . بعضی ازین موسسات تنها هدفشان کلاه برداریست و از هزاران نفر مثل شما این مبلغ را دریافت کرده و بعد هم در کثری از ثانیه ناپدید می شوند!

شاید برای شما از دست دادن چنین مبالغی چندان مهم نباشد، اما مسئله بی اعتمادی است که در سطح جامعه با چنین اعمالی که خود را در ابتدا قانونی معرفی میکنند هستند.

اگر نمیخواهید خودتان این کار را انجام دهید و قصد دارید این پروسه را به یک موسسه واگذار کنید ، قبل از هر اقدامی لطفا تحقیقات لازم را جهتِ یافتنِ معتبر ترین موسسه و گرفتنِ مشاوره برای ثبت شرکتتان انجام دهید.

چند پرسشِ رایج ثبت شرکت

شاید برایتان سوال پیش بیاید که ۱ نفر میتواند به تنهایی ثبت شرکت کند؟ شرکت شما اگر از نوع شرکت مسئولیت محدود باشد ، میتواند حداقل با دو نفر سهامدار تاسیس شود . البته این نوع شرکت میتواند اصلا هیئت مدیره نداشته باشد و صرفاً توسط یک مدیرعامل ، اداره شود.

سوال دیگر ممکن است در زمینه اعمالِ برخی تغییرات بعد از ثبت باشد . قوانین ثبت شرکت برای شما قابلیت انعطاف زیادی را قرار داده. مثلا اگر بعد از ثبت ، شرکت هرگونه تغییراتی در زمینه ورود و خروج سرمایه ، انحلال شرکت ، تغییر آدرس شرکت و سمتِ شرکاء و مدیران و … داشته باشد ، میتواند اعمال کند.

پرسش دیگر که بعداً به صورت مبسوط به آن میپردازم درباره مدارکِ لازم جهت ثبت شرکت است . شما برای این کار احتیاج به سه فاکتور اساسی دارید :

– تسلیم کردنِ گواهی عدم سوء پیشینه مدیران و موسسانِ شرکت

– تمامی افراد باید کپی برابر با اصلِ شناسنامه و کارت ملی شان را ارائه دهند

– فیشِ گواهی ۳۵% واریزِ سرمایه در یکی از شعب بانکهای سراسر ایران ( البته اگر شرکتتان از نوعِ سهامی خاص باشد)

 

مورد دیگر اینکه ممکن است شرکتی ، طیِ یک سال مالی هیچ گونه فعالیتی نداشته باشد . آیا برای همچین شرکتی باید مالیات پرداخت کنید؟

قطعا خیر . شما اگر به موقع حرکت لازم را انجام دهید میتوانید با تسلیم یک اظهارنامه که در موعد مقررش توسط اداره دارایی تنظیم و ارائه میشود ، عدم فعالیت خود را ابراز کنید و دیگر نگرانِ پرداخت مالیات برای شرکتی که یک سال اصلا فعالیتی انجام نداده ، نباشید.

دسته بندی کلی شرکتها

 

– شرکت های تجاری:

ممکن است دو یا چند نفر تصمیم به تاسیس یک سازمان بگیرند. هر یک از این ها سهمی را یا در قالب نقدی یا ارائه یک محصول و خدمت ، در کار می آورند تا یک اقدام تجاری خاصی را انجام دهند. این افراد تمام سود و زیانی که از این کار به دست می آورند را بین خود تقسیم کرده و تازه در اینجاست که معنایِ حقیقیِ تجارت و سهیم بودن در همه چیز ، متجلی میشود.

– شرکت های مدنی :

در این نوع شرکتها ، اموال شرکاء برای خودشان است و سود زیانی که از شرکت حاصل شده به خودشان باز میگردد . لازم به ذکر است که عقد مساقات ، مضاربه و مزارعه هم از این نوع شرکتها هستند.

مراحل ثبت شرکت سریع (به صورت آنلاین)

 

از آنجائیکه در جهان امروز ، شما همه امورتان را می توانید به صورت آنلاین انجام دهید. ، ثبت شرکت به صورت آنلاین هم ازین قافله عقب نمانده . در گذشته ثبت شرکت مراحلِ کمرشکن و خانه خراب کنی برای فرد متقاضی داشت که در عصرِ جدید، خوشبختانه تمام آن پروسه کسالت آور در مراجعه شما به سایت ثبت شرکت خلاصه شده.

لینکِ سامانه ثبت شرکت است . http://irsherkat.ssaa.ir

شما بعد از ورود به این صفحه ، به فرمی بر میخورید که باید گام به گام آن را تکمیل کنید:

– تکمیلِ اطلاعات مربوط به متقاضی( نامِ موسس شرکت و قیدِ سِمت و جایگاه)

– تکمیل اطلاعات مربوط به شخص حقوقی

– تعیین نوع شرکت

-۵ اسم را برای شرکت خود پیشنهاد دهید( نام ها باید مطابق با فرهنگ جمهوری اسلامی باشند ، فارسی باشند، لاتین نباشند ، تکراری هم نباشند)

– حالا با کادری  مواجه می شوید که باید در آن نوع فعالیت شرکت خود را قید کنید. شما باید تعیین کنید که فعالیت شرکت مورد نظرتان از نوع محدود است یا نامحدود.

(تازه این قابلیت هم دارید تا اگر خواستید شرح اضافه ای درباره نوع فعالیت خود بدهید ، ضمیمه متن کنید)

– بعد از تکمیل قسمت بالا باید واردِ صفحه اطلاعات مرکز اصلی شوید.

– در بخشِ اطلاعات مرکز اصلی ، شما باید اطلاعاتی که مربوط به کد پستی، محلِ اصلیِ استقرارِ شرکت و تلفن را ارائه دهید . در ضمن گاهی ممکن است که آدرس ایمیل و فَکس(دورنگار) را نیز از شما مطالبه کند که در صورت لزوم ، در همین صفحه قرار دارد

– بعد از گذراندن مراحل بالا، هم اکنون شما وارد صفحه مربوط به سرمایه شرکت شده اید. شما باید لطف کرده و جنس و نوعِ سرمایه آورده به شرکت خود را مشخص کنید . تعیین کنید که از نوع نقدی است یا غیر نقدی ، سهام با نام است یا بی نام . شما باید دقیقا ارزشِ ریالی هر سهم را نیز قید کنید

– در گام بعدیِ پروسه ثبت شرکت ، نوبت به پُر کردنه فرمِ مربوط به اشخاص میرسد . اگر شخصِ حقیقی هستید اطلاعات شخصیِ خواسته شده را ثبت کنید و اگر شخصِ حقوقی تشریف دارید باید سه فیلد فعال شده که شامل : فارسی ، تابعیت و کد ملی می شود را تکمیل کنید

– گفتیم اگر شخصِ حقیقی هستید باید اطلاعات شخصی را وارد کنید . در قسمت بعد شما باید اطلاعاتی که مربوط به سرمایه و سهامِ شخصی که در همان صفحه اشخاص دیدید را تکمیل کنید

– بعدش باید اطلاعات جامعی که درباره سِمت موسس و مدیرعامل را درخواست کرده ارائه دهید

– تعیین تاریخ اعتبار سِمت ( شروع و پایان)

– اگر جایگاه شما در سازمان به گونه ای است که یکی افراد کلیدی هستید و به اصطلاح رئیس شمائید ، باید قید کنید که حقِ امضا دارید یا خیر

– حالا آنها ، شما را با پرسشی چالشی مواجه میکنند . از شما میپرسند که آیا قصدِ افتتاح شعب دیگری در سالهای آتی را دارید یا خیر. اگر قصدش را دارید باید در صفحه مربوط به شعب، اطلاعات خواسته شده را تکمیل کنید .

–  وارد صفحه روزنامه شده و روز و ماه شروعِ سالِ مالی را تعیین کنید

اساسنامه شرکت

– شما وارد گام بعدی شدید . در حقیقت حالا در یکی از مهمترین صفحات مربوط به ثبت شرکت قرار دارید . یعنی صفحه اساسنامه . شما باید اساسنامه شرکت یا موسسه تان را ارائه دهید . در این بخش فرمهای پیش فرضی که مربوط به اساسنامه و شرکتنامه است وجود دارد که باید آنها را پُر کنید. حالا دیگر نوبت به بارگذاری کپی برابر با اصلِ اساسنامه شرکت شما در سایتِ ثبت شرکت فرا رسیده.

– بعد ازین که در همان مراحل ابتدایی نوعِ شرکتتان را مشخص کردید . حالا به قسمتی از کار رسیده اید که باید مدارکِ درخواستی در این بخش را با توجه به نوع شرکت خود تکمیل کنید.

– حالا رایانه شما به شما تائیدیه پذیرش متقاضی را ارئه میدهد. شما باید این متن را دقیقاً مطالعه کنید. از ویژگی های ماورایِ مفیدی که ثبتِ  اینترنتی شرکت ها دارند این است که شما میتوانید در هر زمان و بدونِ ارجاعِ حضوری و وقت تلف کردن، به فهرست پیگیری دسترسی داشته باشید و پاسخ سوالات خود را دریافت کنید.

اما کار شما در اینجا خلاصه نمیشود . بعد از اخذ تائیدیه باید اصلِ نسخه صورت جلسه تنظیمی توسطِ شما ، از طریقِ پست سفارشی به آدرسی که در آنجا ذکر شده ارسال کنید . شما لازم نیست برای تسلیمِ این مدرک حضوری مراجعه کنید.

اگر صورت جلسه شما تکمیل و بدونِ نقص و کم و کاستی باشد ، به عنوان آگهی جهتِ انتشار در روزنامه ارسال میشود . اگر هم ناقص باشد متاسفانه باید دوباره کاری کنید و دلایل رد صورت جلسه تان را برسی کرده . طی ابلاغیه که به شما میدهند نقصان را تکمیل کنید.

mollasadrait
mollasadrait

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋