آیا افرادی را دیدهاید که قبل از عمل فرم بینی آنها بهتر از بعد از عمل بوده است؟ یا شاید در میان دوستان خود افرادی را بشناسید که در ماههای اولیه بعد از عمل فرم بینی خوبی داشتهاند اما پس از گذشت چند سال بینی آنها فرم طبیعی خود را از دست داده است!
برای به حداقل رساندن عوارض بینی، علاوه بر انتخاب جراح با تجربه، باید به توصیههای پزشک خود نیز عمل کنید.
سربالا شدن بینی، کوچک شدن بیش از حد بینی، زینی شدن تیغه بینی و گود شدن کنارههای بینی از عوارض ظاهری جراحی بینی است. البته این عوارض برای همه پیش نمیآید، بلکه برای افرادی پیش میآید که توسط پزشکان کم تجربه عمل میشوند!
عوارض که در بالا به آن اشاره کردیم عوارض ظاهری بود، گاهی اوقات عوارض جدیتر نیز میشوند و منجر به اختلالات تنفسی و حالتهای جبران ناپذیری میشود که حتی با عمل مجدد بینی نیز امکان اصلاح آن وجود ندارد. به شما پیشنهاد میکنیم مقاله عوارض عمل بینی بعد از چند سال را نیز مطالعه نمایید.
خیر، بعد از عمل نیاز به مراقبت و رعایت نکاتی است که جراح به شما آموزش میدهد. اگر این مراقبتها را انجام ندهید بینی تغییر فرم میدهد. پس همکاری شما نیز در کاهش عوارض بسیار مهم و ضروری است.
در روزها اولیه بعد از عمل، از باز کردن گچ بینی خود داری کنید. از خندیدن، ورزش کردن، خوردن غذاهای سفت و ... باید پرهیز کنید. تغذیه شما بعد از عمل و نحوهی خوابیدن نیز از نکات بسیار مهمی است که توجه به آنها باعث کاهش عوارض جانبی بعد از عمل می شود.
تغییر فرم بینی بر اثر دستکاری بینی
در صورتی که این مقاله را با دقت مطالعه کرده باشید، متوجه شدهاید که عدم توجه به نکات مراقبتی در دوره نقاهت و یکسال اول بعد از جراحی، میتواند باعث بروز عوارض جراحی بینی در کوتاه مدت و بلند مدت شود. بنابراین لازم است که متقاضیان تمامی نکات ریز و درشتی که جراح برای دوره نقاهت ذکر میکند را رعایت نمایند تا دچار مشکلات جدی نشوند.
امیدواریم که از مطالعه این مقاله لذت برده باشید. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد عوارض جراحی بینی به سایت دکتر لیلا شریفی مراجعه کنید.
پاسخ ها