مهندس کوچولو

مهندس کوچولو

یه مهندس خسته که مهندس کوچولوی درونش زنده است و دایم داره میچرخه دنبال چیزای جالب و جدید
توسط ۴ نفر دنبال می شود
 ۲ نفر را دنبال می کند

آبان تتر: سقف اعتبار خرید کالا به ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافت

آبان‌تتر: سقف اعتبار خرید کالا تا ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافت

بالاترین سقف خرید اعتباری در آستانه بلک‌فرایدی

آبان‌تتر امروز اعلام کرد سقف سرویس اعتبار خرید کالا را از ۱۰۰ به ۲۰۰ میلیون تومان ارتقا داده است. این سرویس که با همکاری دیجی‌پی در دسترس است، مشتریان را قادر می‌سازد با وثیقه‌گذاری رمزارز، در صدها فروشگاه، از جمله دیجی‌کالا به صورت اقساطی خرید کنند؛ اقدامی که پیش از بلک‌فرایدی به‌عنوان راهکاری سریع و کم‌دردسر برای خریداران بزرگ معرفی می‌شود.

«ایمان مشعلچیان»، مدیر ارشد بازاریابی آبان‌تتر، می‌گوید:

«این بالاترین اعتبار خرید کالا در بین سرویس‌دهندگان ایرانی است و در واقع پاسخی عملی به نیاز مشتریانی است که رمزارز نگه می‌دارند اما برای خریدهای بزرگ خود قادر یا مایل به فروش دارایی‌شان نیستند.»

این اعتبار بدون نیاز به چک یا ضامن و در کمتر از ۲۴ ساعت ارائه می‌شود. میزان اعتبار ارائه شده، بسته به میزان دارایی رمزارزی و نوع رمزارز متفاوت است، اما سقف اعتبار دریافتی از ۱۰۰ میلیون تومان به ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافته است. کاربران می‌توانند ۷۵ درصد ارزش دارایی تتر، ۶۰ درصد ارزش دارایی بیت‌کوین یا اتریوم و ۵۰ درصد ارزش دارایی توکن‌های طلا (پکس‌گلد و تترگلد) اعتبار دریافت کنند.

برای مثال، با وثیقه‌گذاری تتر به ارزش ۲۶۰ میلیون تومان، کاربر می‌تواند ۱۹۵ میلیون تومان اعتبار خرید کالا دریافت کند.

ایمان مشعلچیان در این‌باره می‌گوید:

«هدف ما این است که کسانی که به رشد رمزارزشان ایمان دارند، بتوانند هم سرمایه‌شان را حفظ کنند و هم خریدهای بزرگ‌شان را انجام دهند. افزایش سقف تا ۲۰۰ میلیون تومان، به‌ویژه در آستانه بلک‌فرایدی، فرصت واقعی برای مصرف‌کنندگان هوشمند است.»

مهندس کوچولو
مهندس کوچولو یه مهندس خسته که مهندس کوچولوی درونش زنده است و دایم داره میچرخه دنبال چیزای جالب و جدید

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋