مهندس کوچولو

مهندس کوچولو

یه مهندس خسته که مهندس کوچولوی درونش زنده است و دایم داره میچرخه دنبال چیزای جالب و جدید
توسط ۴ نفر دنبال می شود
 ۲ نفر را دنبال می کند

تحقیقات جدید: خطر حمله قلبی و سکته می تواند تا 3 سال پس از ابتلا به ویروس کرونا بیشتر باشد

پژوهش جدید: ریسک حمله قلبی و سکته مغزی تا 3 سال پس از ابتلا به کرونا می‌تواند بیشتر باشد

محققان افزایش بیماری‌های قلبی عروقی و سکته مغزی را میان افرادی که کرونا شدید داشتند و در بیمارستان بستری شدند، مشاهده کرده‌اند.

پژوهشی جدید نشان می‌دهد تا 3 سال پس از ابتلا به کرونا یا کووید-19، این ویروس همچنان می‌تواند عاملی خطرناک برای افزایش ریسک حملات قلبی و سکته مغزی باشد. بیماری‌های قلبی‌ـ‌عروقی مرتبط با کووید به‌ویژه میان افرادی که به ویروس‌های شدیدتر کرونا مبتلا و در بیمارستان بستری شدند، مشاهده شده است.

براساس گزارش CNN، محققان دانشگاه کالیفرنیای جنوبی برای بررسی ارتباط کرونا با حمله قلبی و سکته مغزی، بیش از 11 هزار نفر را شناسایی کردند که سال 2020 در سوابق پزشکی آن‌ها آزمایش کووید-19 مثبت بود. نزدیک به 3000 نفر از آن‌ها نیز به‌دلیل همین عفونت در بیمارستان بستری شده بودند. محققان این گروه‌ها را با بیش از 222 هزار نفر دیگر مقایسه کردند که سابقه ابتلا به کووید-19 را در بازه زمانی مشابهی نداشتند.

ارتباط ویروس کرونا با حمله قلبی و سکته مغزی

تحقیقات قبلی نشان داده ویروس کرونا عوارض جدی قلبی عروقی را در ماه اول پس از عفونت افزایش می‌دهد. اکنون این پژوهش بررسی کرده که این افزایش خطر چقدر طول می‌کشد و پس از بهبودی از عفونت کووید 19، این خطر فروکش می‌کند یا خیر.

ارتباط کرونا با حملات قلبی و سکته

محققان در دوره‌ای تقریباً سه‌ساله دریافتند خطر حمله قلبی، سکته مغزی و مرگ در بزرگسالان مبتلا به کرونا بیش از دوبرابر بیشتر و در میان بزرگسالانی که به‌دلیل ابتلا به این بیماری در بیمارستان بستری شدند، تقریباً چهاربرابر بیشتر از افرادی بود که سابقه ابتلا به کرونا نداشتند. افراد بستری‌شده به‌دلیل کرونا که بیماری قلبی عروقی یا دیابت نوع 2 نداشتند، در مقایسه با افراد مبتلا به بیماری قلبی عروقی و بدون عفونت کرونا حدود 21 درصد بیشتر در معرض خطر حمله قلبی، سکته مغزی و مرگ بودند.

همچنین اگرچه افراد مبتلا به عفونت شدید کرونا بیشتر در معرض حمله قلبی و سکته مغزی بودند، این خطر در افرادی که گروه‌های خونی غیر O داشتند (گروه خونی A ،B یا AB) بیشتر بود. خطر حمله قلبی و سکته مغزی در بزرگسالان دارای گروه خونی غیر O در مقایسه با افرادی که گروه خونی O دارند حدود 65 درصد بیشتر بود. محققان می‌گویند بررسی اولیه نشان داد نوع Rh (مثبت یا منفی بودن گروه خونی) با ریسک‌های ناشی از کووید-19 ارتباطی ندارد.

یافته‌های این پژوهش در ژورنال Atherosclerosis, Thrombosis, and Vascular Biology منتشر شده است.

مهندس کوچولو
مهندس کوچولو یه مهندس خسته که مهندس کوچولوی درونش زنده است و دایم داره میچرخه دنبال چیزای جالب و جدید

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋