مهندس کوچولو

مهندس کوچولو

یه مهندس خسته که مهندس کوچولوی درونش زنده است و دایم داره میچرخه دنبال چیزای جالب و جدید
توسط ۴ نفر دنبال می شود
 ۲ نفر را دنبال می کند

رئیس مرکز تحقیقات فضای مجازی: فیلترینگ اغلب مبنای اسلامی و فرهنگی ندارد

سرپرست پژوهشگاه فضای مجازی: فیلترینگ در بسیاری مواقع مبنای شرعی و فرهنگی ندارد

غلامی باور دارد فیلترینگ تبدیل به یک خشم عمومی مردمی شده است که مقصر آن از نظر کاربران تنها و تنها حاکمیت است.

رئیس پژوهشگاه فضای مجازی کشور، در کانال شخصی خود اعلام کرده فیلترینگ مانند مواردی مثل حرام و حلال در غذا و نوشیدنی کاری کرده که مردم ایران خودشان را جدا از همه عالم می‌دانند. اوهمچنین اعلام کرده است: «فیلترکردن در بسیاری از مواقع مبنای فرهنگی و شرعی ندارد و تنها برای حال دادن به فلان سرویس رانت‌خوار داخلی بر مردم اعمال شده‌است.»

«میثم غلامی» رئیس پژوهشگاه فضای مجازی کشور که از مرداد ماه کار خود را در این سمت شروع کرده است در اظهار نظری در کانال شخصی خود در فضای مجازی از روند فیلترینگ تلگرام انتقاد کرده است: «فیلترینگ مثل حجاب یا مثل حلال و حرام در غذا و نوشیدنی، داره تبدیل به یک مساله‌ای میشه که مردم ایران خودشون رو جدای از همه عالم احساس می‌کنند. لااقل در اون مساله‌ها، باورهای دینی و وجود فرهنگ کشورهای مسلمان، تا اندازه ای به کمک میان و کمی این درّه جدابودن رو پر می‌کنند.»

سرپرست پژوهشگاه فضای مجازی: فیلترینگ در بسیاری مواقع مبنای شرعی و فرهنگی ندارد

او با بازنشر توییتی از «محمد کشوری» که انتقاد به روش فیلترینگ است نوشته که فیلترینگ در کنار اتفاق‌های دیگری که رخ داده آن را تبدیل به یک خشم عمومی کرده است که مقصر آن از نظر مردم تنها و تنها حاکمیت است: «فیلتر کردن بی‌رویه هر سایت ریز و درشت و اپلیکیشن های پر کاربرد بین‌المللی، وقتی ضمیمه میشه به تحریم کاربر ایرانی توسط اپ‌های مطرح جهانی، تبدیل به یک خشم عمومی میشه که مقصرش رو تنها و تنها حاکمیت می‌دانند. فیلتر کردنی که در بسیاری از مواقع مبنای فرهنگی و شرعی و اینها نداره و تنها برای حال دادن به فلان سرویس رانت‌خوار داخلی بر مردم اعمال شده.»

به‌نظر می‌رسد صحبت‌های غلامی در کانال مجازی خود منتقدین زیادی داشته چرا که او امروز در نوشته‌ای مجزا به انتقادات پاسخ داده است: « میگن که در موقعیت فعلی حرف زدن از فیلترینگ و از طرف من، به صلاح نیست....سؤالم اینه: در کدام موقعیت هستیم الان، که نباید درباره فیلترینگ حرف بزنیم؟ شما بگو چه زمانی باید حرف بزنیم؟ سوال بعدی ام اینه اگر ماها حرف نزنیم، کی حرف بزنه؟»

به باور غلامی فیلترینگ موضوعی است که از بچه ده دوازده ساله تا پیرمرد هفتاد هشتاد ساله را درگیر خود می‌کند و همه در همه جا درباره آن صحبت می‌کنند. او تأکید کرده بر اساس پیمایش‌ها، درصد قابل توجهی از مردم مخالف وضع فعلی هستند: «ما از کنار مسائل مون نباید بگذریم. باید درباره اش حرف بزنیم. حرف عالمانه. به غیر از این، کاری در پژوهشگاه ندارم. که فضایی ایجاد کنیم که نظرات مخالف و موافق، عالمانه و بالغانه شنیده بشن. اگر لازم است که (به درستی) از مرکز ملی یک صدا شنیده شود، اما از ما در پژوهشگاه بغیر از این انتظار نیست که صداهای کارشناسی مخالف را پوشش بدهیم و آلارم بدهیم و خطاها را گوشزد کنیم.»

سرپرست پژوهشگاه فضای مجازی: فیلترینگ در بسیاری مواقع مبنای شرعی و فرهنگی ندارد

او اعلام کرده اگر نظرات را نشنید و صداهای کارشناسی مخالف را پوشش نداد اتفاق خوبی نمی‌افتد. غلامی با کنایه نیز به صحبت‌های وزیر ارتباطات درباره فیلترینگ پرداخته است و در اینباره گفته که: «اگر صحبت‌های مخالفین رو گوش ندهیم باید کف خیابون نظرات را بشنویم و یا بشینیم تا عضو حقیقی شورای عالی و وزیر فعلی، از کنار وضعیتی که خودشان دخیل در آن هستند ، به مضحکه یاد کنند. ااین نتایج فقدان یک فضای گفتگوی عالمه و بالغانه است.»

میثم غلامی دانش آموخته خارج فقه و اصول در حوزه علمیه قم و همچنین فارغ التحصیل فلسفه اخلاق از دانشگاه قم است و موسس و مدیر خانه اخلاق پژوهان جوان بوده که متمرکز بر خدمات دانشی در حوزه اخلاق و فلسفه اخلاق است. از دیگر سوابق غلامی می توان به عضویت در هیات مدیره موسسه تبیان، معاونت برنامه ریزی و توسعه بنیاد هدایت و همچنین عضویت در شورای راهبردی خبرگزاری ابنا (خبرگزاری اهل بیت) اشاره کرد.

مهندس کوچولو
مهندس کوچولو یه مهندس خسته که مهندس کوچولوی درونش زنده است و دایم داره میچرخه دنبال چیزای جالب و جدید

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋