شرایط شرکت در آزمون نظام مهندسی چیست
زمان آزمون نظام مهندسی 1401 طبق آخرین اطلاعیه های رسمی به صورت سه روز متوالی در روزهای آخر اردیبهشت ماه است و داوطلبین دارای شرایط زیر می توانند ثبت نام این آزمون را انجام دهند.
شرایط شرکت در آزمون نظام مهندسی برای داوطلبان دارای مدرک کارشناسی حداقل سوابق کاری حرفه ای 3 سال است.
شرایط شرکت در آزمون نظام مهندسی برای داوطلبان دارای مدرک کارشناسی ارشد حداقل سوابق کاری حرفه ای 2 سال است.
شرایط شرکت در آزمون نظام مهندسی برای داوطلبان دارای مدرک دکتری حداقل سوابق کاری حرفه ای 1 سال است.
شرایط شرکت در آزمون نظام مهندسی برای داوطلبان دارای مدرک کاردانی مورد تائید وزارت علوم و فناوری ، حداقل سوابق کاری حرفه ای 5 سال است.
مرتبط بخوانید : فرم اعتراض به آزمون نظام مهندسی
سوالات شما
آیا برای آزمون نظام مهندسی سهمیه ایثارگری اعمال می شود ؟
احتمالا این را هم بپسندید اعتراض به نتایج آزمون نظام مهندسی 1401 - زمان و نمونه متن اعتراض به نتایج آزمون نظام مهندسی
تاکنون در هیچ یک از دوره های برگزاری آزمون نظام مهندسی ، سهمیه ایثارگران اعمال نشده است.
تاثیر سهمیه ایثارگران در آزمون نظام مهندسی چقدر است ؟
برای دریافت پاسخ سوال خود در خصوص تاثیر سهمیه ایثارگری در آزمون نظام مهندسی ، لطفا با مشاوران ما تماس بگیرید.
میزان تاثیر سهمیه ایثارگران در آزمون نظام مهندسی 1401
تاثیر سهمیه ایثارگران در آزمون هایی نظیر کنکور سراسری تاثیر چشمگیری بر افزایش احتمال قبولی و کسب رتبه پایین تر دارد. اما لازم است بدانید، دارندگان سهمیه ایثارگران و جانبازان در آزمون نظام مهندسی از شرایطی یکسان با سایر داوطلبان برخوردارند. به این معنی که سهمیه ایثارگران هیچ تاثیری در آزمون نظام مهندسی سال 1401 ندارد.
https://pasokhbama.com/%D8%B3%D9%87%D9%85%DB%8C%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D8%AB%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-%D9%86%D8%B8%D8%A7%D9%85-%D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3%DB%8C/
مشاوره قبولی در آزمون نظام مهندسی 1401
قبولی در آزمون نظام مهندسی، ترفندهای ویژه دارد و البته لازم است داوطلبان از بهترین منابع آزمون نظام مهندسی مطلع باشند. پیشنهاد می دهیم برای مشاوره فبولی در این آزمون با شماره تلفن های مندرج در این صفحه تماس حاصل فرمایید. این آزمون هر سال در دو نوبت برگزار می شود، آزمون نوبت اول سال 1401 در مرداد ماه بود و آزمون نوبت دوم احتمالا در اواخر زمستان خواهد بود.
سهمیه ایثارگران در قبولی رشته های مهندسی با کنکور
اگر از دارندگان سهمیه ایثارگران هستید، می توانید برای مشاوره قبولی در رشته های مهندسی از طریق کنکور سراسری با شماره تلفن های مندرج در همین صفحه تماس حاصل فرمایید. امکان استفاده از سهمیه ایثارگران در مقاطع مختلف و دانشگاه های دولتی و آزاد فراهم می باشد.
پروانه اشتغال، برای گروههای کاری مختلف صادر میشود. برخی از این گروهها و پروانه اشتغال به کار مربوط به آنها عبارت هستند از:
مهندسان: پروانه اشتغال به کار مهندسی
کاردانهای فنی و معماران تجربی: پروانه اشتغال به کار کاردانی یا تجربی
کارگران ماهر: پروانه مهارت فنی
مرجع صدور پروانه اشتغال به کار مهندسی، وزارت مسکن و شهرسازی است. این سند، به درخواست مهندسان واجد شرایط و از طریق ارسال مدارک مورد نیاز به سازمان نظام مهندسی محل فعالیت شخص صادر میشود.
پیش نیازهای دریافت پروانه اشتغال به کار مهندسی چه هستند؟
پیشنیازهای اصلی ارائه درخواست برای صدور پروانه اشتغال به کار مهندسی (ورود به حرفه یا پایه سه) عبارت هستند از:
پیش نیاز تحصیلی: دارا بودن مدرک کارشناسی، ارشد یا دکتری رشتههای اصلی یا مرتبط (در بخشهای بعدی به توضیح بیشتر این مورد میپردازیم.)
پیش نیاز تجربی: حداقل سه سال کارآموزی یا سابقه کار برای دارندگان مدرک کارشناسی، ۲ سال برای دارندگان مدرک کارشناسی ارشد و 1 سال برای دارندگان مدرک دکتری
گواهی قبولی در آزمون نظام مهندسی
علاوه بر موارد بالا، برای دریافت پروانه اشتغال، متقاضی باید فتوکپی مدارکی نظیر کارت کد اقتصادی، فیش بانکی پرداخت عوارض، مدرک عضویت در سازمان نظام مهندسی و مدارک هویتی خود را به همراه کاربرگ درخواست صدور پروانه اشتغال به کار مهندسی به سازمان نظام مهندسی استان خود ارسال کند.
پایه پروانه اشتغال به کار و ارتقا پایه چه هستند؟
پایه، معیاری برای تعیین سطح مهندسان ساختمان از نظر تجربه و دانش علمی است. پروانه اشتغال به کار مهندسی برای پایههای سه، دو، یک و ارشد صادر میشود. قبولی در آزمون ورود به حرفه مهندسی، پیشنیاز دریافت پروانه اشتغال پایه سه است. دریافت پایههای بالاتر یا ارتقا پایه، نیازمند داشتن سابقه کار تجربی (پس از دریافت پایه سه)، گذراندن دورههای آموزشی مخصوص و قبولی در آزمون ارتقا پایه نظام مهندسی (آزمون داخلی) است. سوابق کاری مورد نیاز برای ارتقا پایه به صورت زیر هستند:
پایه سه به دو: حداقل ۴ سال
پایه دو به یک: حداقل ۵ سال
پایه یک به ارشد: حداقل ۶ سال
توجه داشته باشید که حداکثر ارتقا پایه، به عنوان تحصیلی متقاضی (رشته اصلی یا مرتبط) بستگی دارد. به علاوه، مدرک تحصیلی (کارشناسی، کارشناسی ارشد یا دکتری) شخص بر روی میزان سابقه کاری مورد نیاز برای ارتقا پایه تاثیرگذار نیست.
آزمون نظام مهندسی چیست؟
آزمون نظام مهندسی، معیاری برای تایید صلاحیت علمی متقاضیان دریافت پروانه اشتغال به کار مهندسی است. این آزمون توسط سازمان نظام مهندسی ساختمان و با همکاری سازمان سنجش آموزش کشور برگزار میشود. در صورت داشتن کارنامه قبولی (شماره سریال قبولی) در آزمون ورود به حرفه مهندسی، گواهی سابقه کار و مدارک تحصیلی مرتبط، امکان دریافت پروانه اشتغال به کار پایه سه برای متقاضی فراهم خواهد شد.
رشته های آزمون نظام مهندسی کدام هستند؟
مطابق ماده ۶ قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان، رشتههای عمران، معماری، تاسیسات مکانیکی، تاسیسات برقی، شهرسازی، نقشهبرداری و ترافیک، رشتههای اصلی مهندسی ساختمان هستند. آزمون نظام مهندسی، در رشتههای اصلی مهندسی ساختمان و برای برخی از رشتهها، در چند صلاحیت برگزار میشود.
صلاحیت های آزمون نظام مهندسی کدام هستند؟
صلاحیت، معیاری برای تعیین تخصص فرد در اجرای امور فنی رشتههای اصلی مهندسی ساختمان است. برخی از رشتههای آزمون نظام مهندسی در چند صلاحیت برگزار میشوند. رشته صلاحیتهای آزمون ورود به حرفه مهندسی عبارت هستند از:
عمران
نظارت
محاسبات
اجرا
طرح و اجرای گود، پی و سازه نگهبان
ارزیابی، طرح و اجرای بهسازی
پاسخ ها