در دانشگاه های سراسری هر ترم دانشگاه چند ماه است؟
در دانشگاه های سراسری تفاوتی ندارد که پذیرفته شده در رشته فنی، انسانی و یا هنر و پزشکی باشید، در هر صورت قوانین تحصیلی برای همه یکسان است.
در ابتدا لازم است بدانید در تمامی مراکز آموزشی سال تحصیلی وجود ندارد و به جای عنوان سال از ترم استفاده می شود. در واب این سوال که هر ترم دانشگاه چند ماه است باید گفت:
هر سال دانشگاه دو ترم است. یعنی پس از گذشت یک سال از ورود شما به دانشگاه دو ترم می گذرد.
ترم اول از مهر ماه آغاز شده و حداکثر تا دی و یا بهمن ماه ادامه داشته و ترم دوم نیز پس از پایان ترم اول آغاز شده و تا اواخر فصل بهار سال جدید، ادامه می یابد.
برای پاسخ به سؤال هر ترم دانشگاه چند ماه است؟ لازم است ابتدا نوع دانشگاه خود را بدانید.
هر ترم دانشگاه پیام نور چند ماه است
اگر بخواهیم دقیق تر بگوییم هر ترم چهار ماه و شانزده هفته است. تعطیلی بین دو ترم بین بیست تا سی روز می تواند باشد. پس از پایان ترم دوم در اواخر خرداد ماه دانشجویانی که تمایل دارند می توانند ترم تابستانی برداشته و در شش هفته، تعدادی واحد آموزشی را در فصل تابستان بگذرانند.
هر ترم دانشگاه چند ماه است ؟
ممکن است شما پذیرفته شده یکی از دانشگاه های آزاد ، دانشگاه افسری ، دانشگاه فرهنگیان ، دانشگاه علمی کاربردی ، دانشگاه سراسری ، دانشگاه روزانه و دولتی و دانشگاه پردیس و قبول شده در رشته های پزشکی ، رشته های علوم انسانی ، رشته های ریاضی فیزیک و فنی مهندسی ، رشته های هنر و رشته های زبان باشید.
در دانشگاه عنوان سال تحصیلی وجود ندارد و فقط از ترم استفاده می شود مثلا دانشجوی ترم یک ، ترم دو و … هر سال دانشگاه شامل دو ترم است که ترم اول از ابتدای مهر ماه شروع شده و تا اواسط دی ماه است و ترم دوم از بهمن ماه شروع شده و تا پایان خرداد ماه می باشد. پس در پاسخ به سوال هر ترم دانشگاه چند ماه است ، می توان گفت هر ترم شامل چهار ماه و 16 هفته آموزشی می باشد.
مرتبط بخوانید : هر ترم دانشگاه پیام نور چند ماه است و هر ترم دانشگاه علمی کاربردی چند ماه است
هر ترم دانشگاه در مقطع کاردانی چند ماه است
مقطع کاردانی شامل دو دوره تحصیلی پیوسته و ناپیوسته می باشد که هر ترم آن شامل 16 هفته آموزشی و به عبارتی 4 ماه می باشد. تحصیل در مقطع کاردانی دو سال تحصیلی را شامل می شود و دانشجو پس از گذراندن تمام واحد های درسی رشته تحصیلی خود ، با دریافت مدرک فوق دیپلم فارغ التحصیل می گردد.
مقطع کاردانی پیوسته از نظر طول دوره تحصیل هیچ تفاوتی ندارند و تنها فرق آنها در داوطلبان مجاز به ثبت نام می باشد. پذیرش در دوره کاردانی پیوسته عمدتا از میان داوطلبان دارای دیپلم رشته های فنی حرفه ای و کاردانش می باشد اما ورود به مقطع کاردانی ناپیوسته با دیپلم رشته های نظری امکان پذیر است.
هر ترم دانشگاه در مقطع کارشناسی چند ماه است
مقطع کارشناسی پیوسته همچون مقطع کاردانی از دو دوره تحصیلی پیوسته و ناپیوسته تشکیل شده است ولی مقطع کارشناسی پیوسته 4 سال زمان تحصیل و مقطع کارشناسی ناپیوسته 2 سال زمان تحصیل دارد.
تحصیل در مقطع کارشناسی ناپیوسته فقط برای داوطلبانی مجاز است که مدرک فوق دیپلم دارند و اگر شما دیپلم نظام جدید یا پیش دانشگاهی دارید می توانید وارد دوره کارشناسی پیوسته شوید که 4 ساله است.
دارندگان مدرک دیپلم رشته های نظری، کار و دانش و فنی حرفه ای پس از دریافت مدرک دیپلم خود می توانند بر حسب رشته مورد انتخابشان وارد دوره کاردانی یا فوق دیپلم شوند. ورود به مقطع کاردانی از طریق ثبت نام کنکور سراسری، کنکور کاردانی و ثبت نام بدون کنکور دانشگاه های سراسری در قالب دوره های روزانه، شبانه و غیر انتفاعی انجام می شود. همچنین علاقمندان به این مقطع می توانند در رشته های کاردانی دانشگاه های علمی - کاربردی نیز شرکت نمایند. دوره کاردانی دسته بندی مختلفی دارد که در یکی از این دسته بندی ها می توانیم این دوره را به دو دسته پیوسته و ناپیوسته تقسیم نماییم:
دوره کاردانی ناپیوسته
به منظور مجاز بودن برای شرکت در دوره های کاردانی ناپیوسته، فرد باید در کنکور سراسری شرکت نموده و شرایط ثبت نام کنکور سراسری را داشته باشد. البته چندین سالی است که تعدادی از رشته های کاردانی ناپیوسته در دفترچه کنکور کاردانی ارائه می شود واجدین شرایط از این طریق می توانند اقدام به ثبت نام نمایند. معمولا کاردانی ناپیوسته 2.5 تا 3 سال به طول می انجامد و 1 یا 2 ترم تحصیلی نسبت به کاردانی پیوسته بیشتر است. در این مقطع حداقل باید 82 واحد درسی و حداکثر 95 واحد را پشت سر گذاشته شود.
امتحانات دانشگاه
امتحانات پایان ترم نوبت اول در اواخر دی ماه و امتحانات پایان ترم نوبت دوم در اواخر خرداد ماه برگزار می شود و پس از هر ترم حدود 20 روز تعطیلی دارید. ترم تابستان نیز شامل 6 هفته آموزشی اختیاری است و دانشجویان می توانند با اخذ ترم تابستان دروس بیشتری را گذرانده و در نتیجه زودتر فارغ التحصیل شوند و در غیر این صورت کل تابستان تعطیل هستید.
برای پاسخ به سوال دانشگاه پیام نور بهتره یا غیر انتفاعی، وارد سامانه شوید.
اگر داوطلب پذیرفته شده در دوره کاردانی باشد ، پس از 4 ترم فارغ التحصیل می شود و داوطلبان کارشناسی ناپیوسته پس از 8 ترم فارغ التحصیل می شوند.
در دانشگاه های شهریه پرداز هر ترم دانشگاه چند ماه است؟
اگر می خواهید بدانید هر ترم دانشگاه علمی کاربردی چند ماه است و یا دانشجوی دانشگاه پیام نور هستید و در مورد اینکه هر ترم دانشگاه پیام نور چند ماه است سؤالی دارید در ادامه همراه ما باشید.
پاسخ ها