کابل کشی صحیح و اصولی در شبکه یکی از پیش نیازهای اصلی داشتن یک شبکه استاندارد، پر سرعت و با کیفیت میباشد. همچنین در صورتی که یک شبکه بر اساس استانداردهای موجود ایجاد شود، عیب یابی و توسعه آن بسیار راحت و بدون مشکل خواهد بود. که در ادامه به آموزش کابل کشی شبکه و بررسی نکات مهم هنگام کابل کشی شبکه میپردازیم.
کابل کشی شبکه دارای اصول و قواعدی است که در این بخش به آن میپردازیم.
تهیه نقشه کابل کشی شبکه:
تهیه نقشه مرحله بسیار مهمی است و عدم انجام آن منجر به سخت شدن کار خواهد شد. از این رو ابتدا باید از محل کابل کشی بازدید کرده سپس مطابق با آن نقشه نودها کشیده شده و میزان و مسیر کابلها معلوم گردد. همچنین هنگام تهیه نقشه، تمامی تجهیزات باید شماره گذاری و مسیر عبور کابل شبکه مشخص باشد.
انتخاب مسیر مناسب:
مسیر کابل کشی شبکه باید کوتاهترین فاصله را با رک شبکه داشته باشد، تا کیفیت ارتباط و سرعت شبکه در حالت پایدار باقی بماند. تا جایی که امکان دارد کابلهای شبکه را از مسیری عبور دهید که به دور از کابلهای برق و تجهیزات تولید کننده نویز باشند (حداقل فاصله کابل شبکه از کابل برق 30 سانتیمتر میباشد). چراکه نویز باعث اختلال در انتقال اطلاعات میشود. نکته بسیار مهم تر اینکه کابلها را از مسیری عبور دهید که دچار آسیبهایی مانند شکستگی، گره خوردگی و پارگی نشود.
انتخاب برند و نوع کابل شبکه:
در بازار، کابلهای شبکه مختلفی برای انتخاب وجود دارند که به سه دسته کیفیت بالا، کیفیت متوسط و فیک تقسیم بندی میشوند. مهم ترین نکته در انتخاب برند این است که کابل، کیفیت خوبی داشته باشد و به هیچ عنواع از کابل فیک و نامعتبر استفاده نکنید تا در آینده دچار مشکلات در شبکه نشوید. همچنین بهتر است تمامی تجهیزات برای هماهنگی بیشتر از یک برند تهیه شوند.
کابل شبکه از لحاظ نوع کاربرد، سرعت و نوع روکش به چندین دسته تقسیم بندی میشوند. که شما باید با توجه به نیاز و بودجه خود کابل مورد نظرتان را انتخاب و خریداری کنید.
در مقاله آموزش کابل کشی شبکه با ما همراه بودید و اصول و قواعد کابل کشی شبکه را آموختید. همچنین به نکات مهمی هنگام کابل کشی شبکه پرداختیم که رعایت آنها از اهمیت بالایی برخوردار است. ممنون که تا پایان مقاله با ما همراه بودید، امیدوارم این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد.
پاسخ ها