ahmad nabavi

ahmad nabavi

انواع لوله فولادی ضخامت بالا و نازک

قبل از اینکه بخواهیم در مورد انواع لوله‌های فولادی شرح دهیم بهتر است بدانید لوله فولادی چیست؟ لوله فولادی یکی از مقاطع پر کاربرد در حوزه آهن‌آلات می‌باشد و دارای دو نوع درزدار و بدون درز است. الباقی لوله‌ها چدنی و یا لوله آهن هستند و به اندازه لوله فولادی کاربرد ندارند. شکل ظاهر این محصول استوانه‌ای بلند است که دو سر آن باز است و سطح مقطع آن دایره است. لوله فولادی توخالی می‌باشد و از جنس فولاد است. لوله‌های فولادی ضخامت بالا و نازک علاوه بر صنعت و ساختمان، برای انتقال انواع سیالات، مایعات و گازها مورد استفاده قرار می‌گیرند. کاربرد این محصول تا به اینجا ختم نمی‌شود. در فواصل کوتاه می‌توان از این لوله برای انتقال مواد جامد نیز استفاده کرد لوله فولادی در کارخانه‌های متعدد تولید می‌شود شما می‌توانید برای خرید انواع لوله‌های فولادی با کیفیت و دارای سایز و جنس‌های مختلف با کارشناسان صنایع فولاد توفیقی تماس حاصل فرمایید.

 

 

 راهنمای خرید لوله فولادی ضخامت بالا و نازک (درزدار و بدون درز) 

همان‌طور که خدمتتان عرض شد لوله‌های فولادی صخیم و سبک در دو نوع درزدار و بدون درز هستند. حال می‌خواهیم شما را با این دو نوع لوله فولادی آشنا کنیم با ما همراه باشید.

لوله فولادی درزدار

لوله فولادی درزدار را با جوش دادن لبه‌های ورق مستطیل شکل، خم کردن و شکل دهی به آن ساخته می‌شوند. در ابتدا پس از رول شدن لوله فولادی جوشکاری انجام می‌گیرد. طول این لوله‌ها معمولا 6 متر است. لوله درزدار خود به دو روش جوش تهیه می‌شود و این مسئله در هنگام خرید بسیار مهم است. اتصال به روش مقاومت الکتریکی(ERW) و ذوبی الکتریکی(EFW) انجام می‌شود. کاربردی که از این لوله‌ها می‌توان استفاده کرد در صنایع ماشین‌آلات، انتقال سیالات، کشتی‌سازی و بسیاری دیگر از صنایع کاربرد دارد. نکته‌ای که باید گفته شود استحکام . مقاومتشان از لوله فولادی بدون درز پایینتر است.

لوله فولادی بدون درز

در ساخت لوله بدون درز فولادی با یک استوانه فولادی با نام شمش آغاز می‌شود. در ابتدا شمش را گرم کرده و طی فرآیند که دمای آن بالا است در میان آن سوراخی ایجاد می‌کنند. پس از سوراخ کردن شمش در مرحله بعد نوبت به چرخش و کشش می‌رسد تا طول، قطر و ضخامت دیواره‌ی آن مطابق با ابعاد لوله مد نظر در آید. کاربردی که از این لوله فولادی بدون درز می‌توان کرد برای صنایع و سیستم‌هایی که نیازمند به فشار و درجه حرارت بالا هستند. مانند صنایع نفت و گاز، تولید برق و داروسازی استفاده می‌شود. از بارزترین نوع لوله بدون درز می‌توان به لوله مانیسمان اشاره کرد. حال که با این دو لوله فولادی آشنا شدید برای خرید این دو محصول با توجه به نیاز و کاربرد باید نکاتی را رعایت کنید که شامل موارد زیر می‌باشد.

  1. ضخامت و قطر لوله
  2. طول لوله
  3. استانداردها
  4. مقاومت در برابر خوردگی و آسیب‌های دیگر
  5. مقرون به صرفه بودن

لوله درزدار و بدون درز هر دو در طول 6 تا 12 متر تولید و به بازار عرضه می‌شود.

انواع لوله فولادی درزدار

لوله‌ فولادی درزدار یا همان درز جوش از ورق سیاه تولید می‌شود. همان طور که در متن فوق ذکر شد جوش دادن دو لبه ورق است. این نوع لوله فولادی به دو طریق درز مستقیم و اسپیرال تقسیم می‌شوند و از لحاظ خواص با یکدیگر متفاوت هستند. انواع لوله‌های درزدار شامل موارد زیر می‌باشد.

لوله‌فولادی درزدار مستقیم

این دسته از لوله‌ فولادی درزدار مستقیم در اندازه 1.2 تا 20 و ضخامت آن از 2 تا 7 میلیمتر تولید می‌شود.

لوله فولادی گازی نازک

لوله فولادی گازی، نام دیگر آن APL است یکی دیگر از محصولات فولادی پرکاربرد است و بیشترین کاربرد آن در صنعت نفت و گاز می‌باشد و در دو نوع درزدار و بدون درز تولید می‌شود و از هزینه کمی برخوردار است.

لوله فولادی اسپیرال ضخیم

در تولید لوله فولادی اسپیرال از ورق‌های فولادی خاصی استفاده می‌شود و از لحاظ جوشکاری با سایر لوله‌ها کاملا متفاوت است و از نوع ضخامت بالا هستند.

لوله فولادی داربستی

لوله فولادی داربستی همان‌طور که از نامش پیداست در داربست ساختمان استفاده می‌شود و معمولا با طول 6 و سایز 5 در بازار به فروش می‌رسد.

لوله فولادی مبلی

لوله فولادی مبلی از ورق‌های روغنی تولید می‌شود و بیشترین کاربرد آن در ساخت مبلمان، دوچرخه و خودرو سازی است. مزایایی استفاده از ورق روغنی برای مصارف لوله فولادی مبلی

  • انعطاف پذیری بالا
  • قابلیت جوشکاری
  • استحکام ،مقاومت، دوام بالا در بسیاری از شرایط آب و هوایی به خصوص مناطق مرطوب دارد.
  • سطحی صاف و صیقلی

 

لوله فولادی جدار چاه

این نوع لوله در جداره چاه‌ها اجرا می‌شود و از استحکام و مقاومت بالایی برخوردار است.

لوله فولادی گالوانیزه

لوله فولادی گالوانیزه به دلیل ضد زنگ بودنش روزانه متقاضی فراوانی دارد . کسانی که دنبال لوله مقاوم و با طول عمر بالا می‌خواهند از این نوع لوله فولادی توصیه می‌شود. یکی از کاربردهای آن پایه فنس حصاری است

لوله فولادی بدون درز

لوله فولادی بدون درز همان طور که ذکر کردیم طی فرآیند تولید در همان لحظه سوراخی به آن وارد می‌کنند و کاملا بدون جوش است. از مهمترین کاربرد آن می‌توان در انتقال سیالات پرفشار اشاره کرد.

لوله فولادی مانیسمان

از پرکاربردترین لوله فولادی بدون درز مانیسمان را می‌توان نام برد. لوله مانیسمان بیشتر در صنعت و پالایشگاه‌های نفتی استفاده می‌شود. یکی از دلایلی که در پالایشگاه نفت از آن استفاده می‌کنند. استحکام بالا و بدون درز بودنش است.

لوله فولادی گوشتدار

لوله فولادی گوشتدار دارای جداره‌های ضخیم و در انواع مختلفی تولید می‌شود.

لوله فولادی استیل

این نوع لوله در دو گرید 304 و 316 تولید می‌شود و دارای کاربرد و ویژگی‌های مختلفی است.

نکات مهم در خرید انواع لوله فولادی

 

در هنگام خرید لوله فولادی چند نکته را باید بدانید. اولین نکته کاربرد لوله است. با توجه به انواع و کاربرد آن قیمت‌ها متفاوت است و لازم است بدانید لوله‌های درزدار نسبت به بدون درز از قیمت کمتری برخوردار است. کیفیت انواع لوله فولادی نکته بعدی است که برای خریدار از اهمیت زیادی برخوردار است. از مراکز معتبر که نان شرکت آنها بر روی لوله ثبت شده است خریداری کنید.

خرید لوله فولادی از منابع معتبر

شرکت صنایع فولاد توفیقی آماده ارائه فروش انواع لوله فولادی می‌باشد. چنانچه شما قصد خرید، و دریافت قیمت هر گونه لوله آهنی و فولادی را دارید اعم از گالوانیزه آهنی با کارشناسان زبده این شرکت تماس بفرمایید تا بهترین خرید لوله فولادی را برای شما فراهم کنند و به روز ترین قیمت‌ها را در اختیار شما بگذارند.

منبع: 

https://fouladtofighi.com/%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D9%84%D9%88%D9%84%D9%87-%D9%81%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AF%DB%8C/

ahmad nabavi
ahmad nabavi

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋