mar4k528

mar4k528

معایب شغل فریلنسرینگ

در کنار مزایا و ویژگی های کار قیمت طراحی سایت مشهد معایبی نیز دارد. در این قسمت از معرفی سایت های فریلنسری، معایب فریلنسینگ را توضیح می دهیم تا با آن آشنا شوید.
تحویل به موقع پروژه به مشتری
گاهی اوقات مشتری وجود دارد که می خواهد یک پروژه سخت را در مدت زمان کوتاهی انجام دهد و از آنجایی که اکثر فریلنسرها درآمد ثابتی ندارند، نمی توانند سفارش را رد کنند زیرا هیچ تضمینی وجود ندارد که پس از رد این سفارش، سفارش بعدی را دریافت کنید یا خیر. . فریلنسرهایی هستند که برای انجام کارهای سخت و انجام کارهای سخت و شاید هم شب ها بخوابند، دستمزد خوبی دریافت می کنند. برای این کار خیلی مهم است که علاقه داشته باشید تا خسته نشوید و از رقابت کنار بکشید.
هیچ تضمینی برای سفارشات بعدی وجود ندارد
یک مثال خوب در این پست راه رفتن دست در دست است. بسیاری از افراد به دلیل نداشتن شغل یا درآمد، این شغل کم درآمد را انتخاب می کنند. بنابراین گاهی اوقات ممکن است مجبور شوید برای یک پروژه منتظر بمانید، برای مدت طولانی سفارش دهید، گاهی اوقات ممکن است پروژه های زیادی درخواست شود که ممکن است مجبور شوید برخی از آنها را رد کنید.
مشکلات مدیریت زمان
می توانید با افرادی ملاقات کنید که از شما پروژه می خواهند و زمان تحویل آنها نزدیک به یکدیگر است. بنابراین شما نیاز به مدیریت زمان دارید. مدیریت یکی از نکات بسیار مهم در این کار است که باید بسیار با دقت انجام شود تا در هنگام تحویل سفارش با مشکلی مواجه نشوید.
چگونه یک فریلنسر موفق باشیم؟
اکنون که می دانید یک فریلنسر کیست و مزایا و معایب آن چیست، ممکن است وسوسه شوید که وارد این خط کار شوید. احتمالاً از خود می پرسید که چگونه می توان یک فریلنسر موفق شد. توضیحاتی که در این مورد خواهیم داد را با دقت بخوانید.
منطقه خدمات خود را تعیین کنید
اگر بتوانید مهارت های خود را به عنوان یک خدمت ارائه دهید، اولین قدم را برای فریلنسینگ برداشته اید. همیشه سعی کنید در حوزه تخصصی خود به روز بمانید. با مطالعه مستمر می توان به این مهم دست یافت. مخاطبین و مشتریان خود را پیدا کنید. برای رسیدن به این هدف، بهتر است در شبکه های اجتماعی فعال باشید. خدماتی را که ارائه می دهید به دوستان و همکاران خود ارائه دهید و با نمایش نمونه کارها مشتریان را جذب کنید.
یک پیشنهاد یا طرح اولیه بنویسید
برای جذب مشتریان زیاد، باید کسب و کار خود را در چارچوب خاصی انجام دهید. نوشتن یک پروپوزال حرفه ای در مورد پروژه راه طولانی را طی می کند و مشتری مطمئن می شود که فرد مناسب را انتخاب کرده است. توضیحات پروژه را با دقت بخوانید و مواردی را که صاحب کسب و کار نیاز دارد یادداشت کنید.
مهارت های خود را توسعه دهید
مهارت هایی که در حال حاضر برای اجرای پروژه ها استفاده می کنید ممکن است در عرض دو سال کافی نباشد و در بازار رقابتی عقب بمانید. با آمدن فناوری های جدید باید مهارت های خود را توسعه دهید. فراموش نکنید که در حین انجام پروژه، دانش خود را در زمینه تخصص خود افزایش دهید. پس از تعیین اهداف خود، ساختار قیمتی را نیز برای کار خود تعریف کنید. هیچ فرمول خاصی برای تعیین قیمت این کار وجود ندارد. بلکه با توجه به کاری که انجام می دهید و مهارت های خود با مشتری به توافق برسید و کار را شروع کنید.
معرفی سایت های فریلنسری
برخی از فریلنسرها با افراد و شرکت ها مذاکره می کنند و به طور مستقل کار می کنند. برخی دیگر ترجیح می دهند با سایت های فریلنسینگ کار کنند. دلایلی که فریلنسرها از سایت های فریلنسری استفاده می کنند عبارتند از مشکل در یافتن مشتری، دریافت به موقع حقوق، کسب درآمد دلاری در حین کار یا سایت های فریلنسری خارجی. در ادامه چند سایت فریلنسری ایرانی و خارجی را معرفی می کنیم تا اگر به دنبال این شغل هستید بتوانید به هدف خود در رابطه با این سایت ها برسید.

mar4k528
mar4k528

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋