این زبان به قدری ساده و سریع است که بسیاری از بزرگ ترین سازمانهای جهان، هر کدام در جایی از آن استفاده می کنند. شرکت هایی مثل ناسا، گوگل، نتفلیکس، اسپاتیفای و… همگی به مزایا و کاربرد پایتون پی برده اند و از این زبان برای کمک به تقویت خدماتشان کمک می گیرند.
پایتون یک زبان برنامه نویسی است که فقط برای یک مصرف خاص طراحی نشده است و کاربرد پایتون گسترده تر از این حرف ها است. این زبان برای ساخت هر نوع نرم افزار یا برنامه ای مناسب است و با توجه به اینکه یادگیری آن هم خیلی ساده تر از بسیاری زبان های دیگر است، طرفداران زیادی دارد و امروزه به عنوان یکی از پرمصرف ترین زبان های برنامه نویسی در دنیا شناخته می شود.
تا اینجا متوجه شدیم که پایتون به واسطه گستردگی قابلیت ها و سادگی یادگیری، یکی از پرطرفدار ترین زبان های برنامه نویسی دنیا است و بسیاری از افراد در مشاغل مختلف به یادگیری آن روی آورده اند. اصلی ترین شاخه های کاربرد پایتون عبارت اند از:
از آنجایی که پایتون یک زبان پایدار، انعطاف پذیر و ساده است مورد توجه ویژه فعالان حوزه ی ماشین لرنینگ و هوش مصنوعی قرار گرفته است.
امروزه کتابخانه های بسیاری برای این زبان و مخصوص این حوزه ها نوشته شده است که کاربرد پایتون را برای هوش مصنوعی و ماشین لرنینگ بسیار ساده کرده است.
با پایتون می توانید هر اپلیکیشنی را بسازید. پایتون به شما امکان ایجاد دایرکتوری، رابط کاربری گرافیکی (GUI) و API و بسیاری موارد دیگر را می دهد.
چه اپلیکیشن های بلاکچین و چه برنامه های صوتی و تصویری، با پایتون دستتان در تولید اپلیکیشن ها بسیار باز است.
پایتون یک انتخاب هوشمندانه برای توسعه دهندگان وب است. یکی از دلایل این موضوع فریم ورک های متنوعی مثل Django، Pyramid و Flask است که برای توسعه وب توسط این زبان ساخته شده است و سایت ها و سرویس های معروفی مثل اسپاتیفای (Spotify)، ردیت (reddit) و موزیلا (mozilla) بر پایه آنها ساخته شده اند.
به واسطه کتابخانه ها و ماژول هایی که در این فریم ورک ها ارائه می شوند، قابلیت هایی مثل دسترسی به دیتابیس، مدیریت محتوا و مدیریت دسترسی به دیتاها بسیار ساده شده است.
به دلیل همین تطابق پذیری بالای پایتون است که کاربرد پایتون به صورت گسترده در توسعه ی وب دیده می شود.
شاید به نظرتان این مورد عجیب بیاید اما حقیقت دارد! استارتاپ ها، به خصوص استارتاپ های حوزه ی تکنولوژی به دلیل سادگی و پتانسیل های بالایی که پایتون دارد، عاشق آن هستند.
این زبان پتانسیل های بالایی دارد که باعث می شود استارتاپ ها با روش های ساده تر و بهینه به اهداف خود برسند.
پایتون در حال حاضر نقش کلیدی ای در آموزش علوم کامپیوتر در سراسر دنیا ایفا می کند. اما چرا؟
چون یادگیری پایتون ساده است، زبان بسیار قدرتمند و سطح بالایی است و همه کاره است! این زبان قابلیت های زیادی دارد و در بسیاری از زمینه های مختلف قابل استفاده است.
سینتکس پایتون ساده و سرراست است، بنابراین دانش آموزان می توانند با سرعت بسیار بیشتری شروع به یادگیری مهارت های تفکر محاسباتی و حل مسئله کنند، که معمولاً هدف اصلی دوره های مقدماتی علوم کامپیوتری است.
به همین منظور بسیاری از دانشگاه ها و مدارس در سراسر جهان تصمیم گرفته اند دوره های مقدماتی برنامه نویسی و علوم کامپیوتر را با استفاده از پایتون تدریس کنند.
به عنوان مثال، MIT، یکی از دانشگاه های پیشرو جهان در زمینه فناوری، علوم کامپیوتر و برنامه نویسی مقدماتی را با استفاده از Python آموزش می دهد.
منبع:
پاسخ ها