mapsa22bootcamp

mapsa22bootcamp

کاربرد پایتون چیست؟

پایتون در سال های گذشته به یکی از محبوب ترین زبان های برنامه نویسی تبدیل شده است و کاربرد پایتون در زمینه های مختلفی از هوش مصنوعی گرفته  پتا ساخت وبسایت ها و نرم افزار های ساده و پیشرفته دیده می شود. در واقع پایتون یک زبان چند منظوره و پرکاربرد است.

 

اگر در حال یادگیری یا تصمیم برای یادگیری زبان برنامه نویسی پایتون هستید، شناخت  پتانسیل ها و کاربرد پایتون می تواند کمک بزرگی به انتخاب مسیرتان بکند و دید خوبی از آینده ی شغلی آن به شما بدهد.

زبان برنامه نویسی پایتون چیست؟

پایتون یک زبان برنامه نویسی شی گرا (بر اساس داده ها)، سطح بالا (قابل فهم برای انسان ها) با ساختار ساده و همه منظوره است.

زبان برنامه نویسی پایتون یک زبان منبع باز است و هر کسی می تواند از این زبان برنامه نویسی، رایگان استفاده کند.

پایتون، یک زبان برنامه نویسی ساده و قدرتمند است که توسط بسیاری از مردم جهان مورد استفاده قرار می گیرد و علت محبوبیت پایتون ساختار ساده آن است.

در واقع کد هایی که با زبان پایتون نوشته می شوند، به زبان انسان نزدیک است، سادگی و قدرتمند بودن پایتون در کنار هم باعث شده برای آموزش به افراد مبتدی مناسب ترین باشد.

علاوه بر این، توسعه دهندگان با استفاده از پایتون می توانند کار خود را با نوشتن کد بسیار کمتر انجام دهند.

کاربرد پایتون – از پایتون در کجا استفاده میکنیم؟

تا اینجا متوجه شدیم که پایتون به واسطه گستردگی قابلیت ها و سادگی یادگیری، یکی از پرطرفدار ترین زبان های برنامه نویسی دنیا است و بسیاری از افراد در مشاغل مختلف به یادگیری آن روی آورده اند. اصلی ترین شاخه های کاربرد پایتون مپصا اچ آر عبارت اند از:

1-  هوش مصنوعی و یادگیری ماشین (AI and machine learning)

از آنجایی که پایتون یک زبان پایدار، انعطاف پذیر و ساده است مورد توجه ویژه فعالان حوزه ی ماشین لرنینگ و هوش مصنوعی قرار گرفته است.

امروزه کتابخانه های بسیاری برای این زبان و مخصوص این حوزه ها نوشته شده است که کاربرد پایتون را برای هوش مصنوعی و ماشین لرنینگ بسیار ساده کرده است.

اگر به این حوزه ها علاقه دارید می توانید در بوت کمپ ماشین لرنینگ مپصا اچ آر شرکت کنید و خیلی زود وارد بازار کار آن شوید.

2-  تجسم داده (Data visualisation)

مورد بعدی، کاربرد پایتون در حوزه ی تجسم داده، یکی از حوزه های در حال توسعه ی این روزها، است. در این زمینه شما در واقع با استفاده از داده ها می توانید برنامه های گرافیکی تولید کنید، از پرزنتیشن های ساده گرفته تا پروژه های گرافیکی پیچیده.

برای هر نیازی که داشته باشید کتابخانه های مختلفی از پایتون وجود دارد که به صورت رایگان در دسترس عموم قرار گرفته اند، مانند کتابخانه های plotly و pandas visualization، که کار را برای فعالان این حوزه بسیار ساده کرده اند.

3-  کاربرد پایتون در تحلیل داده (Data analytics)

بیش از هر دوره ی دیگری در تاریخ، دنیا در حال تولید داده است و تحلیل این داده ها نیاز به یک زبان سریع، ساده و محبوب دارد که توسط بسیاری از سیستم ها به رسمیت شناخته شده باشد، تمام این ویژگی ها در پایتون خلاصه شده است!

اکثر دانشمندان برای تجزیه و تحلیل داده ها در ابعاد جهانی از این زبان استفاده میکنند و هنوز سر و کله ی رقیبی برای این زبان پیدا نشده است.

کاربرد پایتون در علم داده جواب خودش را به خوبی پس داده است.

4-  کاربرد پایتون در ساخت اپلیکیشن 

با پایتون می توانید هر اپلیکیشنی را بسازید. پایتون به شما امکان ایجاد دایرکتوری، رابط کاربری گرافیکی (GUI) و  API  و بسیاری موارد دیگر را می دهد.

چه اپلیکیشن های بلاکچین و چه برنامه های صوتی و تصویری، با پایتون دستتان در تولید اپلیکیشن ها بسیار باز است. 

5-  توسعه وب 

پایتون یک انتخاب هوشمندانه برای توسعه دهندگان وب است. یکی از دلایل این موضوع فریم ورک های متنوعی مثل Django، Pyramid و Flask است که برای توسعه وب توسط این زبان ساخته شده است و سایت ها و سرویس های معروفی مثل اسپاتیفای (Spotify)، ردیت (reddit) و موزیلا (mozilla) بر پایه آنها ساخته شده اند. 

به واسطه کتابخانه ها و ماژول هایی که در این فریم ورک ها ارائه می شوند، قابلیت هایی مثل دسترسی به دیتابیس، مدیریت محتوا و مدیریت دسترسی به دیتاها بسیار ساده شده است.

به دلیل همین تطابق پذیری بالای پایتون است که کاربرد پایتون به صورت گسترده در توسعه ی وب دیده می شود.

6-  توسعه بازی 

شاید برایتان دور از ذهن به نظر برسد که زبان پایتون را در توسعه بازی تصور کنید، ولی سادگی این زبان باعث شده است راه اندازی ایده های اولیه و نمونه های تستی بازی ها بسیار ساده تر شود و دلیل کاربرد پایتون در صنعت بازی نیز همین است.

شما به سادگی می توانید با استفاده از کتابخانه های پایتون نمونه های اولیه بازی ها را به سرعت تولید کنید. 

7-  تولید زبان جدید 

سادگی سینتکس(syntax) و نظم پایتون باعث شده است تا زبان های دیگری بر پایه این زبان تولید شوند. زبان هایی مثل Cobra ،Coffeescript و Go که همگی شباهت های زیادی به پایتون دارند. 

این به این معنا است که زبان پایتون دارای قواعدی بسیار واضح و خوانا است که همین موضوع باعث می شود برای مبتدیان برنامه نویسی جذابیت بیشتری داشته باشد. 

8- کاربرد پایتون در اقتصاد

کاربرد پایتون در دنیای اقتصاد به طور فزاینده ای در حال افزایش است، به خصوص در زمینه هایی مانند تجزیه و تحلیل های کمی و کیفی. پایتون می تواند یک ابزار ارزشمند در تعیین روند قیمت و پیش بینی ها و همچنین در خودکارسازی گردش کار در میان منابع مختلف داده، باشد.

همانطور که گفتیم پایتون برای تحلیل داده های بزرگ بسیار مناسب است و با کتابخانه های مختلفی که از این زبان در دسترس داریم می توانیم از آن به عنوان یک ابزار قدرتمند برای تحلیل داده های مالی کمک بگیریم.

9-  طراحی 

وقتی در مورد کاربرد پایتون صحبت می کنیم شاید توقع نداشته باشید که حرفی از طراحی زده شود! ولی در واقع برای ساخت نرم افزار های طراحی مثل gimp و paint shop pro که بر پایه طراحی دو بعدی هستند از زبان برنامه نویسی Python استفاده شده است. 

البته از پایتون در تولید برنامه های طراحی سه بعدی مثل lightware ،blender  و cinema 4D هم استفاده شده است. 

همانطور که دیدید کاربرد پایتون بسیار متنوع است که باعث جذابیت بیشتر آن شده است. این ویژگی به همراه سادگی و سطح بالا بودن زبان پایتون باعث شده است تا زبان مناسبی برای شروع برنامه نویسی باشد.

پایتون یکی از زبان های برنامه نویسی آینده دار است که همیشه تقاضای زیادی برای متخصصان آن وجود دارد. می توانید آموزش خود را از بوت کمپ پایتون مپصا اچ آر شروع کنید. شما در این دوره ی آموزشی فشرده علاوه بر آموزش تئوری مسائل، با چالش های کار بر روی پروژه های واقعی نیز آشنا می شوید و در نهایت برای استخدام به شرکت های متقاضی نیرو معرفی می شوید.

 

mapsa22bootcamp
mapsa22bootcamp

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋