درین مقاله یکی از شایسته ترین کلاس های آشپزی و موسساتی کهاین کلاس ها را در اصفهان برگزار می نمایند به شما معرفی میکنیم.
قبل از معرفی بهترین اموزشگاه اشپزی در اصفهان خالی از لطف نیست چند نکته اشپزی یاد بگیریم.
نکات اساسی آشپزی
برای نگهداری سفیدی برنج ، هنگام پخت چندین قطره آب لیمو به آب برنج اضافه نمایید.
شایسته ترین نحوه باز شدن یخ ماهی، قرار دادن ماهی در داخل شیر میباشد. شیر مزه یخی ماهی را از بین میبرد و به آن مزه تازگی میدهد.
برای پرهیز از پاشیدن کیک همراه با میوه خشک و یا این که کشمش، آنان را مقداری در آرد آغشته نمایید و بعد به مایه کیک اضافه فرمائید.
اضافه کردن نمک به گوشت نپخته پیش از پخت، مزه آن را از بین میبرد در حالی که اضافه کردن مقداری نمک به ماهی پیش از پخت به مزه آن میافزاید.
هنگام تفت دادن سبزی یا گوشت، در نقطه پایان عمل مقدار کمی شکر، عسل یا این که آبمیوه را اضافه نمائید تا لعاب داده و مزه آن عالی گردد.
چاشنی جوز هندی را در انتها به خوراک اضافه نمائید چون حرارت، مزه آن را از بین میبرد.
زمانی که کاهو را برش می زنید، به کار گیری از چاقو سبب ساز تغییرو تحول رنگ کناره های برش خورده کاهو میشود بدین ترتیب کاهو را با دست تکه نمائید.
به کارگیری از قاشق شیاردار هنگام ریختن مایه کیک در قالب مانع تولید حباب میگردد.
اضافه کردن یک قاشق مرباخوری سرکه به روغن هنگام سرخ کردن دونات بازدارنده جذب روغن میگردد.
برای تازه شدن سبزی آن را در آب سرد دربردارنده مقداری آب لیمو بخوابانید.
معیارهای گزینش شایسته ترین کلاس آشپزی
این کلاس ها را ما با معیارهای مختلفی به شما معرفی میکنیم. معیارهای ما عبارتند از:
چگونگی و امکانات کلاس ها
مهارت اساتید آشپزی کلاس ها
ارزش کلاس ها و تناسب آن با امکاناتی که اخذ میکنید
تنوع مهارت ها و یادگرفتن ها
اعتبار گواهی ارائه گردیده و اموزشگاه
نظرها کاربران گوناگون در فضای مجازی
با توجه به معیار های بالا در صورت کی مایلید به صفحه بهترین اموزشگاه اشپزی در اصفهان بروید کلیک کنید.
پاسخ ها