امروزه عملکرد وب سایت برای صاحبان شرکت های دیجیتال مارکتینگ مشهد مشاغل و مدیران وب سایت از اهمیت ویژه ای برخوردار است. بنابراین، مدیران و صاحبان مشاغل به ابزارهای اضافی برای بررسی عملکرد وب سایت نیاز دارند. خوشبختانه، استفاده از کنسول جستجوی گوگل می تواند به مالکان و مدیران وب سایت کمک کند تا عملکرد را نظارت و بهینه کنند. با خواندن این مقاله متوجه خواهید شد که کنسول جستجوی گوگل چیست و چه کاربردی دارد. به خواندن مقاله ادامه دهید.
کنسول جستجوی گوگل چیست؟
کنسول جستجوی گوگل یک سرویس رایگان ارائه شده توسط "گوگل" است که به شما کمک می کند ببینید گوگل چگونه وب سایت شما را رتبه بندی می کند. سپس با استفاده از داده های به دست آمده می توانید نتایج جستجو را در وب سایت خود بررسی و تصحیح (تثبیت) کنید. در نتیجه، محتوای وب سایت خود را بهبود بخشید تا ترافیک مرتبط بیشتری به دست آورید. به طور کلی، استفاده از کنسول جستجو به شما کمک می کند تا داده های خود را به روشی استاندارد ارائه کنید.
پس از معرفی کنسول جستجو، برخی از اصطلاحات مفید آن باید مورد بحث قرار گیرد. این اصطلاحات عبارتند از:
پلاگین ها (کل کلیک ها: تعداد کل کلیک های ایجاد شده در صفحه وب سایت شما در یک بازه زمانی مشخص پس از جستجوی یک کلمه کلیدی توسط کاربر).
تعداد بازدیدها (مجموع بازدیدها: تعداد کل دفعاتی که کاربر یکی از صفحات وب سایت شما را در یک دوره زمانی مشاهده کرده است.)
CTR (CTR یا میانگین نرخ کلیک، نسبت کلیک به نمایش است. برای مثال، اگر 100 نفر صفحه شما را در نتایج جستجو ببینند و تنها یک نفر روی آن کلیک کند، CTR شما 1٪ خواهد بود.
میانگین موقعیت: میانگین موقعیت شما در نتایج جستجو برای یک کلمه کلیدی و دوره مشخص.
معرفی بخش های مختلف آن و نحوه استفاده از کنسول جستجوی گوگل
کنسول جستجو از بخش های مختلفی تشکیل شده است. در این قسمت شما را با بخش های مختلف کنسول جستجوی گوگل و سرویس های موجود آشنا می کنیم. این شامل:
بررسی اجمالی
کارایی
URL را بررسی کنید
فهرست مطالب
حفاظت
نقشه های سایت
بهبودها
با استفاده از تلفن همراه
AMP
لوگوها
کادر جستجوی لینک سایت
اقدامات امنیتی و دستی
پیوندها
چگونه وارد سرچ کنسول گوگل شویم؟
جالب اینجاست که برای نمایش سایت شما در نتایج جستجوی گوگل نیازی به ثبت نام در کنسول جستجو ندارید. با این حال، ممکن است برای بهینه سازی داده ها و آزمایش عملکرد سایت استفاده شود.
به یاد داشته باشید که برای اتصال و تأیید سایت با GSC باید مالک سایت باشید. همچنین، راه اندازی اولیه همچنان با استفاده از نسخه قدیمی انجام می شود و فرآیند تأیید کمی فنی است. اما با توضیح کامل و آموزش گام به گام در مقاله آموزش گوگل سرچ کنسول جای نگرانی نیست.
گزارش های کنسول جستجوی گوگل
داده های ارائه شده توسط کنسول جستجو عبارتند از:
بازدید از سایت: گوگل می تواند و از سایت شما بازدید کند.
رفع مشکلات نمایه سازی بنابراین، امکان فهرست بندی مجدد محتوای جدید یا به روز را فراهم می کند.
مشاهده تعداد کلمات کلیدی که کاربران در سایت جستجو کرده اند: چند بار سایت شما توسط گوگل بررسی شده است در نتیجه می توانید کلمات کلیدی را که کاربران بیشتر جستجو می کنند و تعداد دفعات جستجوی آنها را مشاهده کنید و…
هشدارها: زمانی که گوگل با مشکلات ایندکس، هرزنامه یا سایر مشکلات سایت شما (مانند زمانی که سایت شما خطای 404 دارد)، هشدار یا هشدار می دهد.
بررسی پیوندها: نشان می دهد که کدام صفحات به وب سایت شما پیوند دارند.
رفع شد: رفع مشکلات AMP (دسترسی تلفن همراه) و سایر ویژگی های جستجو.
کنسول جستجو معمولاً اطلاعاتی در مورد نحوه نمایه سازی و نمایش صفحات وب توسط گوگل ارائه می دهد.
عناصر اجباری هنگام استفاده از کنسول جستجو
کنسول جستجو یک محصول مبتنی بر وب است و شما به راحتی می توانید از مرورگر خود از آن استفاده کنید. در اینجا چیزی است که برای استفاده از کنسول جستجو نیاز دارید. آن شامل:
آخرین نسخه هر مرورگر مانند: کروم، فایرفاکس، اج، سافاری.
مرورگر شما باید هم کوکی ها و هم جاوا اسکریپت را فعال کرده باشد.
یک حساب Google معتبر
دسترسی به پنل خوش آمد گویی سایت.
چه کسی باید از کنسول جستجو استفاده کند؟
اگر از کنسول جستجوی گوگل در وب سایت خود استفاده می کنید، می توانید از اطلاعات دریافتی برای آزمایش عملکرد سایت و بهینه سازی محتوای آن برای موتورهای جستجو استفاده کنید. بنابراین، همه افراد از مبتدی تا حرفه ای در زمینه های مختلف از جمله: صاحبان مشاغل، متخصصان سئو، مدیران سایت و توسعه دهندگان وب (از مبتدی تا متخصص) باید از عملکرد این ابزار کاملا آگاه باشند.
جمع بندی
اگر برای سایت خود کدنویسی می کنید، استفاده از داده های کنسول جستجو به شما کمک می کند تا مشکلات رایج (مانند خطاهای داده های ساختاری) را نظارت و رفع کنید.
پاسخ ها