mojtaba jafari

mojtaba jafari

توسط ۲ نفر دنبال می شود

چگونه یک دستگاه اسپرسوساز تجاری انتخاب کنیم

اگر قهوه محصول اصلی شماست، باید با منابع متعدد قهوه دیگر مشتری، از جمله استارباکس و دانکین که در همسایگی شما هستند، رقابت کنید. اگر قهوه شما بهتر نباشد، چرا مشتری به سراغ شما می‌آید؟ قهوه عالی با ترکیبی عالی از دانه‌های تازه برشته شده، تکنیک دم کردن عالی و تجهیزات عالی قهوه تجاری شروع می‌شود. قیمت اسپرسوساز

برای اکثر کافی‌شاپ‌ها، نوشیدنی‌های مبتنی بر اسپرسو، مانند لاته و کاپوچینو، حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد از کل فروش را تشکیل می‌دهند، بنابراین انتخاب دستگاه‌های اسپرسوساز برای موفقیت کسب و کار شما بسیار مهم است. اما نگران نباشید، ما شما را تحت پوشش قرار می‌دهیم! لوازم خانگی کاخلر

 

اصول اولیه انتخاب یک دستگاه اسپرسوساز تجاری

۱. تعداد نوشیدنی‌ها در روز (و مهم‌تر از آن در ساعت!) را تخمین بزنید

یک نقطه شروع خوب برای جستجوی اسپرسوساز تجاری، تخمین تعداد نوشیدنی‌هایی است که باید در ساعت با دستگاه اسپرسوساز تهیه کنید.

من یک کسب و کار نوپا هستم، چگونه می‌توانم این را تخمین بزنم؟ قیمت قهوه ساز خانگی

یک راه برای انجام این کار، مراجعه به سایر کافی‌شاپ‌ها یا مشاغل محلی است که قهوه می‌فروشند و تخمین تعداد نوشیدنی‌هایی که تولید می‌کنند.

این تخمین به تعیین اندازه دستگاه اسپرسوساز متناسب با کسب و کار شما کمک می‌کند.

۲. تعداد گروه‌های دم‌آوری

هرچه نوشیدنی‌های بیشتری در ساعت تهیه کنید، به دستگاه بزرگتری نیاز خواهید داشت.

طبق نظرسنجی Espresso Outlet که ما انجام دادیم، حدود ۶٪ از کافی‌شاپ‌ها از دستگاه اسپرسوساز ۱ گروه، حدود ۶۸٪ از دستگاه اسپرسوساز ۲ گروه، حدود ۲۴٪ از دستگاه اسپرسوساز ۳ گروه و حدود ۲٪ از دستگاه اسپرسوساز ۴ گروه استفاده می‌کنند.

نمودار: اکثر کافی‌شاپ‌ها چه گروه‌هایی از دستگاه‌های اسپرسوساز دارند؟

قانون کلی: هرچه دستگاه‌های اسپرسوساز گروه‌های دم‌آوری بیشتری داشته باشند، می‌توان با آنها نوشیدنی‌های بیشتری در ساعت تهیه کرد.

۳. اندازه دیگ بخار

اگر کسب و کار شما فقط چند نوشیدنی در ساعت تولید می‌کند، می‌توانید از دستگاهی با دیگ بخار کوچکتر استفاده کنید. اما با افزایش تعداد نوشیدنی‌ها در ساعت، اندازه دیگ بخار دستگاه‌ها نیز باید افزایش یابد.

اگر دیگ بخار من خیلی کوچک باشد چه اتفاقی می‌افتد؟

اگر سعی کنید با یک دستگاه اسپرسوساز با دیگ بخار کوچک، نوشیدنی‌های زیادی در ساعت تهیه کنید، احتمالاً با زمان بازیابی مواجه خواهید شد. در طول زمان بازیابی، دستگاه آب گرم یا بخار کافی برای تکمیل نوشیدنی ندارد و باید تا زمان بازیابی، بیکار بماند.

که البته برای خدمات مشتری ایده‌آل نیست، زیرا زمان انتظار مشتری به سرعت و به صورت تصاعدی افزایش می‌یابد، زیرا مشتریان بیشتری در صف انتظار تهیه نوشیدنی خود هستند.

اگر قصد دارید نوشیدنی‌های شیری با اندازه بزرگ زیادی درست کنید، این موضوع اهمیت ویژه‌ای دارد، زیرا یک دیگ بخار کوچک فقط فشار بخار محدودی خواهد داشت و سپس از بین می‌رود. دستگاه اسپرسوساز باید آب سرد بیشتری به دیگ اضافه کند و قبل از اینکه بتوانید دوباره از دستگاه استفاده کنید، آب را دوباره تا دمای بخار گرم کند.


تفاوت زیادی بین فشار بخار در یک دیگ بخار ۲ لیتری در مقابل یک دیگ بخار ۵ لیتری در مقابل یک دیگ بخار ۱۱ لیتری وجود دارد.


۴. وات و ولتاژ دستگاه اسپرسو

ولتاژ و آمپراژ از ملاحظات مهم در انتخاب دستگاه اسپرسوساز هستند.


قانون کلی: هرچه ولتاژ و آمپراژ بالاتر باشد، می‌توانید در هر ساعت نوشیدنی‌های بیشتری درست کنید.


به عنوان مثال: یک دستگاه ۱۰۰ ولت و ۱۵ آمپر احتمالاً می‌تواند ۱۵ تا ۲۰ نوشیدنی در ساعت را مدیریت کند، اما قطعاً برای ۵۰ نوشیدنی در ساعت کار نخواهد کرد. در حالی که یک دستگاه اسپرسوساز ۲۲۰ ولت و ۲۰ تا ۳۰ آمپر این کار را انجام می‌دهد.

سوالاتی که هنگام انتخاب یک دستگاه اسپرسوساز تجاری باید از خود بپرسید

1. آیا رفت و آمد زیادی به محل کار خواهید داشت یا رفت و آمد زیادی؟

اگر کافی‌شاپ شما دارای رفت و آمد است یا در مکانی هستید که رفت و آمد بخش بزرگی از کسب و کار شما خواهد بود، سرعت خدمات بسیار مهم خواهد بود. داشتن یک دستگاه اسپرسوساز، آسیاب و سایر تجهیزات قهوه که بتواند به سرعت نوشیدنی‌های با کیفیت بالا تولید کند، موفقیت یا شکست را رقم خواهد زد.

اگر یک مشتری مجبور باشد بیش از چند دقیقه در یک دستگاه اسپرسوساز بنشیند، با افزایش زمان انتظار، احتمال بازگشت او هر روز کاهش می‌یابد. به همین دلیل است که استارباکس سیستم‌هایی را برای اطمینان از تهیه محصولات قهوه در اسرع وقت برای مشتریان دستگاه اسپرسوساز در نظر گرفته است.

اگر فکر می‌کنید تعداد زیادی مسافر به کافی‌شاپ شما رفت و آمد خواهند داشت، خوب است که به دنبال دستگاه اسپرسوسازی باشید که سهولت استفاده بخش مهمی از طراحی آن باشد. شما می‌توانید دستگاه‌های فوق اتوماتیک را در نظر بگیرید یا می‌توانید دستگاهی مانند Nuova Simonelli Aurelia Wave Digit یا T3 را با ویژگی‌های ارگونومیک عالی، تخلیه خودکار، دم‌آوری ملایم و با دسته‌های بخار خودکار اختیاری در نظر بگیرید. در حالی که یک باریستا آموزش دیده می‌تواند کار بهتری نسبت به یک دسته بخار خودکار انجام دهد، یک دسته بخار خودکار باعث صرفه‌جویی زیادی در زمان می‌شود و همچنان کار را به خوبی انجام می‌دهد.


۲. بودجه دستگاه اسپرسو شما چقدر است؟

ما اغلب از مشتریانی که قصد راه‌اندازی کافی‌شاپ را دارند اما نمی‌خواهند بیش از ۵۰۰۰ دلار برای دستگاه اسپرسو هزینه کنند، سوالاتی دریافت می‌کنیم و از ما می‌خواهند که توصیه‌هایی برای دستگاه اسپرسو ارائه دهیم که با مشخصات مطابقت داشته باشد.


مگر اینکه این مشتری

mojtaba jafari
mojtaba jafari

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋