محسن کتابچی

محسن کتابچی

طراح سایت و برنامه نویس وب، مربی مدیتیشن
توسط ۲ نفر دنبال می شود

طرز تهیه کاربونارا پاستا ایتالیایی خوشمزه

طرز تهیه پاستا کاربونارا خوشمزه ایتالیایی

اگر به آشپزی ایتالیایی علاقه دارید بدون شک باید برای یک بار هم که شده پاستا کاربونارا خوشمزه و خوش‌ترکیب را امتحان کنید. پاستا کاربونارا غذایی است که نه تنها در ایتالیا، بلکه در کل جهان عاشقان زیادی دارد. می‌توان گفت که مواد اولیه پاستا کاربونارا نسبتا ساده بوده و طرز تهیه این غذا از ترکیبات آن هم ساده‌تر است! پس اگر به دنبال غذای جدید، خوشمزه و سریع هستید بهتر است دست‌به‌کار شوید و پاستا کاربونارا را تهیه کنید. این پاستا از جذاب‌ترین انواع پاستا است.

اگر پاستای دیگری را دوست دارید: طرز تهیه انواع پاستا

مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه پاستا کاربونارا

  • ۴۰۰ گرم پاستا
  • ۲۰۰ گرم ژامبون مرغ
  • ۲۰۰ گرم قارچ
  • ۱۰۰ گرم پنیر پارمسان
  • ۲ عدد تخم‌مرغ
  • ۱ پیمانه خامه
  • ۲ قاشق غذاخوری کره
  • ۴ عدد پیازچه
  • ۱ قاشق سوپ‌خوری آبلیمو
  • نمک و فلفل

طرز تهیه پاستا کاربونارا اصل ایتالیا

طرز تهیه پاستا کاربونارا خوشمزه ایتالیایی

اگر شما هم تصمیم گرفته‌اید که پاستا کاربونارای خوش‌مزه را تهیه کنید در این بخش قصد داریم تا طرز تهیه آن را به‌شکل مرحله‌به‌مرحله توضیح دهیم:

گام اول: در قابلمه‌ای با اندازه مناسب، آب بریزید، سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آید. سپس مقداری نمک به آن اضافه کنید.

گام دوم: بعد از اینکه آب به جوش آمد پاستاها را درون قابلمه بریزید و اجازه دهید که ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزد. زمانی که پاستاها به خوبی نرم شد آن‌ها را آبکش کنید و نصف تا یک سوم آب آن را کنار بگذارید.

گام سوم: در مرحله سوم کره را در ماهیتابه‌ای آب کرده، قارچ‌ها را هم خرد کرده و آن‌ها را درون ماهیتابه کمی سرخ کنید. سپس آبلیمو را به آن اضافه کرده و باز هم به تفت دادن قارچ‌ها ادامه دهید.

گام چهارم: در ظرف جداگانه‌ای تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و آن‌ها را هم بزنید. سپس به مواد درون ظرف خامه، پنیر پارمسان به همراه پیازچه و کمی نمک اضافه کرده و هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند.

گام پنجم: در این مرحله به سراغ ژامبون‌های مرغ بروید و ‌آن‌ها را سرخ کنید. سپس ماهیتابه‌ای بزرگ بردارید و تمامی مواد شامل مخلوط تخم‌مرغ و خامه و همچنین ژامبون‌ها و پاستا و آب پاستا که جدا کرده بودید را در ماهیتابه ریخته و روی حرارت قرار دهید، هم بزنید و اجازه دهید تا کمی غلیظ شود.

گام ششم: پس از اینکه ترکیب مدنظر کمی غلیظ شد، پاستا کاربونارا شما آماده سرو است. آن را درون ظرف دلخواه‌تان بریزید و مقداری پنیر پارمسان رنده شده به آن اضافه کنید. همچنین می‌توانید چند برگ ریحان و تعدادی گوجه گیلاسی هم برای طعم و ظاهر بهتر روی آن قرار دهید.

نکات سرآشپز!

طرز تهیه پاستا کاربونارا خوشمزه ایتالیایی

اگر می‌خواهید که پاستا کاربونارا شما دقیقا طعم اصلی ایتالیایی خود را داشته باشد تا جایی که می‌توانید مواد اولیه مورد نیاز را تازه تهیه کنید تا عطر و طعم آن‌ها دقیقا به خورد پاستا برود. همچنین موارد زیر را هم مدنظر قرار دهید:

  • یکی از نکات بسیار مهمی که باید حین طبخ پاستا کاربونارا به آن توجه داشته باشید این است که میزان قوام سس پاستا کاربونارا به آبی که حین آبکشی پاستا آن را جدا کرده‌اید بستگی دارد. در نتیجه یادتان نرود که نیم الی یک سوم از این آب را جدا کنید.
  • در مرحله پایانی که در حال تفت دادن و مخلوط کردن پاستا و سس آن هستید، توجه داشته باشید که نباید این کار را بیشتر از ۸ دقیقه انجام دهید چرا که در این صورت زرده تخم‌مرغ بیش از حد پخته شده و ظاهر غذا بدشکل خواهد شد.
  • راز اصلی خوش‌طعم‌شدن پاستا کاربونارا به تخم‌مرغ آن بستگی دارد. در واقع در این غذا تخم‌مرغ از اجزاء اصلی سس است و ترکیب آن به همراه پنیر و فلفل فوق‌العاده بی‌نظیر خواهد بود.
  • چنانچه به هر دلیلی خامه در دسترس ندارید می‌توانید از آن چشم‌پوشی کنید، چرا که وجود خامه در سس پاستا کاربونارا کاملا اختیاری است و برای خوش‌طعم‌ شدن به آن اضافه می‌شود. در واقع می‌توانیم بگوییم که در دستور اصلی پاستا کاربونارا که مربوط به کشور ایتالیا است، خامه وجود ندارد.
  • در نهایت به این نکته توجه داشته باشید که مقدار پنیر و فلفل به سلیقه و طبع شما بستگی دارد و می‌توانید آن را کم و زیاد کنید.
  • اگر از دسته افرادی هستید که به غذاهای دریایی علاقه‌ دارید، خوب است بدانید که برخی به جای ژامبون مرغ از میگو پاک‌شده در این غذا استفاده می‌کنند. شما می‌توانید ۲۰۰ گرم میگو پاک‌شده را در کره تفت داده، سپس آن را به پاستا اضافه کنید.
  • یکی از چالش‌هایی که بسیاری از افراد با آن مواجه می‌شوند این است که آب پاستا را تا چه حد باید به مواد اضافه کنیم. در نظر داشته باشید که مقدار آب مورد نیاز باید در حدی باشد که مواد به خوبی با یکدیگر مخلوط شده تا پاستا خشک نباشد.

تاریخچه شکل‌گیری پاستا کاربونارا

طرز تهیه پاستا کاربونارا خوشمزه ایتالیایی

اگر از آن دسته افراد پر‌انرژی باشید که به محض خواندن دستور پخت یک غذا دست‌به‌کار می‌شوند احتمالا این بخش مطلب را نخواهید خواند و در حال حاضر در حال جستجوی یخچال برای تهیه مواد اولیه هستید! اما اگر به این دسته تعلق ندارید، پیشنهاد ما این است که کمی با تاریخچه شکل‌گیری پیدایش پاستا کاربونارا نیز آشنا شوید.

در واقع منشا شکل‌گیری پاستا کاربونارا خوشمزه چندان مشخص نیست و نظریه‌های مختلفی در مورد آن وجود دارد. برخی افراد اعتقاد دارند که ریشه پاستا کاربونارا به سال ۱۸۳۹ میلادی مربوط است. طی آن سال در ایتالیا غذایی پخته می‌شد که شباهت بسیار زیادی به پاستا کاربونارا داشت و pasta alla gricia نامیده می‌شد. این غذا که به آن پاستای کبابی هم می‌گفتند از ترکیب ورقه‌های ماکارونی، پنیر، بیکن و فلفل تهیه شده و بسیار لذیذ و خوشمزه بود.

نظریه دیگری نیزی در مورد تاریخچه شکل‌گیری پاستا کاربونارا وجود دارد که اعتقاد دارد پیدایش این غذا دیرتر بوده و مربوط به جنگ جهانی دوم است. بر اساس این نظریه گفته می‌شود که پاستا کاربونارا پس از نفوذ آمریکا در ایتالیا به وجود آمد. در هر صورت تاریخچه این غذا هر چه که باشد دیگر مهم نیست! مهم این است که پاستا کاربونارا خوشمزه را با همین مواد اولیه ساده درست کنید و در کنار دوستان یا خانواده‌تان (شاید هم تنهایی) از آن لذت ببرید.

محسن کتابچی
محسن کتابچی طراح سایت و برنامه نویس وب، مربی مدیتیشن

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋