اگر به آشپزی ایتالیایی علاقه دارید بدون شک باید برای یک بار هم که شده پاستا کاربونارا خوشمزه و خوشترکیب را امتحان کنید. پاستا کاربونارا غذایی است که نه تنها در ایتالیا، بلکه در کل جهان عاشقان زیادی دارد. میتوان گفت که مواد اولیه پاستا کاربونارا نسبتا ساده بوده و طرز تهیه این غذا از ترکیبات آن هم سادهتر است! پس اگر به دنبال غذای جدید، خوشمزه و سریع هستید بهتر است دستبهکار شوید و پاستا کاربونارا را تهیه کنید. این پاستا از جذابترین انواع پاستا است.
اگر شما هم تصمیم گرفتهاید که پاستا کاربونارای خوشمزه را تهیه کنید در این بخش قصد داریم تا طرز تهیه آن را بهشکل مرحلهبهمرحله توضیح دهیم:
گام اول: در قابلمهای با اندازه مناسب، آب بریزید، سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آید. سپس مقداری نمک به آن اضافه کنید.
گام دوم: بعد از اینکه آب به جوش آمد پاستاها را درون قابلمه بریزید و اجازه دهید که ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزد. زمانی که پاستاها به خوبی نرم شد آنها را آبکش کنید و نصف تا یک سوم آب آن را کنار بگذارید.
گام سوم: در مرحله سوم کره را در ماهیتابهای آب کرده، قارچها را هم خرد کرده و آنها را درون ماهیتابه کمی سرخ کنید. سپس آبلیمو را به آن اضافه کرده و باز هم به تفت دادن قارچها ادامه دهید.
گام چهارم: در ظرف جداگانهای تخممرغها را بشکنید و آنها را هم بزنید. سپس به مواد درون ظرف خامه، پنیر پارمسان به همراه پیازچه و کمی نمک اضافه کرده و هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند.
گام پنجم: در این مرحله به سراغ ژامبونهای مرغ بروید و آنها را سرخ کنید. سپس ماهیتابهای بزرگ بردارید و تمامی مواد شامل مخلوط تخممرغ و خامه و همچنین ژامبونها و پاستا و آب پاستا که جدا کرده بودید را در ماهیتابه ریخته و روی حرارت قرار دهید، هم بزنید و اجازه دهید تا کمی غلیظ شود.
گام ششم: پس از اینکه ترکیب مدنظر کمی غلیظ شد، پاستا کاربونارا شما آماده سرو است. آن را درون ظرف دلخواهتان بریزید و مقداری پنیر پارمسان رنده شده به آن اضافه کنید. همچنین میتوانید چند برگ ریحان و تعدادی گوجه گیلاسی هم برای طعم و ظاهر بهتر روی آن قرار دهید.
اگر میخواهید که پاستا کاربونارا شما دقیقا طعم اصلی ایتالیایی خود را داشته باشد تا جایی که میتوانید مواد اولیه مورد نیاز را تازه تهیه کنید تا عطر و طعم آنها دقیقا به خورد پاستا برود. همچنین موارد زیر را هم مدنظر قرار دهید:
اگر از آن دسته افراد پرانرژی باشید که به محض خواندن دستور پخت یک غذا دستبهکار میشوند احتمالا این بخش مطلب را نخواهید خواند و در حال حاضر در حال جستجوی یخچال برای تهیه مواد اولیه هستید! اما اگر به این دسته تعلق ندارید، پیشنهاد ما این است که کمی با تاریخچه شکلگیری پیدایش پاستا کاربونارا نیز آشنا شوید.
در واقع منشا شکلگیری پاستا کاربونارا خوشمزه چندان مشخص نیست و نظریههای مختلفی در مورد آن وجود دارد. برخی افراد اعتقاد دارند که ریشه پاستا کاربونارا به سال ۱۸۳۹ میلادی مربوط است. طی آن سال در ایتالیا غذایی پخته میشد که شباهت بسیار زیادی به پاستا کاربونارا داشت و pasta alla gricia نامیده میشد. این غذا که به آن پاستای کبابی هم میگفتند از ترکیب ورقههای ماکارونی، پنیر، بیکن و فلفل تهیه شده و بسیار لذیذ و خوشمزه بود.
نظریه دیگری نیزی در مورد تاریخچه شکلگیری پاستا کاربونارا وجود دارد که اعتقاد دارد پیدایش این غذا دیرتر بوده و مربوط به جنگ جهانی دوم است. بر اساس این نظریه گفته میشود که پاستا کاربونارا پس از نفوذ آمریکا در ایتالیا به وجود آمد. در هر صورت تاریخچه این غذا هر چه که باشد دیگر مهم نیست! مهم این است که پاستا کاربونارا خوشمزه را با همین مواد اولیه ساده درست کنید و در کنار دوستان یا خانوادهتان (شاید هم تنهایی) از آن لذت ببرید.
پاسخ ها