kenshin Aliram

kenshin Aliram

عوارض مصرف خودسرانه قرص های ضد افسردگی

متاسفانه بسیاری از افراد عوارض مصرف خودسرانه قرص های ضد افسردگی و استرس را جدی نمی گیرند.

عوارض قرص های ضد افسردگی قادر است برای شخص ناخوشایند باشد و در زندگی او اختلال به وجود آورد.

نشانه هایی از قبیل حالت تهوع، بالا رفتن وزن و بی خوابی در آغاز مصرف داروها بروز پیدا می کنند.

در تعداد زیادی از افراد این نشانه ها پس از گذشت چندین هفته ناپدید می شوند.

ولی در بسیاری از موارد نشانه ها پایدار مانده و از بین نمی روند.

در ادامه مطلب عوارض این گروه از داروها و برطرف کردن آنها را مورد بررسی و ارزیابی قرار می دهیم.

قبل از شروع هرکاری لطفا از طریق مشاوره روانشناسی آنلاین با پزشکان ما در ارتباط باشید.

دارو های ضد افسردگی

عوارض مصرف خودسرانه قرص های ضد افسردگی و استرس در بدن

تعداد زیادی از بیماران به محض اینکه عوارض قرص های افسردگی را مشاهده می کنند از مصرف آنها اجتناب می نمایند. در حالی که انجام چنین کاری اصلا توصیه نمی گردد. لازم است که شما از  عوارض مصرف خودسرانه قرص های ضد افسردگی و استرس آگاه باشید. به دلیل اینکه اگر آنها را قطع کنید نشانه های افسردگی بار دیگر بازمی گردد.

برخی علائم در شخص پدیدار شده و داروها دیگر تاثیرگذار نیستند. به همین جهت در صورت مشاهده هر یک از عوارض توصیه توصیه می شود که بلافاصله به پزشک خود اطلاع دهید.

بیشتر بخوانید: روش های جلوگیری از اضطراب و استرس

داشتن حالت تهوع

داشتن حالت تهوع به عنوان یکی از عوارض مصرف خودسرانه قرص های ضد افسردگی و استرس به شمار می آید. زمانی که مصرف داروهای ضد افسردگی را آغاز می کنید حالت تهوع به وجود می آید.

این وضعیت با عادت کردن بدن به دارو از بین خواهد رفت. برای اینکه حالت تهوع ناشی از افسردگی کاهش پیدا کند بهتر است دارو را با غذا مصرف نمایید مگر اینکه بروشور یا راهنمای دارو چیز دیگری گفته باشد.

وعده های غذایی خود را باید کوچکتر کرده و غذای بیشتری بخورید. خوردن یک آبنبات بدون قند را فراموش نکنید. به مقدار زیاد مایعات بنوشید. در مورد تغییر دوز یا دارویی که مصرف می کنید با پزشک خود مشورت کنید.

افزایش میزان اشتها و بالا رفتن وزن

بالا رفتن وزن یکی از شایع ترین عوارض مصرف خودسرانه قرص های ضد افسردگی و استرس می باشد. دلیل آن هم کاهش یافتن فعالیت بدنی یا حبس شدن آب در بدن است. علاوه براین امکان دارد به خاطر بهبود یافتن افسردگی میزان اشتها بیشتر شود که خود افزایش وزن را به دنبال دارد. بعضی از داروهای افسردگی تاثیر بیشتری بر روی وزن می گذارند.

در صورتی که بابت اضافه وزنتان نگران هستید از پزشک خود درخواست کنید تا در مورد عوارض جانبی داروهایی که تجویز کرده با شما صحبت کند و راه های برطرف کردن این مشکل را ارائه دهد.

روش های جلوگیری از افزایش وزن در دوران درمان

یکی از شیوه های جلوگیری از بالا رفتن وزن در طول درمان این است که شیرینی جات و نوشیدنی های شیرین و دارای قند را مصرف نکنید. شما باید غذاهای طبیعی کم کالری از قبیل میوه ها و سبزیجات را مورد استفاده قرار دهید و از غذاهای پرچرب و چربی های ترانس بپرهیزید.

برنامه غذایی خود را بسازید تا قادر باشید وزنتان را به درستی مدیریت کنید. به خاطر داشته باشید که کمک گرفتن از یک متخصص تغذیه خوب می تواند در این زمینه به شما کمک زیادی کند. به طور منظم تمرینات ورزشی را انجام دهید.

علاوه براین لازم است که با پزشک خود در مورد تعویض داروها و مزایا و معایب آن مشورت نمایید.

kenshin Aliram
kenshin Aliram

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋