آموزش طرز تهیه خرما بریز به عنوان دسر لذیذ کرمانی برای علاقهمندان به شیرینیپذیری جالب خواهد بود. از گذشته تا کنون مصرف خرما جهت درمان بسیاری از امراض مانند فشار خون، دیابت و … مفید بوده است. در حال حاضر نیز از خرمای پرخاصیت در تهیه انواع مختلفی مواد غذایی مانند دسرها، کیک و شیرینی استفاده میشود.
دسر خرما بریز بر سر سفرههای افطاری نیز بسیار پرطرفدار است. تهیه این دسر قوی و خوشمزه بسیار راحت بوده و با ترکیب چند ماده ساده به دست میآید. اگر به یادگیری طرز تهیه خرما بریز علاقه دارید ادامه مقاله را از دست ندهید.
حالا نوبت به آموزش طرز تهیه خرمای بریز میرسد. خرمای بریز یک دسر لذیذ و مقوی کرمانی بوده که با ترکیب چند ماده ساده تهیه میشود. لازم به ذکر است که مدت زمان تهیه مواد این دسر 10 دقیقه بوده و حدود 20 دقیقه طول میکشد تا به طور کامل پخته شود.
بیشتربخوانید: طرز تهیه خرما توپی و انواع توپک خرمایی
مواد مورد نیاز برای درست کردن خرمای بریز در جدول زیر آمده است:
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کلوچه خرمایی خوشمزه برای 8 نفر
در رابطه با تهیه این حلوا باید گفت که در مقایسه با دیگر انواع حلوا بسیار شکننده تر است. لازم است این نکته، به سایر مراحل طرز تهیه خرما بریز اضافه شود. مقدار خرما با توجه به نوع ذائقه افراد میتواند متفاوت باشد. اگر به دسرهای شیرین علاقه چندانی ندارید، خرمای کمتری استفاده کنید.
این دسر عطر و طعم بسیار خوبی دارد، پس حتما آن را آماده کنید. مطمئن باشید با یک بار مصرف از طرفداران خرما بریز خواهید شد. در ادامه به معرفی دو مدل خرمای بسیار معروف خواهیم پرداخت که در طرز تهیه خرما بریز و بسیاری از رسپی ها کاربرد فراوانی دارند.
قبل از آموزش و یادگیری طرز تهیه خرما بریز پیشنهادی میشود با خصوصیات و فواید دو نوع خرمای معروف آشنا شوید.
خرما کبکاب جزو خرماهای معروف ایران به شمار آمده و ظاهری به رنگ قهوای تیره دارد. خرید خرما کبکاب به عنوان خوشمزهترین نوع رطب بسیار طرفدار دارد. بیشترین کشت این خرما در شهرهای جنوبی مانند بوشهر و خوزستان است.
از این نوع خرما در تولید عسل نیز استفاده میشود. در ارتباط با این نوع خرما باید بدانید که میزان رطوبت و شیرینی آن به منطقه کشت شده بستگی دارد. خرما کبکاب از خرماهای تر بوده و طبیعت گرم و مرطوب دارد. این نوع خرما ارزش غذایی بالایی داشته و دارای مواد معدنی همچون پتاسیم، کلسیم، آهن و منیزیم، پروتئین و فیبر است. البته خشکی خرما کبکاب سبب شده که به راحتی انبار شود.
بیشتر بخوانید: کالری خرما Dates Calories
خرما خاصویی یکی از محبوبترین خرماهای تولید شده در ایران است. این میوه خوشمزه ظاهری شبیه به بامیه دارد. همچنین به دلیل کوچک بودن قیمت پایینی داشته بطوریکه اکثر خانوادهها میتوانند این محصول را خریداری کنند. پوست خرمای خاصویی نازک بوده و مقدار شیره فراوانی دارد. بعلاوه به دلیل مقدار شیرینی که دارد جایگزین مناسبی برای قند و شکر است.
از این رو پزشکان خرید خرمای خاصویی را به افراد دیابتی پیشنهاد میدهند. در هنگام خرید خرما به این نکته توجه کنید که نوع رسیده این خرما رنگ قهوهای روشن دارد. طبع این نوع خرما گرم و خشک بوده به همین دلیل مصرف آن به افراد سودایی و سرد مزاج پیشنهاد نمیشود.
فواید انواع خرما با هم متفاوت هستند و حتی در مقدار کالری و قند تفاوت های زیادی دارند. در زیر به فواید خرما خاصویی اشاره شده است.
با توجه به خواص فراوانی که این خرما دارد باید خرید خرما خاصویی آن را در اولویت قرار دهید.
خرما گونه های متفاوتی دارد که هر کدام خواص منحصر به فرد خود را دارند. خرما کبکاب و خاصویی از جمله خرماهای پرمصرف محسوب میشوند. بعلاوه از خرما به دلیل دارا بودن خواص فراوانی که دارد در تهیه انواع مواد غذایی نیز استفاده میشود. خرما بریز که به حلوای کرمانی نیز معروف است جزو دسرهای محبوب و خوشمزه به شمار میآید.
اگر تصمیم به تهیه دسر خرمایی داشته باشید از بین دسرهای موجود کدام را انتخاب میکنید؟ فروشگاه اینترنتی جنوبی آماده ارائه انواع خرما به مشتریان هستند. شما میتوانید در فروشگاه اینترنتی جنوبی تلاش کرده تا قیمت خرما را بصورت رقابتی در دسترس شما قرار دهد. هدف ما ارائه کیفیت برتر در کنار قیمت های مناسب است. لذت خریدی آسان و باکیفیت را با ما تجربه خواهید کرد.
لینک مطلب " طرز تهیه خرما بریز | دسر مقوی کرمانی " در وب سایت فروشگاه اینترنتی جنوبی
پاسخ ها