Mojtaba Jafari

Mojtaba Jafari

مرنگ پسته با کره لیمو

مرنگ پسته با کره لیمو
یک نمایشگاه قهوه (AA Kiang'ombe #186) دستور پخت قهوه را می‌طلبد که آن هم چیز خاصی است. خرید پسته فندقی اصفهان با الهام گرفتن از میوه های تند موجود در قهوه، ساندویچ کیکی را ارائه کرده ایم که مقاومت در برابر آن سخت است.

عناصر:

برای اصول اولیه:

150 گرم پسته بدون نمک
5 عدد سفیده تخم مرغ
2 دسی لیتر (180 گرم) شکر سفید

برای کره لیموترش:
5 عدد زرده تخم مرغ
1 دسی لیتر (100 میلی لیتر) خامه دوبل
1 دسی لیتر (90 گرم) شکر سفید
150 گرم کره
پوست رنده شده 2 لیموترش

 

برای تزیین:

50 گرم پسته بدون نمک

دستورالعمل ها:

1. فر را روی 175 درجه سانتیگراد / 350 فارنهایت / گاز 3 تنظیم کنید
2. 150 گرم مغز پسته را در آسیاب یا همزن خرد کنید.


3. سفیده ها را از زرده ها جدا کنید (زرده ها را نگه دارید، برای باترکریم لیموترش نیاز دارید) و در ظرفی بریزید.
4. قبل از اضافه کردن شکر و ادامه هم زدن، سفیده ها را با همزن بزنید تا سفت شوند. این مخلوط زمانی آماده است که به قدری سفت شد که بتوانید کاسه را زیر و رو کنید بدون اینکه بیرون بیفتد.
5. مغزها را به آرامی داخل سفیده تخم مرغ و شکر بریزید تا مخلوط شوند.
6. روی یک ورق کاغذ پخت، دایره ای به قطر 24 سانتی متر برای یک کیک، یا به قطر 6 سانتی متر برای یک دسته کیک کوچکتر بکشید (حدود 40 پایه کوچک = 20 کیک در حین آماده شدن دریافت خواهید کرد. از دو لایه). این کار را باید روی دو ورق کاغذ پخت انجام دهید، زیرا کیک بزرگ دو پایه دارد. مخلوط را به طور مساوی در دایره ها پخش کنید.


7. سینی را یکی یکی درست زیر وسط فر، با دمای 175 درجه سانتیگراد / 350 فارنهایت / گاز 3، حدود 20 دقیقه بپزید. کیک های کوچکتر ممکن است کمی زمان کمتری نیاز داشته باشند. سپس فوراً پایه یا پایه های پخته شده را با برگرداندن آن/آنها به سمت پایین و به آرامی کشیدن کاغذ روی یک کاغذ پخت تازه قرار دهید. بگذارید روی توری خنک شوند.

حالا برای باترکریم لیمویی.

8. زرده تخم مرغ، خامه، شکر و کره را در قابلمه ای با پایه غلیظ مخلوط کنید. در حالی که مدام هم می زنید تا غلیظ شود به آرامی حرارت دهید. خامه می تواند بجوشد، اما نمی جوشد.
9. آن را از روی حرارت بردارید، اجازه دهید کمی استراحت کند، قبل از اینکه پوست لیموترش رنده شده را هم بزنید. پس از سرد شدن خامه (می توانید آن را به مدت 30-60 دقیقه در یخچال بگذارید).

زمان مونتاژ کیک فرا رسیده است.

10. یک حبه خامه لیمویی را روی یک پایه بمالید و سپس یک پایه دیگر را روی آن قرار دهید. سپس روی آن یک حبه خامه آهک بریزید و آن را به طور یکنواخت پخش کنید.
11. با مغز پسته خرد شده یا با توت فرنگی و مغز پسته تازه تزیین کنید.

Mojtaba Jafari
Mojtaba Jafari

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋