بر اساس یک مطالعه کوچک گذشته، بادام به کنترل سطح گلوکز و کاهش خطر ابتلا مغز گردو فسنجانی کیلویی چند به بیماری های قلبی عروقی در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 کمک می کند. دابینز خاطرنشان می کند که منبع خوبی از فیبر نیز هستند. او می افزاید: فیبر به سیری شما کمک می کند، قند خون شما را ثابت نگه می دارد و برای هضم غذا مفید است.
یکی دیگر از دلایلی که بادام برای افراد مبتلا به دیابت فوق ستاره است: همانطور که مؤسسه ملی بهداشت (NIH) خاطرنشان می کند، یک وعده 1 اونس (حدود 3 قاشق غذاخوری) 80 میلی گرم منیزیم دارد که آن را به منبع خوبی تبدیل می کند. Mussatto می گوید که این مفید است، زیرا بسیاری از افراد مبتلا به دیابت دچار کمبود این ماده معدنی هستند. به گفته NIH، افزایش مصرف منیزیم می تواند به تقویت استخوان های سالم، فشار خون طبیعی، کنترل گلوکز خون و عملکرد خوب عضلات و اعصاب کمک کند.
مطالب مرتبط: راهنمای شما برای منیزیم: چقدر به منیزیم نیاز دارید و از کجا می توانید آن را پیدا کنید؟
3. پسته
اندازه سرو: حدود 45 مغز
دابینز میگوید: پسته سهگانه حاوی فیبر، پروتئین و چربیهای خوب به شما کمک میکند برای مدت طولانیتری سیر بمانید و آنها را به گزینهای هوشمندانهتر از میانوعدههای حاوی کربوهیدرات تبدیل میکنند.
یک مطالعه متقاطع کنترل شده تصادفی و کوچک گذشته نشان داد که قند خون در افراد مبتلا به دیابت که پسته را به عنوان میان وعده میخورند، بهبود یافته است، در حالی که کلینیک کلیولند خاطرنشان میکند که محتوای چربی تک غیراشباع پسته به کاهش کلسترول LDL کمک میکند.
از آنها به عنوان یک میان وعده مستقل لذت ببرید یا آنها را در وعده های غذایی خود بگنجانید. دابینز پیشنهاد میکند آنها را برای کروتون در سالاد قرار دهید، یا از پسته خرد شده به جای پودر سوخاری روی مرغ یا ماهی پخته استفاده کنید.
مطالب مرتبط: بهترین میان وعده برای افراد مبتلا به دیابت
4. بادام زمینی
بادام زمینی به دلیل داشتن فیبر و پروتئین بالا یک میان وعده بسیار سیرکننده و مناسب دیابت است. بر اساس یک مطالعه آزمایشی کوچک که در شماره مه تا ژوئن 2019 مجله Journal of منتشر شد، آنها نه تنها بار گلیسمی پایینی دارند (معیار میزان سرعت یک غذا برای افزایش قند خون)، بلکه ممکن است به تنظیم قند خون کمک کنند. کالج آمریکایی تغذیه این مطالعه نشان داد که افزودن دو قاشق غذاخوری کره بادامزمینی به یک وعده غذایی به جلوگیری از افزایش قند خون بعد از غذا کمک میکند (اگرچه شایان ذکر است که این مطالعه تنها 16 شرکتکننده را شامل شد و از گروه کنترل استفاده نکرد).
بادام زمینی همچنین ممکن است یک موهبت برای سلامت قلب باشد، زیرا یک تحقیق در نوامبر 2017 که در مجله کالج آمریکایی بیماری های قلبی عروقی منتشر شد نشان داد که مصرف آجیل (از جمله بادام زمینی) با کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی مرتبط است. انجمن دیابت بریتانیا Diabetes.co.uk اشاره می کند که مصرف بادام زمینی می تواند به طور موثر کلسترول LDL را کاهش دهد.
سعی کنید یک قاشق کره بادام زمینی کم سدیم را به بلغور جو دوسر یا اسموتی صبحگاهی خود اضافه کنید، یا یک مشت بادام زمینی را در سالاد بعدی خود بریزید یا سرخ کنید.
مطالب مرتبط: غذاهای مفید برای قلب که باید در رژیم غذایی دیابت خود بگنجانید
برای اطلاعات بیشتر در مورد افزودن آجیل مناسب دیابت به رژیم غذایی خود، مقاله Diabetes Daily را با عنوان "کره های آجیل کم کربوهیدرات مورد علاقه ما" بررسی کنید.
پاسخ ها