نمای نزدیک دست با دستکش زرد و تمیز کردن کهنه داخل یخچال
چگونه از شر بوی یخچال خلاص شویم: 6 ترفند برای زندگی
ما همه آنجا بوده ایم. چه فراموش کرده باشید کاهو را قبل از ترک شهر به مدت یک هفته دور بریزید یا اجازه دهید آن گالن شیر چند روز از تاریخ انقضا گذشته باشد - بوی یخچال قطعاً به وجود می آید. اما در مقابل میل به محکم بستن در مقاومت کنید و فقط آن را فراموش کنید زیرا این باعث بدتر شدن وضعیت بو می شود.
بدترین قسمت در مورد بوها این است که تا حد زیادی توسط کپک یا باکتری ایجاد می شوند. این میکروب ها نامرئی هستند و در مکان هایی که رطوبت قابل توجهی وجود دارد رشد می کنند و یخچال شما را به مکانی ایده آل برای اقامت آنها تبدیل می کند. مواد غذایی ریخته شده، فاسد یا تاریخ مصرف گذشته، همراه با تراکم و رطوبت بیرون، بزرگ ترین عوامل ایجاد یک یخچال بدبو هستند.
بنابراین چه راه هایی برای خلاص شدن از شر بوی یخچال وجود دارد؟ چگونه می توانیم در وهله اول از بروز آنها جلوگیری کنیم؟
جوش شیرین
سرکه
پارچه میکروفیبر یا اسفنج شستشو
جو یا تفاله قهوه
مایع ظرفشویی
ورق کوکی
مراحل خلاص شدن از شر بوی یخچال
برداشتن. ابتدا همه چیز را از یخچال خارج کنید و هر اقلامی را که ممکن است فاسد شده یا تاریخ مصرف گذشته باشد را دور بریزید. هر شیشه یا ظرفی را که چسبناک است یا باقیمانده غذا در معرض آن قرار دارد پاک کنید. در مرحله بعد، تمام سطوح داخل یخچال مانند کشوها، قفسه های قابل تنظیم یا قفسه ها را بردارید و در حین تمیز کردن بقیه قسمت های داخلی یخچال، آنها را در آب داغ و صابون ظرفشویی قرار دهید.
تجهیز کنید. برای تمیز کردن یخچال خود، پیشنهاد می کنیم از اسپری های پاک کننده چند منظوره صرف نظر کنید و از محصولات ساده تر و طبیعی مانند محلول جوش شیرین و سرکه که جاذب بوهای طبیعی هستند استفاده کنید. این روش نه تنها یک روش تمیز کردن طبیعی است، بلکه باعث از بین بردن لکه ها نیز می شود، زیرا بوی بد و تمیز می کند.
برای شروع فرآیند تمیز کردن، از یک پارچه میکروفیبر تمیز یا اسفنج جدید استفاده کنید که به راحتی از هم نپاشد. همچنین میتوانید از یک پارچه یا مسواک نازک برای وارد شدن به شکافها و فضاهای کوچکتر که ممکن است ذرات غذا در آن گیر کرده باشند، استفاده کنید. ابزارهای باکیفیت بهتر تمیز می شوند و به جلوگیری از گسترش باکتری های ایجاد کننده بو کمک می کنند. مقدار کمی سرکه و جوش شیرین را مستقیماً روی وسایل نظافتی خود بمالید.
پاک کن در حالی که یخچال خالی است، از بالا شروع کنید و به سمت پایین بروید. حتما زیر کشوها را پاک کنید و سقف، کناره ها و درها را بشویید. بیرون یخچال را نیز فراموش نکنید، زیرا این سطوح می توانند بو را منتقل کنند.
آبکشی کنید. پارچه یا اسفنج را با آب گرم بشویید و از آن برای شستشوی باقیمانده جوش شیرین و سرکه در جایی که تازه تمیز کرده اید استفاده کنید. شستشو را با آب گرم ادامه دهید تا زمانی که تمام آثار محلول پاک کننده خود را پاک کنید.
جایگزین کردن. اگر دماسنج یخچال دارید، قبل از تعویض غذا، صبر کنید تا دمای داخل یخچال به 5 درجه سانتیگراد (41 درجه فارنهایت) یا کمتر برسد. اگر یخچال شما عملکرد خنک سازی سریع دارد، از آن برای سرعت بخشیدن به فرآیند خنک سازی استفاده کنید.
جلوگیری از بو و بو یخچال
هنگامی که یخچال شما تمیز شد، باید از بروز مجدد بو جلوگیری کنید. یکی از راه های انجام این کار با استفاده از وسایل خانه این است که یک لایه نازک جوش شیرین را روی یک ورقه بزرگ بیسکویت پهن کنید و یک شب آن را در یخچال بگذارید. اگر جوش شیرین در دسترس ندارید، جو دوسر و تفاله قهوه نیز جذب کننده بو طبیعی هستند و کار را به خوبی انجام خواهند داد.
نکته مثبت: از پنبه های آغشته به وانیل استفاده کنید تا عطر دلپذیری در یخچال باقی بماند.
نکته دیگر: اگر یخچال شما لک شده است، جوش شیرین را با مقدار کمی آب گرم مخلوط کنید تا خمیری به وجود بیاید. خمیر را روی لکه ها پخش کنید و اجازه دهید حداقل یک ساعت بماند قبل از اینکه پاک کنید.
پاسخ ها