آی تی جو

آی تی جو

رسانه تخصصی فناوری اطلاعات

کاربرد هوش مصنوعی در داروسازی

 

پژوهشگران حوزه داروسازی با بکارگیری پلتفرم‌های هوش مصنوعی می‌توانند حجم وسیعی از داده‌های انسانی را برای شناسایی سریع اهداف دارویی و پروتئین‌های مرتبط با بیماری‌های خاص و مولکول‌هایی که می‌توانند به دارو تبدیل شوند، جمع‌آوری و بررسی کنند.

کارشناسان می‌گویند فناوری هوش مصنوعی می‌تواند زمان لازم برای رسیدن یک دارو از کشف اولیه تا تایید و همچنین هزینه‌های آن را به شدت کاهش دهد و از سویی دیگر نرخ بالای شکست در آزمایشات بالینی را بهبود بخشد.

بر اساس گزارش‌ها این فناوری قابلیت توسعه دارو در مراحل اولیه را افزایش می‌دهد و می‌تواند درمانی برای 50 بیماری لاعلاج را در 10 سال آینده ارائه دهد، به همین دلیل شرکت‌های بزرگ داروسازی و سرمایه‌گذاران به دنبال استفاده از پتانسیل 50 میلیارد دلاری هوش مصنوعی در بیوتکنولوژی در دهه آینده هستند.

در یکی از جدیدترین تحقیقات، شرکت بیوتکنولوژی Verge Genomics با حمایت مرک آلمان، آزمایش‌های بالینی دارویی را آغاز کرده است که به جای روش‌های سنتی و آزمایشات روی حیوانات با استفاده از هوش مصنوعی و تجزیه و تحلیل داده‌هایی از بافت مغز کشف شده است.

این شرکت اولین درمان بیماران ALS، یک بیماری عصبی که هیچ درمان شناخته شده‌ای ندارد را با یک داروی جدید به نام VRG50635 آغاز کرده است.

مدیرعامل این شرکت در مصاحبه‌ای گفت که علیرغم این که چهار سال طول کشید تا Verge داروی ALS خود را از طریق فرآیند کشف و آزمایشات بالینی تولید کند، همچنان این روش سریع‌تر و مقرون به صرفه‌تر از تکنیک‌های استاندارد کشف دارو است که اغلب بر آزمون و خطا متکی است.

شرکت Verge اظهار داشت که با ارزیابی بیش از 11.4 میلیون داده، یک مکانیسم ایجادکننده جدید در ALS و از بین بردن عملکرد اندولیزوزومی که بر سلول‌های انسانی تأثیر می‌گذارد، کشف کرده است که یک روش درمان جدید بسیار امیدوارکننده به شمار می‌آید.

کاربرد هوش مصنوعی در داروسازی

 

آی تی جو
آی تی جو رسانه تخصصی فناوری اطلاعات

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋