دکتر محمد عاطفت مرکز لبخند

دکتر محمد عاطفت مرکز لبخند

ارائه کلیه خدمات تخصصی در زمینه دندانپزشکی استفاده از پیشرفته ترین تکنیک ها، تجهیزات و مواد دندانپزشکی

آیا کاشت ایمپلنت دائمی است؟

آیا ایمپلنت دندانی دائمی هستند؟ در پاسخ به این سؤال که دغدغه بسیاری از افراد است باید بگوییم که امروزه درصد موفقیت آمیز بودن ایمپلنت های دندانی بدلیل استفاده از روش هایی مانند پیوند استخوان، لیفت سینوس و … بسیار افزایش پیدا کرده است و به همین دلیل عمر کاشت ایمپلنت نیز افزایش یافته است. یکی از مزیت های ایمپلنت این است که بدلیل اینکه به دندانهای طبیعی مجاور خود به عنوان پایه نیاز ندارند؛ در نتیجه سلامت دهان و دندان را به خوبی تضمین می کنند و صدمه ای به دیگر دندان ها نمی رسانند. در ادامه با دکتر محمد عاطفت متخصص ایمپلنت اصفهان همراه باشید.

آیا ایمپلنت مادام العمر است؟

نسبت به روش‌های دیگر جایگزین کردن دندان های از دست رفته مانند مینی ایمپلنت، دندانهای مصنوعی یا بریج دندانی می‌توان گفت که کاشت دندان به روش ایمپلنت طول عمر بیشتری دارد و تقریباً یک روش دائمی و مادام العمر است. پایه ایمپلنت از جنس تیتانیوم است و بسیار مقاوم است. معمولاً این پایه ها تا آخر عمر بدون هیچ مشکلی در فک بیمار باقی می مانند. همچنین درصد موفقیت بالای کاشت ایمپلنت (حدود ۹۸ درصد) نشان می دهد که امکان طول عمر ایمپلنت دندان بسیار بالا است.

اکثر دندانپزشکان بر این باورند که ایمپلنت های دندانی می توانند بیش از ۲۵ سال با موفقیت در استخوان فک بیمار دوام بیاورند.

ایمپلنت دندان چند سال دوام دارد؟

ایمپلنت‌ دندان دائمی با توجه به مواد اولیه بادوام آن نظیر تیتانیوم و جوش خوردن آن در استخوان فک، طول عمر بسیار بالایی دارد. اما باید به نکته نیز توجه داشت که، ماندگاری ایمپلنت از فردی به فرد دیگر متفاوت است؛ بسیاری از افرادی که جراحی ایمپلنت دندان را انجام داده‌اند، تا ۳۰ سال با موفقیت از آن استفاده کرده‌اند.

طبق بررسی‌های بالینی انجام شده:

دوام ایمپلنت‌دندان دائمی در طول ۱۰ سال بیش از ۹۴ درصد و در طول ۱۵ سال بیش از ۹۱ درصد بوده است.

شایان ذکر است که متد های جدید به افزایش طول عمر ایمپلنت دندان کمک کرده‌اند؛ به عنوان مثال:

۱- انجام پیوند استخوان در افرادی که لثه آن‌ها تحلیل رفته است به جوش خوردن و ماندگاری ایمپلنت دندان کمک می‌کند.

۲- همچنین استفاده از محافظ دندان برای افرادی که دندان قروچه می‌کنند، به مقدار قابل توجهی فشار روی ایمپلنت دندان را کاهش داده و به افزایش ماندگاری آن کمک می‌‌کند.

طول عمر ایمپلنت به چه عواملی بستگی دارد؟

ایمپلنت دندان عملکردی مشابه با دندان های واقعی شما دارد و اگر از آن به خوبی مراقبت نکنید، مانند یک دندان طبیعی کارایی خود را از دست خواهد داد. برخی افراد مانند بیمارانی که از دیابت رنج می برند یا سیگاری ها از سلامت لثه و استخوان فک کافی برخوردار نیستند؛ به همین علت پیش از انتخاب روش دائمی ایمپلنت دندان، میزان تراکم استخوان و سلامت لثه باید توسط دندانپزشک در کلینیک دندانپزشکی معاینه و تایید شود. عمر مفید ایمپلنت های دندانی عموما بیشتر از ۲۵ سال است اما عوامل متعدد دیگری نیز در طول عمر ایمپلنت دائمی موثرند که عبارتند از:

۱- مراقبت های پس از کاشت ایمپلنت: نحوه مراقبت از ایمپلنت های دندانی و رعایت بهداشت دهان و دندان مهمترین عامل تاثیر گذار برروی طول عمر ایمپلنت ها می باشد؛ مراقبت هایی از جمله: نخ دندان و مسواک زدن منظم و روزانه.

۲- عدم جویدن یا گاز زدن اجسام سخت:  یکی از عوامل مؤثر در طولانی تر شدن طول عمر ایمپلنت دندان خودداری از فشار غیر متعارف به دندان ایمپلنت شده است در این حالت باید از  مواردی همچون: گاز زدن اشیاء، سر خودکار، پوست آجیل و باز کردن درب قوطی پرهیز کرد.

۳- میزان سابقه و تخصص متخصص ایمپلنت: تجربه دندانپزشکی که ایمپلنت دندانی را در دهان شما قرار میدهد نیز مهم است. متخصصان می‌دانند که چطور رشد استخوان و جوش خوردن آن با ایمپلنت را ارزیابی کرده و ایمپلنت را چطور در فک بکارند که بیشترین دوام را داشته باشد.

۴- عدم مصرف دخانیات: پرهیز از سیگار کشیدن شدید چرا که باعث جمع شدن پلاک و در نهایت تجمع عفونت می شود و عفونت هم که به ریشه دندان برسد باعث پوسیدگی و التهاب لثه و لق شدن ایمپلنت می شود.

۵- انجام معاینات منظم: همچنین باید هر ۶ ماه یک بار چکاپ دندانپزشکی برای چک کردن شرایط ایمپلنت فراموش نشود.

 

درصد موفقیت ایمپلنت چقدر است؟

انجمن جراحان دهان، فک و صورت آمریکا اعلام کرده اند که:

درصد موفقیت ایمپلنت دندان به طور متوسط ۹۵ درصد است که این موفقیت بستگی به موقعیت کاشت ایمپلنت، سلامت عمومی و سبک زندگی افراد دارد.

طول عمر ایمپلنت All on 4 چقدر است؟

در روش کاشت ایمپلنت All on 4 استخوان های فک و لثه کاملا سالم باقی می مانند؛ بر خلاف ایمپلنت معمولی که برای کل دندان های فک، نیاز به کاشت تعداد زیادی پایه در استخوان فک می باشد. هرچند عمر مفید ایمپلنت نسبت به شرایط هر فرد متفاوت است؛ اما نتایج حاصل از مطالعات نشان می دهد که ایمپلنت All on 4 می تواند بیش از ۳۰ سال دوام داشته باشد. در صورتی که بهداشت دهان و دندان را رعایت کرده و ایمپلنت All on 4 را مرتب تمیز کنید تا پایان عمر می ‌توانید از زیبایی دندانهای کاشته شده خود لذت ببرید.

آیا با انجام عمل پیوند استخوان طول عمر ایمپلنت افزایش می یابد؟

میزان دوام ایمپلنت دندان به طور مستقیم با کیفیت استخوان در ارتباط است. به طوری که میزان ماندگاری کیفیت استخوان نوع ۱ که تراکم بسیار بالایی دارد، ۹۷٫۶ درصد گزارش شده است. میزان ماندگاری کیفیت استخوان نوع ۲، ۳ و ۴ که به ترتیب تراکم پایین‌تری دارند، ۹۶٫۲، ۹۶٫۵ و ۸۸٫۸ درصد است.

خوب است بدانید که تنها ۱۰ درصد افرادی که کاندید انجام جراحی ایمپلنت دندان هستند؛ به پیوند استخوان فک نیاز پیدا می‌کنند. با توجه به اینکه امکان جوش خوردن ایمپلنت دندان به لثه تحلیل رفته پایین است و به لق شدن آن منجر می‌شود.

در آخر

در طول ۴۰ سال گذشته تحقیقات بسیار زیادی بر روی روش درمانی کاشت دندان دایمی صورت گرفته است که نشان از پیشرفت چشمگیر ایمپلنت دندان داشته است.به طور کلی زمانی که از ایمپلنت دندانی استفاده می کنید و هزینه ایمپلنت دندان را نیز متحمل شده اید. پس باید مراقبت و نگهداری از آن را نیز همراه با انتخاب متخصص ایمپلنت خوب مد نظر قرار دهید، چراکه قادر خواهید بود تا آن را برای یک عمر همراه خود داشته باشید. جهت دریافت مشاوره و راهنمایی کامل به صورت رایگان می‌توانید با مشاوران ما در مطب دکتر محمد عاطفت به شماره ۰۹۱۳۰۷۷۷۳۰۰ تماس بگیرید.

منبع: دکتر محمد عاطفت https://markazlabkhand.com/is-implant-placement-permanent/

دکتر محمد عاطفت مرکز لبخند
دکتر محمد عاطفت مرکز لبخند ارائه کلیه خدمات تخصصی در زمینه دندانپزشکی استفاده از پیشرفته ترین تکنیک ها، تجهیزات و مواد دندانپزشکی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋