با گذرزمان توجه مردم به طراحی داخلی منزلشان افزایش یافته است و برای ایجاد هرگونه تغییراتی در دیوارها،سقف و کف زمین به دنبال ایده های جدیدتر و مدرن تری می گردند تا تفاوتی را در دکوراسیون داخلی منزلشان ایجاد کنند.شاید قبلا کلمه دیوارپوش به گوشتان نخورده باشد اما بهتر است بدانید همه رنگ و کاغذدیواری هایی که قبلا میشناختید جزو دیوارپوش ها محسوب میشوند.
با گسترش علم و پیشرفت تکنولوژی و بکارگیری خلاقیت بشر،انواع مختلف دیوارها با طرح ها و جنس های مختلف را می توان دید،رنگ های مختلف که جای خود دارد.همان گونه که از لغت دیوارپوش مشخص است،جنسی که برروی دیوار قرار گرفته و آن را پوشش می دهد.از دیوارپوش ها به عنوان دیوارکوب هم یاد می کنند.
انواع دیوارپوش ها
دیوارپوش ها ازلحاظ ساختار و کاربرد به دسته های مختلفی طبقه بندی می شوند.دو نوع اصلی آنها عبارتند از:
دبوارپوش ام دی اف:
این نوع از آنها قابلیت شستشو ندارند و فقط یک روکش پی وی سی برروی آنها کشیده شده است تا پاک سازی آن را راحتتر کند.این نوع دارای طول280سانتی متر و عرض بین 20 تا30 سانتی متر است و ضخامتی به اندازه هشت میلیمتر دارد.این نوع دارای وزن بسیاری است.
دیوارپوش پی وی سی:
پی وی سی مخفف شده ی پلی ونیل کلراید است که نوعی پلیمر ترمو پلاستیک محسوب میشود.بزخلاف ام دی اف ها قابل شستشو هستند و از لحاظ قیمت بسیار مقرون به صرفه است و می تواند جایگزین مناسبی برای مواد سنتی ای چون خاک رس، چوب و بتن باشد.
این نوع از دیوارپوش ها انواع مختلفی دارند:روکش دار،چاپی و ساده که به دوصورت پنل های عمودی و افقی تولید میشوند.از این دیوار پوش می توان در اماکن تجاری، مسکونی، اداری، ویلاها، رستوران ها، هتل ها، استخرها، بیمارستان ها، سالن های کنفرانس، کارخانجات استفاده کرد و به نسبت نوع قبل دارای قیمت مناسب تری هستند.
سایر دسته های آن شامل دیوارپوش چرمی، دیوارپوش چوبی، دیوارپوش سه بعدی، سنگی، آلومینیومی، شیشه ای میشوند.
از معایب آنها می توان به توخالی بودنشان اشاره کرد که در اثر برخوردی احتمال سوراخ شدن برای آنها وجود دارد.ضدآب و ضد حریق و قابل شستشو بودن هم از مزایای آن است.ای نوع سبب سبکی سازه میشود و آسیب های ناشی از خطراتی چون زلزله را کاهش میدهد.
دیوارپوش چرمی:
از جدیدترین انواع دیوارپوش ها هستند که در انواع محیط های مسکونی، تجاری، اداری، هتل ها، پارکینگ ها، لابی ها و مهدکودک ها کاربرد دارد.این جنس به صورت توپر و نرم و سه بعدی تولید میشوند و بخاطر همین فرم و مواد سازنده آن می تواندعایق خوبی در برابر صدا و حرارت باشد و برای نواحی دارای آب و هوای سرد و مرطوب بهترین گزینه است.
برای نصب این نوع از چسب های صنعتی استفاده میشود که هم برروی کار و هم پشت کار زده میشود و سپس کمی منتظر میشویم تا چسب خشک شود.حال نوبت به قراردادن کفپوش های چرمی برروی دیوار میرسد.ابتدا از قرار گرفتن درست آنها برروی دیوار اطمینان حاصل کنید و سپس با کمی فشار آنها را برروی دیوار سفت کنید.
دیوارپوش سنگی:
استفاده از سنگ های طبیعی و مصنوعی جذابیت زیادی به دیوارهای منزل میبخشد و میتوان از آن دردیوارهای پشت تلویزیون و اطراف شومینه استفاده کرد.
همان طورکه از خاصیت سنگ پیداست این نوع دیوارپوش ها مقاومت بالایی دربرابرهرگونه ضربه و آسیب دیدگی دارند.برای نصب این نوع از آنها چسب سیمان را برروی مکان مدنظر قرار میدهیم،سپس شروع به چسباندن آنها میکنیم.
دلایل استفاده از دیوارپوش
دارای خاصیت ضذآب و مناسب برای نواحی که دیوارهایش دچار رطوبت شده است.
دارای خاصیت ضدحریق و مقاومت بالا و مناسب برای دیوارهای آشپزخانه ها و میان کابینت ها
دارای خاصیت پاک کنندگی آسان و راحت
مقاومت و ماندگاری بالا در برابر استهلاک
دارای طرح و رنگ فراوان و زیباسازی محیط
جلوگیری از نفوذ حشرات
جلوگیری از ورود گرما،سرما و سروصدا
قابلیت نصب راحت در مدت زمان کوتاه
انعطاف و شکل پذیری بالای آن
مناسب برای مناطق تجاری و اداری و شرکت ها و بیمارستان و آزمایشگاه و مطب
قیمت دیوارپوش
دیوار پوشها با توجه به جنس و برندشان قیمتهای مختلفی دارند.امروزه شرکتهای بسیاری درزمینهٔ تولید دیوار پوش فعالیت میکنند. ازاینرو این امکان برای مشتریان فراهم است با توجه به قیمت و تنوع طرح نمونهای مناسب از آن را انتخاب و در دکوراسیون داخلی مورداستفاده قرار دهند.
پاسخ ها