Nurse 21

Nurse 21

مراقبت از بیمار کرونا در منزل

مراقبت از بیمار کرونا در منزل

مراقبت از بیمار کرونا در منزل ،این روزها ویروس به آن کوچکی استرس و اضطرابی را در وجود کل مردم دنیا به وجود آورده است که باعث شده کل دنیا بیشتر از قبل به بهداشت خود و دیگران اهمیت بدهند. ویروس کرونا خطرناک است و باید بسیار مراقب بود. افرادی که به این ویروس مبتلا میشوند باید به سرعت قرنطینه شده تا به اطرافیان این بیماری را انتقال ندهند. اگر یکی از اعضای خانواده شما دچار بیماری کرونا شد باید طی یکسری رعایت اصول بهداشتی از او در منزل مراقبت کنید که در این مقاله به این موضوع میپردازیم.

کسانی که به این ویروس مبتلا میشوند ممکن است بیماری آن ها شدید بوده و باید به سرعت بستری شوند و زیر نظر پزشک بمانند. اما بعضی ها هم هستند که بیماری آن ها خفیف بوده و میتوان از آن ها در خانه مراقبت کرد. افرادی هم هستند که دارای بیماری های تنفسی و بیماری ریوی بوده و به این دلیل در منزل بسیار از آن ها مراقبت میشود.

در مواردی که مراقبت در منزل اتفاق می افتد، یک پرستار آموزش دیده در این زمینه (HCW) تمام موارد بهداشتی و دیگر مسائل را بررسی میکند. او ارزیابی میکند که آیا بیمار و خانواده میتوانند بهداشت را در مسائل مربوط به ایزوله رعایت کنند یا خیر؟ (از جمله بهداشت دست، تمیز کردن خانه و…) موارد ایمنی را رعایت میکنند یا خیر؟ ( مثلا جلوگیری از خطر آتش سوزی هنگام استفاده از مواد ضدعفونی مانند الکل). در طول مراقبت از بیمار کرونایی در منزل باید افراد خانواده به نکات زیر توجه کرده و آن ها را رعایت کنند

  • برای فرد بیمار اتاق جداگانه ای به همراه تهویه مناسب (مثلا دارای پنجره باشد که باز بماند) در نظر گرفته شود.
  • حرکت بیمار در منزل محدود شود و فضاهایی هم که با او به اشتراک استفاده میکنید مثل حمام یا سرویس بهداشتی به حداقل برسد. توجه داشته باشید این فضاها دائم با موارد شوینده ضدعفونی شوند.
  • باید فاصله اجتماعی بین افراد خانواده و بیمار رعایت شود.
  • دست ها باید بعد از هر تماس با بیمار شسته شوند و بیمار نیز باید دست های خود را بطور دائم ضدعفونی کند. سعی کنید برای خشک کردن دست ها از حوله یکبار مصرف استفاده شود و اگر موجود نبود از حوله تمیز استفاده نموده و هنگام خیس شدن آن را عوض کنید.
  • تعداد افرادی که از بیمار مراقبت میکنند باید محدود باشند.
  • برای جلوگیری از پخش ترشحات تنفسی در هوا از ماسک استفاده شود و در صورت خیس یا آلوده شدن آن باید بلافاصله عوض شود. نباید ماسک ها با دست ها تماس پیدا کنند.
  • تا زمانیکه بیمار به طور کامل بهبود نیافته باشد، از هرگونه عیادت بیمار جلوگیری شود.
  • بیمار باید دارای ملحفه و ظروف غذای مخصوص به خود را داشته باشد. ملحفه های بیمار باید به طور دائم شسته و خشک شوند. در صورت استفاده از ماشین لباسشویی باید دمای آن ۶۰-۹۰ درجه سانتیگراد باشد.
  • اتاقی که بیمار در آن نگهداری میشود و تمام وسایلی که بیمار با آن در تماس است به طور مداوم باید ضدعفونی شوند.
  • تمام زباله های تولید شده (دستکش، ماسک و…) هنگام مراقبت از بیمار یا توسط خود بیمار باید در کیسه ای جداگانه ریخته شوند.

در مدت زمانی که بیمار در منزل در حال مراقبت میباشد باید خانواده او با پرسنل بهداشت عمومی در ارتباط باشند تا زمانی که بیمار به سلامت کامل برسد. اعضای خانواده نیز باید به بهداشت فردی خود بسیار توجه کرده و باید از سلامت خود مطمئن شوند تا از شیوع ویروس در تماس های خانگی پیشگیری شود.

ما در مرکز خدمات پرستاری ارسطو از بیماران شما بطور ویژه ای با کارشناسان با تجربه و متخصص خود مراقبت می کنیم.

 

Nurse 21
Nurse 21

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋