دستگاه ها جوجه کشی خانگی کاربرد های بسیاری در صنعت پرورش و جوجه کشی طیور دارند. پرورش دهندگان پرندگان زینتی، افرادی که میخواهند برای اولین بار شروع به جوجه کشی کنند و آنهایی که به این کار، به چشم شغل دوم نگاه میکنند، همگی از دستگاه های جوجه کشی خانگی استفاده میکنند.
بارزترین ویژگی این محصولات نسبت به ماشین های جوجه کشی صنعتی، ظرفیت و تعداد جایگیری تخم های نطفه دار در آنهاست. ظرفیت استاندارد این دستگاه ها بین 10 تا 300 عدد تخم میباشد. به این دلیل اندازه آنها کوچک و یا متوسط بوده و وزن زیادی ندارند. در نتیجه جابجایی آنها بسیار راحت و آسان است.
در بسیاری از شهرها و روستاهای کشور، مردم از راه جوجه آوری و پرورش پرندگان، کسب درآمد کرده و زندگی خود را میچرخانند. به همین منظور برای جوجه کشی از تخم پرندگان، از این دستگاه ها استفاده میکنند. اندازه کوچک آنها سبب شده تا به راحتی بتوانند در کنار اتاق و یا داخل منزل آنها را قرار دهند. دلیل نام گذاری دستگاه خانگی، بر روی این محصولات نیز همین مساله است.
ناگفته نماند که در صورت خرابی و آسیب دیدگی قطعات، تعمیر و رفع ایراد های وارد شده در دستگاه های خانگی بسیار راحت بوده و پرورش دهنده به آسانی میتواند سریعا نسبت به تعویض قطعات اقدام کند. برای اطلاع از قیمت ها و خرید دستگاه جوجه کشی خانگی و تجهیزات مورد نیاز، به وبسایت دی کیو شاپ مراجعه نمایید.
پاسخ ها