گرینوب میکوشد با 8 شرکت زیرمجموعه خود در بورس تهران پذیرش شود.
با اعلام خبر پذیرش «دیجی کالا» در بورس و «کافه بازار» در فرابورس، به نظر میرسد بازار سرمایه ایران درهای خود را به روی شرکتهای استارتاپی و فناورمحور گشوده است. دیگر بازیگران شناخته شده این حوزه نیز آماده ورود به بورس هستند؛ مانند گرینوب که مدتی است قدم در این راه گذاشته است. روز گذشته، «مهدی محمدی»، مدیرعامل این شرکت، با انتشار استوری مقابل در ورودی ساختمان بورس تهران، پیام آمادگی گرینوب برای پذیرش در بورس را منتقل کرد.
محمدی در گفتگو با دیجیاتو از تصمیم این شرکت دانشبنیان برای ورود به بورس تهران خبر داد و گفت: «گرینوب در تلاش است با شرکتهای زیرمجموعه خود که شامل 8 شرکت است و ذیل سرزمین نوآوری گرینوب تعریف شدهاند، در بورس تهران پذیرش شود و سهام آن طی ماههای آینده عرضه اولیه شود.»
او با اشاره به رونمایی از اهورا بهعنوان اولین اپراتور هوش مصنوعی ایران در نمایشگاه الکامپ امسال، اظهار کرد گرینوب اولین شرکت بورسی خواهد بود که در زمینه هوشمصنوعی و زیرساخت ابری فعالیت میکند و مسیر را برای ورود دیگر فعالان این صنعت نیز هموار خواهد کرد.
محمدی در پاسخ به سؤال دیجیاتو درباره آینده گرینوب پس از پذیرش و عرضه در بورس گفت:
«علاوهبر خدماتی که گرینوب تاکنون در زمینه زیرساختهای ابری و هوش مصنوعی ارائه کرده است، اولویت ما در دوره جدید فعالیت و پس از ورود به بازار سرمایه، هوشمندسازی صنایع است و در این راستا، راهکارهای تحول را به شرکتهای صنعتی، بهویژه صنایع حاضر در بازار سرمایه ارائه خواهیم داد.»
به گفته مدیرعامل گرینوب، این شرکت میخواهد با ورود به بازار سرمایه، بازار خود را گسترش دهد و منابع حاصل از عرضه اولیه سهام را در حوزه هوشمندسازی صنایع استفاده کند.
محمدی به تجربیات گرینوب در مسیری که تاکنون برای ورود به بورس طی کرده است، هم اشاره کرد و پیشنهاد مهمش برای دیگر متقاضیان ورود به این بازار «نظم و شفافیت مالی» است. به اعتقاد او آنچه بیش از همه در بازار سرمایه مد نظر است و باید طبق اصول و استانداردهای اقتصادی پیش برود، نظم مالی شرکتهاست.
محمدی معتقد است استارتاپها و شرکتهای فناوری که در برنامه میانمدت یا بلندمدت خود، ورود به بازار سرمایه را مد نظر دارند، باید از همین حالا این نظم و استاندارد را در کار خود پیاده کنند.
پاسخ ها