۱۲۸۰ دانشپذیر تاکنون به شکل مستقیم از خدمات آموزشی مجموعه RIT بهره بردهاند.
مجموعه RIT (Research Innovation Teams) که به ارائه خدمات در حوزه اختراعات و نوآوری میپردازد بهعنوان یک مدل Cross-Functional، فعالیت رسمی خود را از سال ۱۴۰۲ شروع کرده است.
در این مجموعه تیمهای مختلف با تخصصهای گوناگون مانند مهندسی، حقوقی، بازاریابی و پژوهش و توسعه به شکل همزمان و هماهنگ برای پیشبرد پروژههای نوآورانه همکاری میکنند.
مجموعهRIT فرآیندهایی از جمله تحلیل و طراحی مفهومی، تولید پروتوتایپ و MVP، تولید نیمه صنعتی و صنعتی، ثبت اختراعات، تدوین استراتژیهای بازار و مشاوره حقوقی را به شکل یکپارچه و با استفاده از فناوریهای پیشرفته ارائه میدهد. این مدل فرآیند توسعه را سرعت میدهد، سبب افزایش هماهنگی و کاهش هزینهها میشود و تاکنون منجر به موفقیتهای چشمگیری در حوزه نوآوری شده است.
این مجموعه که از سال ۲۰۲۳ بهعنوان دپارتمان فنی فدراسیون بینالمللی مخترعان (IFIA) معرفی شده است، در حال حاضر در ۴ کشور سوئیس، کانادا، امارات و ایران فعالیت میکند.
دستاوردهای مجموعه RIT
۱۲۸۰ دانشپذیر تاکنون به شکل مستقیم از خدمات آموزشی مجموعه RIT بهره بردهاند و ۹۲۰ دانشپذیر موفق به دریافت مدرک INV از این مجموعه شدهاند. (مدرک INV گواهی عضویت برای مخترعان واجد شرایط از سوی فدراسیون بینالمللی مخترعان (International Federation of Inventors’ Associations-IFIA اعطا میشود).
۴۵ نفر از علاقهمندان به حوزه نوآوری و اختراعات با استفاده از خدمات مجموعه RIT موفق به دریافت مدرک IFIA Academy شدهاند. ۷۶۰ نفر از فعالان این حوزه از طریق مجموعه RIT در مسابقه مخصوص اعضای فدراسیون بینالمللی مخترعان شرکت کردهاند. بهعلاوه، این مجموعه زمینه حضور ۱۱۰ نفر از فعالان حوزه نوآوری را در سایر مسابقات مرتبط فراهم کرده است.
از سایر دستاوردها و افتخارات مجموعه RIT میتوان به ۵۱ کتاب چاپشده و در حال چاپ و ۵۷ مقاله علمی چاپشده و در حال چاپ اشاره کرد.
خدمات مجموعه RIT به فعالان حوزه نوآوری و اختراعات
خدمات این مجموعه دامنه گستردهای از نیازهای علاقهمندان و فعالان حوزه نوآوری و اختراعات را پوشش میدهد. فعالان این حوزه میتوانند مسیر نوآوری را از ابتدا و تا انتها با مجموعه RIT طی کنند.
از خدمات مجموعه RIT میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
موتور هوش مصنوعی RIT
از خدمات دیگر مجموعه RIT میتوان به موتور هوش مصنوعی RIT اشاره کرد که بهعنوان دستیاری در حوزه اختراع و نوآوری در اردیبهشت ۱۴۰۳ رونمایی شد. این موتور هوش مصنوعی، فرآیند ایدهپردازی را در جهت ثبت، توسعه و پیادهسازی اختراع تسهیل میکند.
مأموریت این پلتفرم ایجاد فرصتهای آموزشی و همکاری برای افرادی است که به دنبال ارتقای دانش و مهارتهای خود در زمینه اختراعات هستند. همچنین این پلتفرم با ارائه منابع بر پایه اجماع APIهای گوناگون و ابزارهای تحلیلی، سعی در تسهیل فرآیند ایدهپردازی و بهبود اختراعات دارد، تا به این وسیله افراد بتوانند پتانسیل خلاقیت خود را به بالاترین میزان برسانند و ارزشهای جدیدی در جامعه ایجاد کنند.
کشف ایدهها، ارزیابی ایدهها، تولید پیشنویس اختراعات، پیادهسازی ایدهها از جمله خدمات این موتور هوش مصنوعی است. از مزایای موتور هوش مصنوعی RIT میتوان به ارائه پشتیبانی جامع، کاربرپسند بودن، ارائه راهنمایی حرفهای، جمعآوری دادههای تخصصی، پیشپردازش دادهها، امکان آزمایش و ارزیابی دادهها اشاره کرد.
فعالیتها و برنامههای آموزشی RIT
مجموعه RIT در راستای اهداف خود برای توانمندسازی علاقهمندان و فعالان حوزه نوآوری و اختراعات، فعالیتهای متنوعی انجام میدهد. برگزاری دوره آموزشی Innovation Masterclass در سال ۱۴۰۲ از این فعالیت بود. در این دوره که به شکل آنلاین برگزار شد، علاقهمندان حوزه نوآوری و اختراعات از ۲۴ کشور حضور داشتند و از محتوای این دوره که به سه زبان انگلیسی، فارسی و اشاره بهصورت همزمان ارائه میشد، استفاده کردند.
برگزاری دوره مشترک با بیمارستان رسول اکرم در حوزه اختراعات، امضای بیش از ۶ تفاهمنامه همکاری با کارگاههای فنی و مراکز علمی و دانشگاهی، برگزاری دورههای فنی و برگزاری دوره InnovAi بهعنوان اولین دوره در زمینه اختراعات با کمک هوش مصنوعی از جمله فعالیتهای RIT تاکنون بوده است.
از برنامههای پیشروی RIT میتوان به رونمایی از نسخه حرفهای RIT Engine و برگزاری دوره دوم InnovAi اشاره کرد.
پاسخ ها