حدود یک دهه پس از معرفی نسل اول سوپراسپرت رضوانی موتورز در آمریکا با نام رضوانی هیولا (Beast)، نسل دوم آن معرفی شد.
حدود یک دهه پیش، نخستین خودروی شرکت رضوانی موتورز در آمریکا با نام رضوانی هیولا (Beast) معرفی شد. این خودرو یک سوپراسپرت رودستر بود که توسط خودروساز ایرانی ساکن کالیفرنیا به بازار عرضه شد. پس از 9 سال، اکنون نسل دوم رضوانی هیولا درحال آمادهسازی برای عرضه به بازار است. برخلاف نسل اول که براساس آریل اتم 3 ساخته شده بود، نسل دوم این خودرو براساس شورولت کوروت محبوب توسعه یافته است.
رضوانی برای ساخت سوپراسپرت خود بر مبنای شورولت کوروت، پنلهای بدنه را بهطور کامل از فیبر کربن ساخته است. به گفته این شرکت، فیبر کربن بهکاررفته در ساخت مدل جدید Beast با فیبر کربن بدنه جنگنده F-35 یکسان است. همچنین تمامی بخشهای برقی خودرو از نو طراحی شده و درنهایت درهای بالپروانهای با درهای چرخشی معمولی جایگزین شدند.
بهینهسازیهای رضوانی برای مدل Beastا، تنها در بخش ظاهری رخ نداده است. موتور 6.2 لیتری هشتسیلندر خورجینی V8 کوروت بهواسطه دو توربوشارژر خود، میتواند تا 1014 اسببخار قدرت در رضوانی هیولا تولید کند. شتاب صفر تا صد این خودرو کمتر از 3 ثانیه است. البته علاوه بر پیشرانه و گیربکس هشتسرعته Tremec، لاستیکهای میشلین پایلوت اسپورت کاپ R2 نیز در شتابگیری این خودرو تأثیرگذارند. رینگهای سوپراسپرت رضوانی در جلو 20 اینچی و در عقب 21 اینچی هستند.
فضای داخلی رضوانی هیولا از مواد گرانقیمتی تشکیل شده است اما همچنان میتوان الگوهای کابین شورولت کوروت C8 را در این خودرو نیز مشاهده کرد. رضوانی به مالکان امکان سفارش پنلهای بدنه و شیشههای ضدگلوله را پیشنهاد میدهد.
همچنین یک کیت جاسوسی با کد 007 نیز برای رضوانی هیولا قابل سفارش است. این کیت شامل چراغهای بارق، یک آژیر، یک دستگاه مخابره داخل ساختمان، چندین نوع جعبه کمکهای اولیه، لاستیکهای ران فلت، ماسکهای گاز، تصویرگر حرارتی، اسپری فلفل، صفحه دود، دستگیره درها با تفنگهای لرزشگیر، حفاظت EMP، پیچهای آهنربایی مغناطیسی و فلزیاب میشود! به گفته «فریس رضوانی»، او این مجموعه را براساس الهامهای خود از فیلمهای جیمز باند و نایت رایدر درنظر گرفته است. از نسل دوم رضوانی هیولا تنها 20 نسخه ساخته خواهد شد که هرکدام 485 هزار دلار قیمت دارد.
پاسخ ها