این فناوری شارژ میتواند برق را حداکثر تا فاصله 20 سانتیمتری بهصورت بیسیم به گوشی برساند.
فناوری AirCharge شرکت چینی اینفینیکس در نمایشگاه CES 2024 به نمایش گذاشته شد. این شارژر از تشدید مغناطیسی با فرکانس پایین استفاده میکند و تا 25 وات برق را بهصورت بیسیم به دستگاهها ارائه میدهد. فناوری AirCharge تا فاصله 20 سانتیمتری (7.87 اینچ) (یعنی دو برابر نسخه آزمایشی قبلی اوپو) و تا 60 درجه در شعاع اطراف خود را پوشش میدهد. این شرکت همچنین از فناوری E-Color برای تغییر رنگ پنل پشتی گوشیهای خود رونمایی کرده است.
براساس گزارشی تازه، اینفینیکس میگوید که این پد شارژر برای کاربرانی که میخواهند گوشی خود را در حین بازی یا تماشای ویدیو شارژ نگه دارند، بدون اینکه کابلی مانع آنها شود، ایدهآل است.
با چنین فاصله شارژی، میتوانید پد AirCharge را در روی یک میز نصب کنید و گوشی خود را از فاصله دورتری در دست بگیرید. بااینحال، ممکن است این فناوری ناخواسته روی دیگر دستگاهها، بهخصوص اجسام فلزی، تأثیر بگذارد و دمای آنها را بالا ببرد. روشهایی برای تشخیص اجسام خارجی در شارژرهای بیسیم «دوبعدی» وجود دارد، اما زمانی که فضای شارژ از «دوبعدی» به «سهبعدی» تغییر کند، ارائه راهکار برای تشخیص موبایل از دیگر اجسام کمی دشوار میشود.
یکی دیگر از اقدامات ایمنی که باید درنظر داشت، کاهش ناگهانی فاصله بین تلفن و پد شارژ است که باعث بالابردن ناگهانی ولتاژ در موبایل میشود. اینفینیکس برای برطرفکردن چنین مسئلهای، یک مدار محافظ در برابر ولتاژ بالا اختراع کرده است که مانع بالارفتن ولتاژ میشود. این شرکت هنوز چهارچوب زمانی برای عرضه فناوری AirCharge را اعلام نکرده است.
اینفینیکس همچنین تکنولوژی تغییر رنگ E-Color خود را به نمایش گذاشت که از جوهر الکترونیکی Prism 3 برای تغییر الگوهای رنگی در پشت گوشی استفاده میکند. این ویژگی از هشت رنگ اصلی پشتیبانی میکند و میتوان بیش از 100 طرح و الگو را با آن درست کرد. جوهر الکترونیکی Prism 3 مصرف انرژی بسیار پایینی دارد و تأثیر چندانی روی باتری نمیگذارد. بهنظر میرسد که برای تغییر الگوی رنگ باید از اپلیکیشن مخصوصی استفاده کرد.
لنوو نیز در نمایشگاه CES امسال از فناوری جوهر الکترونیکی Prism 3 برای شخصیسازی بدنه لپتاپ خود استفاده کرده بود.
پاسخ ها