حمید پیمان فر

حمید پیمان فر

برنامه نویس ارشد در حوزه بازی سازی، ساکن هلند

داشتن مهارت های مرتبط با هوش مصنوعی، حقوق کارمندان را تا 40 درصد افزایش می دهد

برخورداری از مهارت‌های مرتبط با هوش مصنوعی تا 40 درصد حقوق کارمندان را افزایش می‌دهد

طبق تحقیق مؤسسه اینترنت آکسفورد، توانایی‌های مرتبط با هوش مصنوعی به‌طور میانگین 21 درصد حقوق کارکنان را افزایش می‌دهد.

طبق مطالعات جدید، کارکنانی که مهارت‌های مرتبط با هوش مصنوعی دارند، «باارزش» تلقی می‌شوند و حقوقشان 21 درصد بالاتر از میانگین خواهد بود. این افزایش ممکن است به 40 درصد هم برسد. مهارت‌هایی مثل یادگیری ماشینی، تنسورفلو، پردازش زبان طبیعی و علم داده از باارزش‌ترین مهارت‌ها در حوزه هوش مصنوعی هستند. طبق مطالعات انجام‌شده، میزان ارزشمندی هر مهارت به مکمل‌بودن آن مرتبط است.

براساس پژوهش مؤسسه اینترنت آکسفورد و مرکز علوم داده دانشگاه کپنهاگ، ترکیب مهارت‌های فردی با هوش مصنوعی یا دیگر مهارت‌های ارزشمند می‌تواند باعث افزایش چشمگیر حقوق کارکنان شود. مهارت‌های هوش مصنوعی ماهیتی بسیار «مکمل» دارند و می‌توان قابلیت‌های هوش مصنوعی را با طیف گسترده‌ای از مهارت‌های ارزشمند افراد ترکیب کرد. این تحقیق روی 962 مهارت و 25 هزار کارمند انجام گرفته است. نتایج نشان می‌دهند که ارزش اقتصادی مهارت یک فرد، با توجه به امکان مکمل‌بودن، یعنی اینکه آن مهارت چقدر می‌تواند با سایر شایستگی‌های او ترکیب شود، تعیین می‌شود.

برخورداری از مهارت‌های مرتبط با هوش مصنوعی تا 40 درصد حقوق کارمندان را افزایش می‌دهد

مهارت‌های ارزشمند مرتبط با هوش مصنوعی

گسترش فناوری‌های جدید، به‌ویژه هوش مصنوعی، به‌شدت بر ارزش مهارت‌ها تأثیر گذاشته است. به‌طور کلی، زبان‌های برنامه‌نویسی و علوم داده از باارزش‌ترین مهارت‌ها به شمار می‌آیند. از بین مهارت‌های متداول مرتبط با هوش مصنوعی، پنج مورد زیر از نظر اقتصادی ارزشمند هستند (میزان درصد نشان‌دهنده مقدار افزایش دستمزد ساعتی است):

  • یادگیری ماشینی (+40 درصد)
  • تنسورفلو (+38 درصد)
  • یادگیری عمیق (+27 درصد)
  • پردازش زبان طبیعی (+19 درصد)
  • علم داده (+17 درصد)

با توجه به پژوهشی دیگر، معیار ارزش هر مهارت به میزان مکمل‌بودن آن مربوط است. مهارت‌ها هیچ‌وقت به‌صورت مجزا مورد استفاده قرار نمی‌گیرند. این پژوهش مشخص می‌کند که کدام مهارت‌ها بیشتر دنبال شده و کدام مجموعه مهارت‌ها باهم تقاضا می‌شوند. با شبکه‌سازی مهارت‌ها می‌توان به میزان وابستگی به سرمایه انسانی رسید. این یافته‌ها کمک می‌کند که صاحبان کسب‌و‌کار و حتی سیاست‌گذاران، با شناخت ارزش مکمل‌سازی مهارت‌ها، کارمندان را به‌سمت یادگیری مهارت‌های مکمل راهنمایی کنند.

یافته‌ها حاکی از آن است که هرچه پتانسیل یک مهارت برای ترکیب با سایر مهارت‌ها بیشتر باشد، ارزش آن بالاتر می‌رود. مهارت‌هایی مانند تجزیه‌وتحلیل داده‌ها تا حدی ارزشمند هستند، زیرا می‌توان آن‌ها را با مهارت‌های باارزش دیگر ترکیب کرد. اما مهارت‌هایی مانند روتوش عکس را فقط می‌توان با مجموعه خاصی از مهارت‌ها ترکیب کرد و بنابراین ارزش کمتری دارند.

حمید پیمان فر
حمید پیمان فر برنامه نویس ارشد در حوزه بازی سازی، ساکن هلند

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋