پس از «فضه» اولین مجری خبر مبتنی بر هوش مصنوعی کویت، حالا ترکیه هم از مجری اخبار هوش مصنوعی خود رونمایی کرده است.
پس از «فضه» (Fedha)، اولین مجری خبر مبتنی بر هوش مصنوعی که توسط کویت معرفی شد، حالا ترکیه هم از مجری اخبار هوش مصنوعی خود رونمایی کرده است. برخلاف فضه، مدل مو، لباس و ظاهر این ربات خبرخوان در هر گزارش تغییر پیدا میکند.
در چند وقت گذشته مدلهای هوش مصنوعی مختلف و اغلب جالبی معرفی شدند که میتوانستند کارهای انسانها را انجام دهند. اکنون ترکیه نیز به این روند ادامه داده و هوش مصنوعی خبر خوان خود را به شکل یک «ربات مجری» طراحی کرده که میتواند آخرین اخبار را در شبکههای اجتماعی به دنبالکنندگان ارائه کند.
مجری اخبار هوش مصنوعی ترکیه که «الکسا» نام دارد، آخرین تحولات داخلی و جهانی را همراه با تصاویر به کاربران ارائه میکند. الکسا با پشتیبانی از موضوعات مختلفی از اقتصاد گرفته تا فناوری، جدیدترین اطلاعات موجود را در اختیار کاربران خود قرار میدهد.
نکته قابل توجه دیگر اینکه ظاهرا الکسا در گزارشهای مختلف تغییر میکند و او با لباسهای متفاوتی در آنها حضور پیدا میکند. این پروژه که هدف آن ترکیب رسانههای کلاسیک با هوش مصنوعی است، قصد دارد فعالیتهای روزنامهنگاری در شبکههای اجتماعی را مورد توجه خود قرار بدهد.
با این وجود، کویت و ترکیه اولین کشورهایی محسوب نمیشوند که تاکنون از یک مجری اخبار هوش مصنوعی رونمایی کردهاند، زیرا در سال 2018، خبرگزاری دولتی چین نیز از خبرخوان مجازی خود در قالب یک مرد با صدایی نسبتاً رباتیک رونمایی کرده بود.
رشد سریع هوش مصنوعی در چند وقت گذشته هرچند در زمینههایی مانند مراقبتهای بهداشتی مزایای جدیدی را ارائه کرده است، اما همچنین نگرانیهایی را بهخاطر احتمال انتشار اطلاعات نادرست و تهدید مشاغل انسانها ایجاد کرده است. بانک سرمایه گذاری گلدمن ساکس ماه گذشته اعلام کرده بود که هوش مصنوعی دوسوم مشاغل دنیا را تحتتأثیر قرار خواهد داد. همچنین «مارکو آرجنتی»، مدیر ارشد اطلاعات این شرکت گفته بود که مهندسان آن درحال آزمایش ابزارهای هوش مصنوعی برای کدنویسی خودکار هستند.
پاسخ ها