طی عرضه اولیه این نماد، حداکثر ۵۰۰ سهم به هر کد حقیقی و حقوقی با قیمت مبنای ۵۰۰۰ ریال تخصیص یافت.
نخستین عرضه اولیه سال انجام شد که طی آن سهام شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد در شرکت بورس تهران با مشارکت یکونیم میلیون نفر به متقاضیان حقیقی و حقوقی عرضه شد. برایناساس، ۱۲ درصد سهام شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد با نماد پیپاد در بازار دوم بورس اوراق بهادار تهران عرضه شده است. امروز تعداد ۳۶۰ میلیون سهم معادل ۱۲ درصد از سهام شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد در بخش «رایانه و فعالیتهای وابسته به آن» در فهرست نرخهای بازار دوم بورس تهران و نماد «پیپاد» به شیوه ثبت سفارش عرضه شد.
امروز، چهارشنبه، مراسم عرضه اولیه شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد در شرکت بورس تهران انجام شد. «محمود گودرزی»، مدیرعامل شرکت بورس تهران گفت: «یک میلیون و 544 هزار نفر در نخستین عرضه اولیه امسال بورس شرکت کردهاند. وی اظهار کرد: «در این عرضه اولیه به هر فرد 327 سهم رسید.»
«مسیح مشهدی تفرشی»، مدیرعامل شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد نیز در حاشیه این مراسم اظهار کرد: «امروز ۱۲ درصد از سهام شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد بهعنوان ششصدویکمین شرکت پذیرفته شده در بورس با نماد پیپاد عرضه شد. شرایط و اوضاع شرکت ما در سالهای اخیر فراتر از حد انتظار بوده است و این شرکت رتبه سوم و اول در مبلغ و تعداد تراکنشهای دستگاه پوزهای فعال را دارد. فناپ سهامدار عمده ماست که همین شرکت نیز در زیرمجموعه بانک پاسارگاد قرار دارد.»
مشهدی تفرشی تصریح کرد: «رشدیابندهترین شرکت PSP در سه سال گذشته بودیم؛ بهطوری که سال قبل رتبه نهم را داشتیم، اما اکنون از لحاظ مبلغ تراکنش رتبه سوم را بهدست آوردهایم.»
مشهدی تفرشی با اعلام اینکه شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد قرار است بهزودی وارد حوزه رسانه و خبررسانی شود، از ایجاد رسانه آرپا خبر داد که درزمینه «فینتک» فعالیت خواهد داشت. او برنامههای آینده این مجموعه را نیز اینچنین اعلام کرد: «برنامه افزایش سرمایه هم در آینده خواهیم داشت. امیدوارم در نوروز سبز با نماد بورس سبز، شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد روند سبزی داشته باشد.»
«شهاب جوانمردی»، رئیس هیئتمدیره پرداخت الکترونیک پاسارگاد نیز درباره برنامههای آتی فناپ به خبرنگاران گفت: «احتمالاً مستحضرید هلدینگ فناپ که زیرمجموعه بانک پاسارگاد است، بیش از 17 سال از عمرش میگذرد. طی تمامی سالهای گذشته، ما تلاش بر این داشتیم که زیرساختهایی را فراهم کنیم که کسبوکارهای حوزه صنایع مالی و یا صنایعی که در آنها حضور داریم، بتوانند ارزشافزودهای را برای سهامداران ایجاد کنند و برای مصرفکنندهها که یک رابطه پایدار و با انتفاع طرفینی شکل گیرد. پس از اینکه این خدمات و محصولات از یک بلوغ قابلتوجهی برخوردار شد، تصمیم گرفتیم بخشی از این ارزشافزوده را به جمع سهامداران عمومی بازار سرمایه برگردانیم؛ کسانی که بههرحال در تمامی سالهای گذشته حامیان کسبوکارهای کشور بودند و امروز خوشبختانه توانستیم اولین عرضهمان را انجام دهیم.»
جوانمردی ادامه داد: «اولین قولی که به سهامداران عزیز میدهیم، این است که با حمایت جدی کسبوکاری از این شرکت، این فرصت را فراهم کنیم که سرمایهگذاران بتوانند سود خوب و شیرینی را در طی سالهای مختلف کسب کنند و ماهم سهامداران وفادار و ماندگاری را در این مجموعه داشته باشیم.»
او از ورود داتین به بورس نیز در آینده نزدیک خبر داد و به دیجیاتو گفت: «در قدمهای بعدی شرکتهای بعدی گروه را آماده میکنیم تا وارد بازار سرمایه شوند. این را بهصورت جدی برای اولینبار وعده میدهم که ما تا قبل از پایان سال بتوانیم مجموعه داتین را هم به بازار سرمایه معرفی کنیم تا شرکتی که درحالحاضر ارائهدهنده خدمات بانکی و بیمهای بوده و شرکت بسیار خوشنام و معتبری در فضای تکنولوژی صنعت مالی است، بتواند دومین نماینده ما در بازار بورس باشد. متعاقباً برای سالهای بعدی هم کمکم شرکتهای دیگرمان را آماده و به بازار بورس عرضه میکنیم.»
جوانمردی به لزوم توجه بیشتر به شرکتهای فناورانه در بورس نیز تأکید کرد و گفت: «ما با نگاه به بازارهای معتبر بورس دنیا، پیغامهای مختلفی میتوانیم بگیریم. آن چیزی را که امروز میتوانم روی آن تأکید کنم، این است که آینده جدیتری در بازارهای سرمایه در انتظار شرکتهای تکنولوژی است. پس توجه سهامداران عزیز را به رصد وضعیت شرکتهای فناور در بازار بورس کشور معطوف میکنم. امیدوارم در آینده نهچندان دور هم سهم جدیتر از بازار بورس کشور داشته باشند و هم انشاءالله با مساعدت بورس تهران، شاهد این باشیم که این ارزشآفرینیها و سودآفرینیها از طریق بورس بتواند بهواسطه فعالیت جدی شرکتهای فناور به مردم ارائه شود.»
طی عرضه اولیه این نماد، حداکثر ۵۰۰ سهم به هر کد حقیقی و حقوقی با قیمت مبنای ۵۰۰۰ ریال تخصیص یافت. گفتنی است امروز تعداد ۳۶۰ میلیون سهم معادل ۱۲ درصد از سهام شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد در بخش «رایانه و فعالیتهای وابسته به آن» در فهرست نرخهای بازار دوم بورس تهران و نماد «پیپاد» به شیوه ثبت سفارش عرضه شد. شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد اولین شرکت زیرمجموعه فناپ است که در تیر ۱۴۰۰ پذیرش و در مرداد ۱۴۰۱ با نماد پیپاد در فهرست شرکتهای بازار دوم بورس اوراق بهادار تهران درج شده است. آنطور که اعلام شد، قرار است تا پایان سال شرکت داتین نیز از زیرمجموعههای فناپ وارد بورس شود. براساس آنچه پرداخت الکترونیک پاسارگاد در کدال درباره درآمد سالانه خود منتشر کرده است، درآمد این شرکت از کارمزد تراکنشها در فروردینماه سال ۱۴۰۱، ۳۵ میلیارد و شش میلیون و ششصد هزار تومان بوده و در پایان بهمنماه سال گذشته با رشدی ۵۷ درصدی، به ۵۵ میلیارد تومان رسیده است.
پاسخ ها