اولین بخش عمده در سیستم الکتریکی باتری است. باتری دستگاهی است که انرژی شیمیایی را به انرژی الکتریکی تبدیل می کند. جهت استارت زدن، روشنایی و تامین برق مورد نیاز خودرو از آن استفاده می شود. امروزه به دلیل مشکلات در باتری های نوع تر از جمله خطرات ناشی از اسید باتری، از باطری های نوع خشک در حال گسترش استفاده می شود. رایج ترین انواع باتری ماشین به دو دسته تقسیم می شوند. در این مطلب از وبسایت الو باتری، ارائه دهنده ی خدمات باتری شیراز، به بررسی آن ها می پردازیم.
باتری اتمی از صفحات دارای سرب آنتیموان و کلسیم تشکیل شده اند. این نوع باتری به کمی نگهداری نیاز دارد. با توجه به مواد تشکیل دهنده اتم های جدا شده از عناصر کمیاب مانند اورانیوم و همچنین تکنولوژی ساخت و عمر طولانی و استفاده ممتد از باتری آن را بسیار گران قیمت کرده است و همچنین برای استفاده در آب و هوای گرم استفاده می شود. در این باتری از سه چراغ استفاده شده رنگ سفید به معنای این که باطری شما خراب است و کار نمی کند، رنگ سبز یعنی باتری سالم است و رنگ قهوه ای یعنی باتری سالم است اما نیاز به شارژ دارد.
باتری اسیدی از صفحه سرب و کلسیم ساخته شده و به مراقبت احتیاجی ندارد. دارای عمر طولانی، شارژ سریع ، مقاومت در برابر شارژ بیشتر، کاهش خوردگی ترمینال ها و زمان مجاز جهت نگهداری کالا به مدت طولانی تر هستند. این نوع باتری ها نباید همیشه به صورت کامل شارژ شوند زیرا طول عمر باتری کم و کمتر می شود.
ماهی یک بار سطح الکترولیک باتری را بازدید کنید و در صورت نیاز آب مقطر اضافه کنید. ترمینال های باتری را در صورتی که قطب ها و بست ها زنگ زده باشد، با برس سیمی تمیز کنید. مطمئن بودن از شارژ باتری، در صورتی که الکترولیک باتری سولفاته شود. می توان صفحات باتری را با آب گرم و جوش شیرین شستشو داد. در صورت روشن نشدن خودرو زیاد استارت نزنید، این کار باعث تخریب قطعات باتری و قطع ارتباط صفحات با قطب های باتری به دلیل داغ شدن زیاد می شود. در صورت سولفاته شدن قطب ها و بست های باتری آن را با برس مویی و آب گرم و جوش شیرین شستشو دهید.
خدمات الو باطری:
پاسخ ها