mahla hajizadeh

mahla hajizadeh

ساختار گیربکس سایکلو

آرشا صنعت » گیربکس » معرفی گیربکس سایکلو + بررسی اجزای آن
معرفی گیربکس سایکلو + بررسی اجزای آن
5/5 - (1 امتیاز)
دنیای سیستم های انتقال نیرو روزانه پیچیده تر می‌شود و با گسترش صنایع مختلف نیاز آن ها به نوآوری‌های جدید در صنعت سیستم‌های انتقال گشتاور بیشتر می‌شود کارخانه های گیربکس سازی نیز از این رو محصولات خود را با کیفیت تر و متنوع تر می کنند و تکنولوژی های جدید را برای ترانسمیشن اعمال می کنند. گیربکس سایکلو یکی از انواع گیربکس صنعتی است. اما این گیربکس ها چه کاربردی دارند و در چه صنایعی استفاده می‌شوند؟ در ادامه این مقاله ویژگی های ان را نیز بررسی خواهیم کرد.

شما می‌توانید انواع گیربکس سایکلو را از آرشا صنعت با ضمانت اصالت کالا و قیمت مناسب خریداری کنید. برای دریافت مشاوره و استعلام قیمت با کارشناسان ما در واحد فروش تماس حاصل فرمایید.

ساختار گیربکس سایکلو
گیربکس سایکلو نسل جدید گیربکس بدون لقی یا Backlash است که ظاهری شبیه به گیربکس خورشیدی دارد. تنها تفاوت گیربکس خورشیدی با این گیربکس عدم وجود دنده پینیون است. یعنی به جای دنده پینیون از بلبرینگ با چرخش نامتعارف استفاده شده که می‌تواند نیرو گشتاور را از طریق اعمال بار لغزشی دو سطح انتقال دهد.

ویژگی بدون لقی در این گیربکس باعث شده تا 5 برابر بیشتر از دیگر گیربکس های صنعتی توانایی تحمل بار لحظه ای داشته باشد.

قطعات موتور گیربکس سایکلو
جالب است بدانید که این گیربکس ها از چرخدنده استفاده نمی‌کنند. اجزای تشکیل دهنده گیربکس CYCLO عبارت اند از:

دیسک
بیرینگ
بیرینگ خارج از مرکز
شفت خروجی
پین
بوش
بیرینگ های خارج از مرکز شامل قفسه، رولر و نشیمنگاه داخلی می‌باشند که هر کدام در صورت بروز هر گونه مشکل فنی قابلیت تعویض به صورت جدا گانه را دارند.

اجزای این گیربکس ۴ قسمت اصلی دارد:

شفت ورودی با سرعت بالا
بادامک سایکلویید به صورت تکی یا ترکیبی
میل بادامک یا رولر
شفت خروجی با سرعت پایین
نحوه کار گیربکس CYCLO
در این نوع گیربکس ها شافت ورودی، باعث به حرکت درآمدن یک یاتاقان خارج از مرکز می‌شود و آن یاتاقان نیز دیسک سیکلوییدی را در یک حرکت غیر معمول و سیکلوئیدی به حرکت در می‌آورد. سطح محیطی این صفحه به چرخ دنده ثابت وصل می‌شود که با پین ها و یا باعث به حرکت در آمدن غلتک های محور خروجی می‌شود. به دلیل سطح تماس بالا بین لقمه ها این گیربکس از مقاومت خوبی برخوردار است و در مقابل اضافه بار عملکرد نرم و روانی دارد. کاهش دور در این گیربکس به صورت تک مرحله ای می‌باشد.

موتور گیربکس سایکلو

مزایا
عکس العمل بسیار کم یا صفر در طول عملکرد
توع حرکت رولینگ به جای لرزش به صورت سطحی
طول عمر بالا و استهلاک بسیار پایین
قابلیت تحمل شوک بسیار بالا
مناسب کاربردهای خاص
سفتی پیچشی
راندمان بالا
طراحی صاف
ضریب تبدیل بالای 1:200 در سایز های کوچک
کارکردی آرام و بی صدا
تفاوت گیربکس های هلیکال و سایکلو
یکی از مهم ترین جنبه های تفاوت در این گیربکس ها این است که در گیربکس هلیکال هنگام درگیری دو چرخدنده فشار تنها بین دو دنده ای که با درگیر هستند تقسیم می‌شوند و سایر دنده ها فشاری تحمل نمی‌کنند تا خودشان درگیر شوند. همین امر سبب می‌شود که ما بر روی دایره گام شاهد تنش در دندانه هستیم. در ضمن به خاطر شکل دنده ها تنش در یک نقطه وارد می‌شود. عوامل گفته شده تاثیر بسیار زیادی در شکسته شدن دنده گیربکس دارند. در گیربکس های سایکلو تعداد دنده های درگیر دو سوم تعداد کل است یعنی اگر ۶۰ دنده وجود داشته باشد ۴۰ عدد درگیر خواهند بود. این سیستم سبب تقسیم فشار بین تمامشان شده و از شکستگی جلوگیری می‌کند.

مرجع

 

mahla hajizadeh
mahla hajizadeh

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋