GZING KALA

GZING KALA

فروشگاه اینترنتی لوازم خانگی گزینگ کالا
 ۱ نفر را دنبال می کند

بررسی تفاوت دستگاه های خردکن، آسیاب و غذاساز

تفاوت آسیاب، خردکن و غذاساز 
با پیشرفت تکنولوژی هر سال محصولات جدیدی برای راحتی کار شما وارد بازار می شود. عملکرد خیلی از محصولات تقریبا شبیه به هم می باشند که در هنگام خرید باید با دقت بیشتری آن را انتخاب کنید. در این مقاله قصد داریم تفاوت چند محصول از قبیل خردکن، غذاساز، آسیاب کن را برای شما باز گو کنیم تا بتوانید با دقت بیشتری محصول را خریداری کنید. اگر قصد خرید جهیزیه دارید و نمی دانید که کدام محصول راخریداری کنید با خواندن این مقاله می توانید به بهترین نتیجه برای خرید برسید. گاهی با خرید یک محصول می توانید از آن به جای چند محصول استفاده کنید. خردکن، غذاساز، آسیاب کن هر یک کاری را انجام می دهند اما سبیه به هم نیز هستند. در ادامه به معرفی تفاوت غذاساز و خردکن و آسیاب می پردازیم.

 مطالب برگرفته از سایت گزینگ کالا
غذاساز چیست؟
غذاساز دارای تعداد زیادی قطعات می باشد که هر یک کاری را انجام می دهند. غذا ساز ها دارای یک ظرف اصلی هستند که هر قطعه با توجه به کاری که انجام  می دهد را بر روی آن نصب می کنند. غذاساز از دیسک های رنده، تیغه های مختلف، سری همزن، خمیرزن و … برخوردار می باشند. این قطعات داخل ظرف غذاساز قرار می گیرند و نیازی نیست هر بار قطعه را روی ظرف جداگانه ای قرار دهید. با داشتن این ویژگی از کثیف شدن ظرف ها نیز کاسته می شود. غذاساز ها را طوری طراحی کرده اند که می توانید مخلوط کن، آب مرکبات گیری، آب میوه گیری، آسیاب و…. را بر روی همان موتور اصلی جای گذاری کنید.

با استفاده از غذا ساز می توانید کارهایی مانند له کردن، رنده کردن، پوره کردن، برش زدن را به راحتی انجام دهید. با خرید یک غذا ساز دیگر نیازی نسیت چندین محصول را خریداری کنید و می توانید در هزینه ها نیز صرفه جویی کنید.

غذاساز تک کاره و غذاساز چندکاره
غذاساز ها انواع گوناگونی دارند که می توانید با توجه به بودجه و استفاده ای که از آن می کنید یکی از مدل ها را خریداری کنید. دستگاه غذاساز ها به دو دسته تک کاره و چند کاره تقسیم می شوند. ساده ترین نوع غذاسازهای تک کاره هستند که از تعدادی دیسک و چند صفحه مختلف از رنده تشکیل شده اند. نوع دیگر غذاساز ها، غذاساز چند کاره هستند که که به غیر از رنده ها ا زتعداد یلوازم جانبی نیز برخوردار هستند که برا یآسیاب کن، مخلوط کن و آبمیوه گیری از آن استفاده می شود. کار با غذاساز چند کاره خیلی لذت بخش تر از غذاساز تک کاره می باشد.

 

غذاساز تک کاره و غذاساز چندکاره

 

دیسک‌ها و صفحات رنده غذاساز
غذاساز ها دارای دیسک و صفحات برش با شکل های گوناگون هستند که در اندازه های مختلف در بازار موجود می باشند. دیسک های غذا ساز در دو نوع درشت و ریز وجود دارند که می توان از ان ها برای خرد کردن و تکه تکه کردن انواع سبزیجات استفاده کرد. این دیسک ها را می توانید برای تهیه هر نوع سالاد، انواع کوکو، خرد کردن سبزی، تهیه سوپ و… به کار ببرید. دیسک غذاساز دارای قطعه ای است که از آن برای خلال کردن اسفاده می شود و به راحتی می توانید میوه جات و سبزیجات را با  آن خلال کنید. دیسک پوره ساز نیز همراه این غذاساز وجود دارد که دارای سوراخ های ریزی برای پوره کردن سیب زمینی، درست کردن رب گوجه فرنگی و… استفاده می شود.

از دیگر رنده های این غذا ساز  می توان به رنده چیپسی ضخیم و درشت، رنده نگینی اشاره کرد. دارای یک دیسک دیگر است که برای تهیه انواع سس، همزدن مواد کیک و انواع مایعات از آن استفاده می شود.

 

بررسی تفاوت دستگاه های خردکن، آسیاب و غذاساز

 

تیغه های خردکن و همزن غذاساز
غذاساز دارای لوازم جانبی متععدی می باشد که یکی از آن ها تیغه های خردکن و همزن می باشد. با وجود تیغه های غذاساز و تیغه های پلاستیکی عملکرد دستگاه بهتر می شود و کار ها سریع تر انجام می شود. تیغه های خردکن برای چرخ کردن و خرد کردن انواع میوه، سبیزجات، آجیل و… بسیار پر استفاده هستند. از تیغه های پلاستیکی که مراه غذا ساز است برای ورز دادن خمیر ومواد کیک استفاده  می شود. با وجود این امکاناتی که در غذا وجود دارد تهیه یک غذاساز برای هر خانه ای لازم است و م یتوانی خیلی راحت کار های خود را انجام دهید.

آسیاب کن غذاساز
آسیاب کن یکی دیگر ا زقطعات همراه غذاساز می باشد که معمولا همراه با غذاساز های چند کاره موجود می باشد. با اسفاده از آسیاب کن می توانید انواع خشکبار، ادویه جات، سبزیجات خشک و دانه های روغنی را خرد کنید. کار با آسیاب کن آسان بوده و تنها کافی است که مواد را داخل آن ریخته و ظرف را برعکس کنید و به پایه و تیغه های آسیاب کن متصل کنید. بعد از انجام این مراحل آسیاب را بر روی بدنه اصلی غذاساز قرار دهید و کامل بچرخانید تا محکم شود و با کمک کنترل پنل دستگاه تنظیمات سرعت را فشار دهید.

 

آسیاب کن غذاساز

 

مخلوط کن غذاساز
در معرفی های قبل به توضیح انواع رنده، دیسک، آسیاب کن و تیغه ها پی غذاساز پرداختیم. غذاساز دارای یک قطعه دیگر به نام مخلوط کن نیز می باشد که یکی از مهم ترین قطعه های غذاساز به حساب می آید. این قطعه بیشتر با غذاساز های چند کاره عرضه می شود که برای تهیه انواع  اسموتی و نوشیدنی ها قابل استفاده می باشد. استفاده کردن از این قطعه بسیار راحت است و تنها کاری که لازم است انجام دهید این است که مخلوط کن را بر روی بدنه ی غذاساز قرار دهید و بچرخانید تا مخلوط کن شروع به کار کند.

خردکن چه کاربردی دارد؟
خردکن یکی از قدیمی ترین لوازم آشپزخانه به حساب می آید که تقریبا در هر منزلی پیدا می شود. خانمی پیدا نمی شود که ا زخرد کن استفاده نکرده ابشدو خردکن ها به دو دسته برقی و دستی تقسیم می شوند. خرد کن برقی عملکرد و سرعت بهتری نسبت به خردکن دستی دارد و طرفداران بیشتری نیز دارد. با استفاده از خردکن برقی دیگر نیازی به چاقو ساطور و … برای خرد کردن نخواهید داشت. خردکن های ربقی از قدرت موتور بالایی برخوردرا هستند. خردکن ها در مقایسه با غذا ساز ها تک کاره هستند و می توانید مواد را یا خیلی ریز و یا درشت با آن خرد کنید. سرعت خردکن ها متفاوت است و در یک سرعته و چند سرعته موجود می باشند. 

از دستگاه خردکن می توانید برای خرد کردن اخشکبار، سبزیجات، انواع میوه جات، چاشنی ها، ادویه جات و انواع گوشت استفاده کنید. غذا ساز ها دارای چند تیغه هستند که در داخل ظرف اصلی برای خرد کردن قرار می گیرند. یکی از نکای که در هنگام خرید خردکن باید به ان توجه کنید جنس تیغه و تیز بودن آن هاست. هر چقد رتیغه ها تیز تر باشند خردکن شما با کیفیت بیشتری مواد را خرد می کند
محفظه خردکن
از مهم ترین قسمت های یک خردکن برقی محفظه آن می باشد که مواد غذایی را درون خود نگه می دارد. موادی را در این محفظه می ریزید در این قسمت خرد می شود و گنجایش آن به لیتر محاسبه می شود. خردکن ها ظرفیت های مختلفی دارند و شما باید با توجه به میزان استفاده ای که از این محصول دارید آن را خریداری کنید. جنس این محفظه ها از شیشه، پلاستیک یا استیل می باشند.

 

تیغه‌ های خردکن
تیغه های خردکن وظیفه خرد کردن مواد را بر عهده دارند. جنس تیغه ها را معمولا از استیل ضد زنگ می سازند و به راحتی هر نوع موادی از قبیل گوشت، سبزیجات، خشکبار و … را می توان با ان خرد کرد. هرچقد رتیغه ها تیز تر باشند مواد با کیفیت بیشتری خرد می شوند و مواد یک دست تری تحویل می گیرید. تیغه های خرد کن قابلیت جداشدن دارند و به راحتی شسته می شوند.

 

تیغه‌ های خردکن

 

موتور الکتریکی غذاساز
از موتور الکتریکی برای چرخاندن و حرکت دادن تیغه ها استفاده می شود. هر چقدر توان موتور خردکن بالاتر باشد دستگاه با کیفیت تری خواهید داشت. توان موتور خردکن با وات  محاسبه می شود در نتیجه در هنگام خرید خردکنی با توان موتور بالا خریداری کنید.

درپوش غذاساز
قسمت بعدی غذاساز قطعه ای به نام درپوش است که نقش مهمی در تمیز ماندن مواد داخل ظرف دارد. شاید در هنگام خرید خردکن به قسمت در پوش توجه نکنید اما درپوش نقش بسیار مهمی در اینکه مواد به محیط پخش نشود دارد.

آسیاب چه کارهایی انجام می‌دهد؟
آسیاب کن از اولین لوازمی بود که برای خرد کردن تولید شد. با استفاده از آسیاب کن گندم و جو را برای تهیه نان  استفاده می کردند. آسیاب کن ها در بین مردم از محبوبیت بالایی برخوردار بودن و این محبوبیت تا به امروز نیز ادامه دارد. امروزه از آسیاب کن ها بیشتر در داروخانه های گیاهی و قنادی ها استفاده می شود. آسایب کن ها نیز در دو دسته برقی و دستی تولید می شوند که طبق معمول استفاده از نوع برقی طرفدار بیشتری دارد. از آسیاب کن برای پودر کردن و خرد کردن هر مواد خشکی می توانید استفاده کنید. از معروف ترین آسایب کن های موجود در بازار می توان به آسای ب کن بومن اشاره کرد.


تفاوت غذاساز و خردکن در چیست؟
برای خرید هر یک از این سه محصول لازم است میزان بودجه خود را در نظر داشته باشید و قطعا خرید یک غذاساز چند کاره نیاز به هزینه کردن بیشتری دارد. اینکه بتوانید با یک محصول چنیدن کار را انجام دهید بسیار رضایت بخش تر خواهد بود. خردکن ها از قیمت کمتری برخوردار هستند. غذا ساز ها به دلیل اینکه قطعات زیادی دارند فضای بیشتری نسبت به خردکن و آسیاب کن ها  می گیرند و داخل کابینت ها بیشتر اشغال می کنند. از لحاظ ظاهر نیز تفاوت زیادی با هم دارند و موادی که می توانید با غذاساز آماده کنید بسیار بیشتر از خردکن و آسیاب کن می باشد.

تفاوت دیگر غذاساز با خردکن برقی این است که باید قطعات بیشتری را شستشو دهید اما خردکن تعداد قطعت کمتری دارد. از دیگر تفاوت این دو محصول این است که غذاساز دارای جنس بدنه شفاف و قابل دیدن می باشد و می توانید کاسه های ان را جدا کنید. اما در خردکن ها جداسازی محفظه وجود ندارد. غذاساز به یک دستیار در آشپزخانه تبدیل شده است.

 

تفاوت غذاساز و خردکن در چیست؟

 

تفاوت قیمت غذاساز و خردکن
خردکن و غذاساز از نظر قیمت دارای تفائت زیادی هستند و مطمئنا قیمت غذاساز با توجه اینکه دارای قطعات بیشتری است از قیمت بالاتری برخوردار است. خردکن برقی در مقایسه با غذاساز از نظر اندازه، کارایی که دارد، گنجایش و میزان عملکردی که دارد از قیمت ارزانتری برخوردار می باشد. همچنین خردکن ها نیز به دلیل اینکه در دونوع برقی و دستی موجود می باشند از نظر قیمت با هم فرق دارند. خردکن از آن دسته محصولاتی می باشد که هر قشر از جامعه می تواند ان را خریداری کند.

تمیز کردن غذاساز و خردکن
تمیز کردن غذاساز نسبت به خردکن سخت است زیرا قطعات بیشتری دارد و باید وقت بیشتری برای تمیز کردن آن بگذارید. جدیدا غذاساز ها را طوری تولید می کنند که بتوانید به راحتی ان را در ماشین ظرفشویی قرار دهید. در مقابل غذاساز خردکن قرار دارد که به دلیل قطعات کمی که دارد به راحتی شسته می شود و خیلی سریع تر تمیز می شوند. برای شستن خردکن به مواد شوینده زیادی نیازی ندارید و به راحت یمی توانید ان را تمیز و خشک نمایید.

راهنمای خرید آسیاب برقی
آسیاب برقی یکی دیگر از لوازم پر کاربرد برای خرد کردن مواد است که در آشپزخانه، عطاری ها، داروخانه ها و..غیر مورد استفاده قرار می گیرد. از آسیاب برقی می توانید برای خرد کردن هر گونه مواد جامد به قطعات کوچکتر استفاده کنید. آسیاب برقی برای خرد و پودر کردن انواع ادویه جات بسیار مناسب می باشد. با استفاده از آسیاب برقی می توانید به خرد کردن سریعتر و راحت تر مواد غذایی سفت و سخت بپردازید.

تیغه دستگاه آسیاب برقی
همانطور که می دانید آسیاب برقی می تواند مواد سخت وسفت را به خوبی خرد کند بنابراین باید دارای یک تیغه مقاوم و تیز باشد. اگر تیغه دستگاه تی زو برنده نباشد نمی تواند مواد را به خوبی خرد و پودر کند و در سرعت عمل دستگاه نیز تاثیر زیادی می گذارد. بنابراین در هنگام خرید به جنس تیغه ها توجه زیادی بفرمایید. آسیابی خریداری کنید که دارای چند تیغه باشد با دارا بودن چند تیغه سرعت عمل و عمر دستگاه افزایش پیدا خواهد کرد. 

قدرت آسیاب 
از مهمترین بخش های یک آسیاب برقی قدرت توان موتور آن است که باید توجه زیادی به آن شود. هر چقدر قدرت موتور بیشتر باشد آن محصول از قدرت بالاتری برخوردار خواهد بود. توان موتور آسیاب های برقی خانگی موجود در بازار بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ وات می باشد اما توان موتور آسیاب های برقی صنعتی بیشتر از ۵۰۰ وات می باشند.

GZING KALA
GZING KALA فروشگاه اینترنتی لوازم خانگی گزینگ کالا

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋