GZING KALA

GZING KALA

فروشگاه اینترنتی لوازم خانگی گزینگ کالا
 ۱ نفر را دنبال می کند

معرفی ۹ ترفند کاربردی برای پخت سریع گوشت

 معرفی چند روش موثر برای پخت سریع تر انواع گوشت

مطالب برگرفته از سایت گزینگ کالا 

از پر مصرف ترین مواد غذایی که در طول هفته از آن استفاده می شود و دارای پروتئین و مواد معدنی زیادی هستند گوشت ها می باشد. پختن گوشت روش های مختلفی دارد و می توان غذا های زیادی با آن درست کرد. کمتر کسی وجود دارد که به گوشت علاقه ای نداشته باشد و از خوردن آن اجتناب کند. تقریبا هر مدل خورشتی که درست می شود از گوشت برای بهتر شدن مزه آن به کار می رود. به دلیل این که مشغله های زندگی زیاد شده است و فرصت کمی برای آشپزی داریم، بنابراین باید به دنبال بهترین روش ها برای پخت سربع گوشت باشیم.  خیلی از افراد نمی دانند که گوشت با چه روش هایی زود پخته می شود و می توان گوشت را در کمترین زمان پخت.

اگر به دنبال یادگیری ترفند های پخت سریع گوشت هستید برای اینکه غذای مورد علاقه خود را در کمترین زمان آماده کنید تا پایان این وبلاگ با ما همراه باشید. گوشت سفت را چگونه نرم کنیم؟ گاهی بدون آن که شناختی از گوشت داشه باشیم آن را خریداری می کنیم که ممکن است گوشت کمی سفت باشد. نرم و آبدار کردن گوشت های سفت و زود پختن گوشت خورشتی در این شرایط کمی سخت و دشوار است. اینکه برای پخت گوشت مدت زمان زیادی را بگذارید و همچنان سفت باشد بسیار آزار دهنده خواهد بود. در این وبلاگ روش هایی که در پخت سریع گوشت به شما کمک می کند را به شما خواهم گفت و بهترین وسیله هایی که می توانید برای پخت گوشت استفاده کنید را به شما می گویم.

آیا جوش شیرین باعث زود پختن گوشت میشود؟

در پاسخ به این سوال باید بگوییم که استفاده از جوش شیرین یکی از ترفند های پخت سریع گوشت می باشد. جوش شیرین فیبر موجود در گوشت را تجزیه می کند و در نتیجه باعث نرم شدن گوشت می شود. کمی جوش شیرین را روی سطح گوشت بریزید و به خوبی روی آن میکس کنید. هر دو طرف گوشت را به جوش شیرین آغشته کنید و به مدت ۳ تا ۵ ساعت درون یخچال نگهداری کنید. قبل از اینکه گوشت را برای پختن آماده کنید گوشت را به خوبی بشویید تا تمام جوش شیرین از روی آن پاک شود. اگر جوش شیرین روی گوشت باقی بماند باعث می شود که طعم گوشت  تغییر کنید و طعم بسیار بدی بدهد. زمانی که از جوش شیرین استفاده می کنید نباید از آبلیمو و سرکه استفاده کنید.

از کیوی برای پخت سریع گوشت استفاده کنید

یکی از میوه هایی که برای طعم دار کردن و نرم کردن گوشت استفاده می شود کیوی است. با استفاده از کیوی می توانید به راحتی گوشت را نرم کنید و آن را از سفتی خارج کنید. از کیوی به دو روش می توانید برای نرم کردن گوشت استفاده کنید که راحت تر بتوانید گوشت را بپزید.

  • روش اول پوره کردن کیوی است به این صورت که پوست کیوی را جدا کرده و کیوی را به قطعات کوچک تقسیم کنید. بعد از خرد کردن کیوی آن را درون مخلوط کن بریزید و یا از گوشتکوب برقی برای له کردن و پوره کردن آن استفاده کنید. گوشت را به پوره کیوی آغشته کنید و آن را به مدت یک روز در یخچال نگهداری کنید. برای استفاده از گوشت آن را به خوبی بشویید سپس آن را بپزید.
  • روش دیگری که وجود دارد این است که کیوی را از وسط نصف کنید و آن را بر روی گوشت بمالید. گوشت را برای چند ساعت در یخچال نگهدارید و سپس آن را بپزید. اگر به کیوی حساسیت دارید قبل پختن به خوبی بشویید.

کوبیدن گوشت برای پخت آسانتر

کوبیدن گوشت علاوه بر اینکه باعث زود پخته شدن آن می شود در زمان های قدیم از آن به عنوان گوشت چره کرده نیز استفاده می کردند. زمانی که چرخ گوشتی برای چرخ کردن گوشت وجود نداشت از کوبیدن گوشت برای تهیه انواع کوفته و شامی کباب و کباب تابه ای استفاده می کردند. گوشت را تا حدی می کوبیدند که مانند گوشت چرخ کرده می شد و سپس از آن استفاده می کردند. برای نرم تر شدن گوشت نیز بهترین روش است و باعث می شود در کمترین زمان ممکن بپزد.

 

کوبیدن گوشت برای پخت آسان تر

 

استفاده از چای خشک برای زود پختن گوشت خورشتی

یکی دیگر از موادی که برای زودتر پخته شدن گوشت می توانید از آن استفاده کنید چای خشک می باشد. استفاده کردن از چای خشک یکی از روش های پخت سریع گوشت می باشد که تاثیر زیادی نیز دارد. برای زود پخته شدن خورشت و گوشت خود می توانید نصف قاشق چای خوری چای خشک را به غذای خود اضافه کنید. با اضافه کردن چای خشک گوشت نرم تر می شود و در نتیجه زود تر می پزد. برای اینکه تفاله چای درون خورشت دیده نشود می توانید چای را درون یک کیسه پارچه ای تمیز بریزید و آن را حدود نیم ساعت تا یک ساعت درون خورشت بیندازید. با استفاده از این روش دیگر مجبور نیستید نگران تفاله چای باشید. روش دیگر و بهتر استفاده از چای های کیسه ای است.

از سرکه برای پخت سریع گوشت استفاده کنید

استفاده کردن از مواد اسیدی برای پخت گوشت ترفند سریعی برای زود پخته شدن است. با استفاده از سرکه و آبلیمو می توانید خیلی سریع گوشت را نرم کنید و آن را بپزید. سرکه و آبلیمو علاوه بر اینکه باعث نرمی گوشت می شوند به بهتر شدن طعم گوشت نیز کمک زیادی می کند. گوشت را به مدت یک شب به آبلیمو و یا سرکه آغشته کنید و آن را درون یخچال قرار دهید. می توانید گوشت را با یک چنگال سوارخ کنید و قبل از اینکه آن را بپزید گوشت را درون سرکه و یا آبلیمو قرار دهید. گوشت را قبل از پختن خوب بشویید.

 

معرفی 9 ترفند کاربردی برای پخت سریع گوشت

 

پختن گوشت خورشتی به‌روش سریع

خورشت یکی از خوشمزه ترین و پر طرفردار ترین غذاهایی است که در ایران طرفداران زیادی دارد. برای تهیه انواع خورشت اغلب از گوشت استفاده می شود و محبوب ترین خورشت ها، خورشت قیمه، قورمه سبزی و … می باشد. بنابراین بایدگوشتی که برای تهیه خورشت استفاده می شود نرم باشد و زود بپزد تا خورشتی جا افتاده و خوش طعم داشته باشیم. برای اینکه گوشت داخل خورشت شما خوب بپزد باید آن را حتما به دمای محیط رسانده باشید. نباید از گوشت یخ زده استفاده کنید زیرا یخ بودن گوشت باعث می شود خورشت شما دیر آماده شود و آن طعم اصلی وخوشمزگی را نداشته باشد.

یخ گوشت را کاملا باز کنید و سپس آن را بپزید. روش دیگر این است که در زمان مناسبی رب و نمک خورشت را اضافه کنید. اگر در زمان نادرست رب و نمک را اضافه کنید  باعث دیرپز شدن گوشت می شود. بهترین زمان برای اضافه کردن نمک و رب زمانی است که گوشت خوب پخته شده باشد. برای بهتر جا افتادن خورشت و سریع پخته شدن گوشت زیر شعله کم کنید و بگذارید آهسته پخته شود.

علت دیرپز بودن گوشت گوسفند

از سر سخت ترین گوشت هایی که دیر می پزد گوشت گوسفندی می باشد. گوشت گوسفندی یکی از سالم ترین و مقوی ترین گوشت ها در بین انواع گوشت می باشد. برای پختن گوشت باید زمان بیشتری را اختصاص دهید. دیللی دیر پز شدن گوشت گوسفندی ضخامت زیاد فیبر عضلانی ان است. سن گوسفندی که گوشت آن را می پزید در سریع پخته شدن آن تاثیر زیادی دارد. هر چقدر سن گوسفند بیشتر باشد گوشت آن دیر تر می پزد و زمان بیشتری برای پختن لازم دارد.

برای زودتر پخته شدن گوشت گوسفندی در هنگام خرید حتما به نوع گوشت دقت کنید و گوشتی تهیه  کنید که ضخامت کمی داشته باشد و تازه باشد. گوشتی که دیرپز است به راحتی از طریق رنگ آن قابل تشخیص است. رنگ گوشتی که تازه است و زود می پزد صورتی مایل به قرمز است. اما رنگ گوشتی که دیر پز است رنگ تیره تری دارد و رنگ آن قرمز بسیار تیره می باشد. گوشتی که تازه است بوی مطبوعی دارد و به انگشتان دست هم نمی چسبد.

 

علت دیرپز بودن گوشت گوسفند

 

برای گوشت دیرپز چه باید کرد؟

روش های مختلفی برای زود پخته شدن گوشت وجود دارد که در بالا به آن اشاره کردیم. اما برای زود پخته شدن گوشت می توانید از لوزامی که برای آشپزخانه لازم است نیز استفاده کنید تا در کمترین زمان ممکن گوشت را برای شما بپزد. استفاده کردن از انواع زود پز برقی و گازی، مایکروفر، سرخ کن و … از ساده ترین روش ها برای پختن گوشت است. در ادامه مطالب به توضیح هر یک از این لوازم آشپزخانه می پردازیم و روش استفاده از آن ها را برای شما خواهیم گفت.

استفاده از زودپز برای پخت گوشت

زودپز یک وسیله ای است که غذا را با یک فشار بالا می پزد. زودپز از یک فشار بخار که درون دیگ وجود  دارد و محکم بسته می شود استفاده می کند. برای پخت گوشت با زود پز به این صورت باید عمل کنید تا بهترین طعم گوشت را داشت باشید. اگر از زود پز برقی استفاده می کنید باید برنامه و زمان پخت را مشخص کنید و اما اگر از زودپز روگازی استفاده می کنید؛ زودپز را روی اجاق گاز بگذارید و تنظیم فشار را انتخاب کنید و حرارت اجاق گاز را تنظیم کنید.

حال غذا، ادویه جات و مایع را به درون دیگ زودپز بریزید در دستگاه را ببنیدید و از محکم بودن و درست قرار گرفتن سوپاپ مطمئن شوید. تنظیمات فشار را انتخاب کنید و صبر کنید تا داخل دستگاه از فشار پر شود و بعد از زمان مشخصی پخت و پز با فشار آغاز می شود. برای پخت گوشت با زود پز در یک ساعت گوشت به طور کامل می پزد. از زودپز می توانید برای برشته شدن، آب پز کردن، بخارپز کردن، درست کردن خورشت و یا کباب کردن استفاده کنید.

 

نحوه پختن گوشت در سرخ کن های بدون روغن

یکی از وسایل آشپزخانه که چند سالی است وارد بازار شده است و در بین مردم محبوبیت زیادی پیدا کرده است سرخ کن های بدون روغن هستند. استفاده از این محصول به دلیل استفاده از روغن خیلی کم کالری و کلسترول غذاها را کاهش می دهد و یک رژیم غذایی بسیار سالم به حساب می آید. سرخ کن با استفاده از فناوری جریان هوای گرم کار می کند به این صورت که زمانی که سرخ کن روشن می شود المنت های حرارتی که در زیر سبد سرخ کن قرار دارند گرم می شوند و گرما را در سرخ کن پخش می کنند.

گرمایی که تولید می شود به وسیله فن هایی که در دستگاه وجود دارد در داخل سرخ کن به گردش در می آید و به وسیله هوای گرم آب مواد غذایی گرفته می شود و همین امر باعث پخته شدن و نرم شدن گوشت  می شود. قبل از اینکه گوشت را داخل سرخ کن بگذارید آن را از یخچال بیرون آورده تا به دمای محیط برسد. حال گوشت را در دمای مناسب به مدت ۵ دقیقه گرم کنید، گوشت را با ادویه جات و کمی روغن زیتون آغشته کنید تا مزه دار شود. اکنون گوشت را به صورت لایه لایه در سبد سرخ کن بچینید و بگذارید هر طرف گوشت به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.

طرز تهیه گوشت در مایکروفر با طعم بی نظیر

روش دیگر برای پخت سریع گوشت استفاده از مایکروفر است. برای پخت گوشت در مایکروفر به این صورت عمل کنید که گوشت را به اندازه دلخواه برش دهید و آن را با هر موادی که دوست دارید مزه دار کنید. مواد را داخل یخچال بگذارید تا موادی که به آن آغشته کرده اید به خورد آن برود. حال گوشت را با هر سبزیجاتی که دوست دارید و یا اینکه به طور جداگانه در داخل سینی مایکروفر قرار داده و به هر میزانی که دوستدارید پخته شود زمان را برای آن تعیین کنید.

GZING KALA
GZING KALA فروشگاه اینترنتی لوازم خانگی گزینگ کالا

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋