گیتا خوش صدا

گیتا خوش صدا

دانشجوی موسیقی، نوازنده تار، علاقمند به یادگیری، عاشق رقص و آواز
توسط ۳ نفر دنبال می شود
 ۳ نفر را دنبال می کند

فغانی از پایان کارلوس کی روش در عمان خبر داد

شاگردان کارلوس کی‌روش که در آستانه صعود به جام جهانی قرار داشتند، مقابل امارات در مرحله پلی‌آف جام جهانی فوتبال شکست خوردند.

برترین‌ها:  در یکی از مسابقات حساس مرحله پلی‌آف مقدماتی جام جهانی در قاره آسیا، امارات و عمان در قطر به مصاف هم رفتند. شاگردان کارلوس کی‌روش پس از تساوی بدون گل مقابل قطر در بازی نخست، نیمه اول را خوب آغاز کردند و با گل به خودی کوامه آتونه در دقیقه ۱۲، عمان را پیش انداختند. این گل باعث شد عمان روی دفاع تمرکز کند و امیدوار به صعود باقی بماند.

photo_2025-10-11_22-59-06

در نیمه دوم فشار امارات افزایش یافت؛ ابتدا علیرضا فغانی داور مسابقه، پنالتی به سود امارات اعلام کرد، اما پس از بررسی VAR، این تصمیم لغو شد. سرانجام در دقیقه ۷۶ وینیسیوس ملونی بازی را به تساوی کشید و عمان فرصت‌های بزرگی برای بازگشت داشت، اما درخشش خالد عیسی و فرصت‌سوزی بازیکنان عمان مانع شد.

در دقیقه ۸۳، ارسال کایو مستقیماً وارد دروازه عمان شد تا امارات پیش بیفتد. در نهایت، بازی با برتری ۲ بر ۱ امارات به پایان رسید. این برد، امارات را در آستانه صعود به جام جهانی قرار داده و عمان باید منتظر نتیجه بازی روز سه‌شنبه مقابل قطر باشد تا شانس صعود خود را بررسی کند.

با شکست امشب عمان در برابر امارات، تقریبا شانس حضور تیم تحت هدایت کارلوس کی‌روش به کمترین حد ممکن رسیده و احتمالا شاهد پایان کار مربی پرتغالی در این کشور حاشیه خلیج فارس باشیم.

یکی از انگیزه‌های حضور کی‌روش در عمان صعود و پنجمین حضور در جام جهانی بود تا به رده دوم مربیان رکورددار در این تورنمنت مهم برسد. در حال حاضر کارلوس آلبرتو پریرا با شش دوره حضور در جام جهانی رکورددار حضور مربیان در این مسابقات محسوب می‌شود.

گیتا خوش صدا
گیتا خوش صدا دانشجوی موسیقی، نوازنده تار، علاقمند به یادگیری، عاشق رقص و آواز

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋