گیتا خوش صدا

گیتا خوش صدا

دانشجوی موسیقی، نوازنده تار، علاقمند به یادگیری، عاشق رقص و آواز
توسط ۳ نفر دنبال می شود
 ۳ نفر را دنبال می کند

مدارس این شهرها فردا تعطیل است

به دلیل آلودگی هوا و البته مدیریت مصرف انرژی مدارس برخی شهرها فردا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت تعطیل شد.

خبرآنلاین: به دلیل آلودگی هوا و البته مدیریت مصرف انرژی مدارس برخی شهرها فردا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت تعطیل شد.

6221194

کاشان و آران و بیدگل

رئیس اداره اطلاع‌رسانی و روابط عمومی اداره‌کل آموزش و پرورش استان اصفهان، از غیرحضوری شدن تمامی مدارس و مقاطع تحصیلی شهرستان کاشان و آران و بیدگل به علت گرد و غبار خبرداد.

جلال سلمانی رئیس اداره اطلاع‌رسانی و روابط عمومی اداره‌کل آموزش و پرورش استان اصفهان اعلام کرد: با توجه به وقوع طوفان و گرد و غبار و با هماهنگی و مصوبه مدیریت بحران استان، تمامی مدارس شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل در تمامی مقاطع فردا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت به صورت غیرحضوری برگزار می‌شود.

شاخص کیفیت هوای شهر کاشان به علت افزایش غلظت آلاینده‌ها در وضعیت قرمز و ناسالم برای عموم گزارش شد.

جهرم

تمامی مدارس شهرستان جهرم فردا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ به مناسبت برگزاری مراسم گرامیداشت روز معلم تعطیل خواهند بود.

کرمان

با عنایت به تصمیم کارگروه مدیریت مصرف انرژی استان و به منظور کمک به پایداری انرژی کشور، همه ادارات دولتی، موسسات عمومی، بانک‌ها، مهدهای کودک، مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی به استثنای مراکز امدادی، درمانی، خدماتی و نظامی و انتظامی استان تعطیل خواهند بود.

 

گیتا خوش صدا
گیتا خوش صدا دانشجوی موسیقی، نوازنده تار، علاقمند به یادگیری، عاشق رقص و آواز

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋