گیتا خوش صدا

گیتا خوش صدا

دانشجوی موسیقی، نوازنده تار، علاقمند به یادگیری، عاشق رقص و آواز
توسط ۳ نفر دنبال می شود
 ۳ نفر را دنبال می کند

اتحادیه اروپا: مذاکرات ایران و آمریکا گامی در مسیر درست است

رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا در اظهاراتی درباره گفت‌وگوهای غیرمستقیم بین ایران و آمریکا در عمان، این دور از مذاکرات را «گامی در مسیری درست» توصیف کرد.

ایسنا: کایا کالاس رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا در اظهاراتی درباره گفت‌وگوهای غیرمستقیم بین ایران و آمریکا در عمان، این دور از مذاکرات را «گامی در مسیری درست» توصیف کرد و گفت: «این گفت‌وگوها اقدامی در مسیری درست هستند، زیرا ما نمی‌خواهیم ایران به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند.»

کالاس در پاسخ به سوالی درباره احتمال ایفای نقش تروئیکای اروپایی (انگلیس، فرانسه، آلمان) در مذاکرات آتی بین ایران و آمریکا ادعا کرد: «در نشست قبلی بحث گسترده‌ای درباره ایران و اقدامات احتمالی اروپا درمورد موضوع ایران داشتیم و تحریم‌های امروز یکی از این اقدامات است، زیرا ایران حامی گروگان گرفته شدن شهروندان اروپایی است.»

اتحادیه اروپا: مذاکرات ایران و آمریکا گامی در مسیر صحیح است

او اظهار داشت: «درباره گفت‌وگوهای هسته‌ای با ایران، در حال رایزنی با کشورهای انگلیس، فرانسه و آلمان هستیم. درحال نزدیک شدن به مهلت مکانیزم ماشه هستیم.»

کالاس افزود: «نیاز داریم درباره این موضوع با آمریکا نیز صحبت کنیم. باید در این موضوع متحد باشیم. هیچ‌کس نمی‌خواهد شاهد ایرانی هسته‌ای باشد.»

گیتا خوش صدا
گیتا خوش صدا دانشجوی موسیقی، نوازنده تار، علاقمند به یادگیری، عاشق رقص و آواز

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋